Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 379
  • 509
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, може ли да се плаща в евро? Иска ми се ама, май не...

# 241
В Спиди си проверявам през модула за самообслужване, но вероятно ще стане и през сайта на Спиди, дори и да нямате регистрация www.speedy.bg
Излиза следната информация:

Данни за товарителницата 1550535773**** (Speedy Parcel Label No: 5014349****)

Като на "товарителница" си въвеждате номерът за проследяване даден от Фрагранса, а в скобите е номерът, който Спиди слага за разнос в страната.

Моят номер от Фрагранса е такъв MHI-144-BCP1510...., става за проследяване само в www.trackmail.co.uk. Като им писах те ми дадоха reference number .. [397881-1444.........] Кой номер трябва да въведа в сайта на спиди или бг пощи за да проверя пратка си? Пробвах всякакви комбинации но нищо не излиза. Помагайте, вече четвърта седмица моята пратка я няма  ooooh!

# 242
tania„97, тук в темата съм чела, че на някои пратките им идват от Европа (Словения ако правилно си спомням). Да не би да е такъв случая и да не минава през DPD?  Не знам, давам само предположение...
Нека се включи някой, който е пускал поръчка в последните два месеца, за да сравним статусите и проследяването.

# 243
Много съм разочарована от обратната връзка със сайта.
Миналата седмица получих пратка със Спиди от тях - в кашон, който беше целият разкъсан, мокър и всичко вътре стабилно полято с разтекъл се шампоан...
Половината неща вътре бяха за подаръци, а опаковките им са повредени...
Писах им 2 пъти и нито думичка отговор  Crossing Arms
Змейче имат чат в сайта вече. И аз получих една с доста проблеми... Пращах мейли със снимки, но не получавах авт. отговор. Писах в чата и бяха много любезни, За няколко часа ми върнах парите Simple Smile

# 244
  • Пловдив
Много съм разочарована от обратната връзка със сайта.
Миналата седмица получих пратка със Спиди от тях - в кашон, който беше целият разкъсан, мокър и всичко вътре стабилно полято с разтекъл се шампоан...
Половината неща вътре бяха за подаръци, а опаковките им са повредени...
Писах им 2 пъти и нито думичка отговор  Crossing Arms
Змейче имат чат в сайта вече. И аз получих една с доста проблеми... Пращах мейли със снимки, но не получавах авт. отговор. Писах в чата и бяха много любезни, За няколко часа ми върнах парите Simple Smile

Мерси, Мими! Ще ги потърся там  Laughing

# 245
  • София
Някой да е пускал скоро поръчка от AllBeauty.com не знам защо не ми приема нито карта, нито пейпал. Сложила съм доставкат до англ адрес на габиели

# 246
Здравейте, аз така и не получих пратката си от 12.10,2015г. От сайта бяха много отзивчиви и на следващия ден, след 30-тия работен ден от изпращането от тяхна страна , ми възстановиха сумата за поръчката! Искам отново да поръчам! Дайте ми съвет какъв начин да избера на доставка?

# 247
  • Русе / Банско
Мацки здравейте , Честита Коледа  Grinning
правите ли общи поръчки , много ми е скъпа доставката

# 248
  • на 90 км от морето

Общите поръчки във форума са забранени  Peace
Може да потърсите във ФБ за посредници. Има група за Пазаруване от чуждестранни сайтове.  Peace

# 249
а има ли код за намаление в момента? -5 или -10% ?

# 250
  • Русе / Банско

Общите поръчки във форума са забранени  Peace
Може да потърсите във ФБ за посредници. Има група за Пазаруване от чуждестранни сайтове.  Peace

Извинявам се , не знаех
Благодаря 

# 251
пробвай 290 за 5% е Simple Smile

# 252
  • на 90 км от морето

SANTA5 - 5 off 50 лири
SANTA3 - 3 off 30 лири

И тези също ми излизат активни.  Peace   

# 253
  • Пловдив
Някой има ли скоро с успешна поръчка до превозвач (с офис в Пловдив)

# 254
Аз точно пуснах поръчка и пробвах този код, действащ е, благодаря  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт