Искам да кажа ... (7)

• 32 436
  • 755
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Ти се смееш,ама преди години една жена докато простираше падна от терасата и си замина.А вътре децата и мъжът и си седят.Това с терасите н е шега внимавайте.

# 616
  • Euskal Herria
Silvipl, благодаря!

# 617
Имаше един навитак, ама на 22. Пусто, не ме влече младежта.

midnightStar , разказвам го шеговито, но бях напълнила гащите. Хем от шубе, хем от мъка по черешовата благинка. Моята крилата фраза, че умирам за сладко, щеше да добие буквално изражение Mr. Green

# 618
  • София
Съквартирантката ми в Пловдив носеше много вкусна домашна баница с кисело зеле и ориз май имаше вътре. Страхотна. Майка ѝ май я правеше, а тя иначе е в Първомай. Изобщо около Пловдив правят хубави баници.
Баба ми е от Пловдив и много правеше тази баница. Страхотна ставаше, ама е голяма играчка.

# 619
Децата естествено крем не ядоха....само щерката близа от карамела и до там.
Аз си знам де, ама реших че като е по-голяма сега, може и да и е вкусен.

Чудя се какво да правя за вечеря....не ми се мърда и до магазин....май ще караме на топли сандвичи....

Днес реших да посвиря....извадих една школа....и ооо, ужас!!!
Аз дори половината ноти не мога да разчета кои са....
Помъчих едно, две неща....и до там. А и пианото се е разакордирало, та ме дразни...
Надявах се на щерката да и е интересно, но изобщо няма такива желания, освен да дрънка. (

# 620
Ти се смееш,ама преди години една жена докато простираше падна от терасата и си замина.А вътре децата и мъжът и си седят.Това с терасите н е шега внимавайте.
Освен с терасите внимавайте и с баните. Че нашия комшия, горкия, вдигнал си крака да си го умие на мивката и като застанал така на един крак като се подхлъзнал и си ударил главата в ръба на ваната. Добре че има здрава глава та се отърва само с комоцио...
Да се чуди човек защо е вирил крак да го мие на мивката, вместо да влезе във ваната....

# 621
  • Пловдив
Янтра, какво слагаш в тиквата?
Каквото имам горе-долу Simple Smile Всякакви сушени и захаросани плодове, ябълки, дюли, орехи и други ядки, локума го режа на дребно, смесвам. Не мога да кажа пропорции защото зависи от големината на тиквата. Локума трябва да е така на око над 1/3 към 1/2 от сместа за пълнене за да държи стабилно. И ром или ликьор слагам. Изобщо - послушай вдъхновението си.

# 622
Много сте вдъхновяващи, благодаря ви!

Скрит текст:

# 623
  • Пловдив
Стълбите също са опасно съоръжение...на моя приятел така си замина един познат - подхлъзнал се, паднал и това му било последното слизане по тях...

Мисля да си направя 2 сандвича за вечеря имам един шоколад и това ще е...сега като има готвено и ми се ядат сухи неща. Одеве хапнах сирене със сладко от боровинки - умирГам за такова нещо.

# 624
  • София
Искам да ви кажа, че според малкият ми син вълшебните думички, когато искаш да ти дадат нещо са: "Ние сме войници!"
 Mr. Green

# 625
Искам да кажа , че е много тъпо  при подобно време ,
да се провеждат футболни турнири за деца .
Студ и вятър , а те по екипчета тичат милите .

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 21:07 от Василена *

# 626
Аз направих грис с течен шоколад /смесени/ и стана уникално вкусно. Лошото е, че никой не пожела да го опита и го изядох сама  Blush

# 627
  • София
Преди малко си влязохме. Бяхме до Пирогов - силни болки в коремчето и повръщане. Изкара ни акъла. Според лекарите или е вирус, или е преяла при баба си.

А може да е от тортите в Неделя..следобед ходихме да ядем сладкичко в сладкарницата в Гео Милев. Но ме съмнява, и друг път сме яли там, проблеми не е имало.

Уфф, оплаках се.

# 628
  • Ямбол
Моята дъщеря също е повръщала от преяждане у баба си. Много обича лютеницата, която прави майка ми и веднъж се беше натъпкала като за последно. Повърна си, но пак си обича лютеничката.

Таис, дано да е било еднократно и да се успокои коремчето.

Аз веднъж като малка се напих от бонбони с мастика. Изядох една торба, после повръщах, после имах и махморлук даже.

# 629
Като дете редовно преяждах при баба ми петък-неделя.
Една от нощите задължително повръщах и бях дежурна в тоалетната....

Общи условия

Активация на акаунт