Искам да кажа ... (7)

• 32 410
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Изпратих мъжа ми и голямата и се върнах обратно в леглото да си полежа още малко, че днес мога да отида по-късно на работа, а ми дойде музата и работих до 2 през нощта.
Дари!!!

# 691
Дари, къде си и как си?

# 692
Toзи пост на Дари го прочитам чак сега и искам да кажа, че много мразя подобни изпълнения!
За какво го съобщаваш във форума? Внимание ли си просиш или просто ти е приятно да притесняваш хората? Това е безобразно поведение и ако ми беше под ръка, да си отнесла шамарите, лигло!
Ей, тийнейджърски изцепки при дърти магарици! Не й е целта да умира, ако беше, нямаше да пише за намеренията си. Съжаление търси, а сега сигурно тролства и брои колко хора я съжаляват. Това, което ще разбере, ако наистина се е нагълтала с хапчета, е колко е неприятна промивката на стомаха като се събудиш целия в лайна и повърня и друг път няма да гълта хапчета  Peace
Ами този Тодор в подписа ти, който е на 3 години, на кого ще го оставиш? На местното сиропиталище?
пп: Нино, много готино е одеялото.

# 693
Добро утро момичета !
И моето момченце е болно и си е в къщи.
Снощи повръща и сега трябва да го водя на лекар .
Хубав ден и дечицата да оздравяват бързичко.
Скрит текст:
на Дари не вярвам и думичка

# 694
Дари, пиши, притесних се и аз, но заставам изцяло зад поста на Янечек.
А детето?

# 695
Двете ми деца се обожават...все се страхувам обаче да не ощетявам с нещо голямата...не винаги ми стига вниманието само за нея...Бият се, карат се...тя се и дразни...но след 15мин пак тичат да се прегръщат.

На Дари П. поста нарочно го пропускам...иначе ще напиша кофти неща.

# 696
И аз си искам пак електрическо одеало, въпреки воплите на мъжа ми, че сме щели да се подпалим, вредно било и други дрън та пляс. Сигурно и него ще взема онлайн, че със студени крака не мога да заспя. За Дари съм спокойна, хората, които ги вършат реално тези неща го правят тихомълком. Поредната душевна дупка.

# 697
  • София
Е, момичета, недейте така. На мен пък ми стана жал. Явно има нужда от някакъв вид подкрепа Дари в момента.

# 698
Дари, приятелка остана сама с две деца на 27 години.  В момент, в който нямаше работа, а и голямото й дете много трудно преживяваше раздялата с мъжа й,  това беше и първата му година в училище. За няколко месеца жената се мобилизира, намери и работа, децата се чувстват по-добре, защото не виждат постоянни разправии вкъщи. Тя успя да се освободи, да заживее нов живот и в момента е уверена и за своето бъдеще, и за това на децата.
Има начин да се измъкнеш, но трябва да се освободиш от зависимости- емоционални и всякакви други, да възприемаш раздялата като свобода, а не като тегоба.
И моите или се карат, бият Embarassed, или се гушкат и си обясняват колко се обичат. Малкият не може без баткото, все го търси, даже и приятелите им са общи.

# 699
Цвети, точно това казваме - душевна дупка. Не го пише от хубаво, явно има своите проблеми, но го прави, не защото ще го извърши, а понеже търси подкрепа, съвет внимание. Скоро друго момиче от форума написа нещо подобно, свързах се с нея, оказа се тежка депресия и че в същността си не го мисли, просто е вик за помощ и съпричастност. Като човек с близък самоубиец имам поглед върху истинските такива. Ако някой познава Дари извън виртуала, нека й даде кураж, да я изслуша, това е една конкретна помощ.

# 700
  • Euskal Herria
Желая на всички ви спокойна и успешна седмица! Без черни мисли, без разболявания (по възможност  Simple Smile), без много ядове! Имаше момичета, на които им предстоеше интервюта - да се представят блестящо!

# 701
  • София
Добро утро.
Току-що разбрах, че липсата на кредитна карта е сериозна пречка, когато искаш да си резервираш хотели в чужбина. И след толкова дърпане, май ще се наложи скоростно да си изкарам карта.

Сега ще се върна да прочета предните страници, че, доколкото разбрах, има някакви драми.  Confused

# 702
Тони, така е. Колега на мъжа ми изпадна в конфузна ситуация в Будапеща именно покрай тази причина.

# 703
Дано при Дари всичко е наред!!!

# 704
И след толкова дърпане, май ще се наложи скоростно да си изкарам карта.

А защо не искаш да имаш? Имам и аз познати, които се дърпат, обаче не мога да разбера защо.

Общи условия

Активация на акаунт