Искам да кажа ... (7)

• 33 613
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • някъде по морето
В Бургас дори гърми....
А синът ми утре трябва да пътува за Велико Търново...направо ми е свито сърцето.. Sad
Дано се успокои времето  Praynig

# 376
Таис не знам защо, но никак не си я представям....
Нямам спомен и да съм виждала нейна снимка...

Тук се усили снега, стана сух и съответно започва да натрупва...

Чакам да ми оправят бойлера за кухнята и тоалетната....и ще правя крем карамел. Simple Smile
Само се чудя дали да го правя в класическия вариант, с разтопения карамел в шоличката....или да направя карамелен сос и после всеки да си го полива. Клоня повече към 2ри вариант.

# 377
И аз сложих една пилешка супа, като ви видях че сте се разготвили на супи. Grinning
Тук натрупа много и продължава. Ходих сутринта до магазина за провизии, да се зазимя, че сигурно чак в понеделник ще изляза, ако вали непрестанно. Освен фобия от вода/ море, другата ми е от падане зимата, умирам от страх. Случвало се е да заобикалям с километър, само защото по пътя ми е имало малко баирче, а е нямало за какво да се хвана. Бъзла съм.
Скрит текст:
Много ми е смотано. Детето е при баща си, тр. да е при мен уикенда, ама сърце не ми дава да го разкарва и ми го води в този сняг и студ.

Звездна- ще те информирам за времето, но нали казвам- за момента хич не е розово положението.

# 378
  • Ямбол
И какво излезе сега, че обискираната и опипана студентка лъже. Полицайката е минала през детектор, който потвърждава нейните думи. И съм по-склонна на нея да вярвам, предвид ситуацията.
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/10/25/policaikata-za-obiska-n … aka-govori.243233

# 379
Мирама, Света, ходя на работа и ако не е на градина я водя с мен, при 60 човека персонал, с които е контактна е още по- зле от градината. Миналата година пак лепна пневмония. Затова исках да я дам, да не говорим, че и е скучно и става нервна, няма с кой да си играе. Ама явно ще трябва да я спра за дълъг период. От януари  до март, ще сме в чужбина ще си я гледаме, ще смени климата, дано и се отрази добре.
Сега пак ще разпитвам пак за подходяща гледачка, само не знам как ще задържи в къщи, от сутринта стои до външаната врата и пищи да излиза, ще откача!

Цвети, ще се сдобрите и ние вчера се сдърпахме, но беше от нерви покрай работата и детето.
Опитай да поговорите, не оставяй да се трупа напрежението, кажи си какво ти тежи Hug

# 380
И това ми е най-, най- любимата тема!

И на мен  Hug

Не обичам зимата. Не обичам студ.
Сега съм до печка с дърва. Много е приятно. Направих чай от липа и ароматът й допълва уюта Simple Smile
Мисля си как утре трябва да приготвя зимни обувки и якета.

Мммм, много обичам крем-карамел...Mirama Wink

# 381
Добро утрооооооооооооооооооо!

При нас е така:
Скрит текст:
и така:
Скрит текст:
Баби, дядовци и деца са навън, излишно е да казвам какво забавление пада!

I love winter  Heart Eyes

# 382
И какво излезе сега, че обискираната и опипана студентка лъже. Полицайката е минала през детектор, който потвърждава нейните думи. И съм по-склонна на нея да вярвам, предвид ситуацията.
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/10/25/policaikata-za-obiska-n … aka-govori.243233

Не знам, защо още първия път, като видях момичето и бащата и, не ми вдъхнаха доверие, дори казах на мъжа ми, че едва ли това е истината.

# 383
  • Пловдив
Нино - в Габрово има ПОВЕЧЕ сняг. Общината е изненадана hahaha hahaha hahaha hahaha Бедствено положение Simple Smile Майка ми се оплаква, че интернета спрял Simple Smile

# 384
  • някъде по морето

Звездна- ще те информирам за времето, но нали казвам- за момента хич не е розово положението.
Дари, благодаря... Hug

# 385
Янтре дано да ги "бием" по сняг! Тук при нас не спира да вали. Има още повече от на снимката  Heart Eyes

# 386
  • София
Нино, при вас не е като при нас, при все, че за София иде реч.  Grinning
Колкото и да се дразня от снега, признавам си, че снимките ти са страхотни.  Hug

# 387
  • Варна
Моята супа е от коприва Simple Smile

# 388
  • Луната ни пази

Не знам, защо още първия път, като видях момичето и бащата и, не ми вдъхнаха доверие, дори казах на мъжа ми, че едва ли това е истината.
И на мен така. Представям си следното. Щерката се е оплакала на тати (преувеличено). Тати е казал: Сега ще ги наредя тези!, хайде при Милен Цветков, после по другите ТВ и малкото е нямало на къде да отстъпва. Лъжата става по- голяма и преувеличена. Възможно е да е имало минимално прекрачване на границите, но не ми се вярва чак до там, до където го представиха. В интерес на истината в първото си представяне на случая при Милен Цветков, момичето нищо не каза за екстрите при претърсването.

# 389
  • Пловдив
Къде се наводняват? Има градове в които водата се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт