Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 903
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали добър офталмолог в района. Става дума за преглед на сина ми, на 6г.

# 121
В района не знам да има  Whistling
Много добра е д-р Димитрова в Токуда, преди беше в детското офталмологично отделение на МА

# 122
  • Berlin
Знам, че много ходят при Облашка във Вита.

# 123
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси Peace
Ще се наложи да търся в района ни.
Чудех се дали да не опитам в 22 поликлиника, но сигурно не им е много добра техниката Thinking

Аз, честно да си кажа съм с неприятни спомени от други лекари във Вита и не знам дали ми се опитва пак с техни кадри Confused

По-съм склонна да го заведа до ИСУЛ вместо в 22 поликлиника.
Ще помисля още малко, за следобед съм решила...

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 12:53 от Hushpuppy

# 124
Скъпи майки, предварително се извинявам,че публикувам това в нашата група, но едно прекрасно детенце на мои близки има нужда от помощ. Който може да помогне! Момичето е от Панагюрище. Информацията е тук:

https://www.facebook.com/HOPEFORIVA/posts/1650066371942301?fref=nf

А ако има някой близки от Панагюрище:

Места на територията на гр.Панагюрище, на които има разположени кутии за събиране на финансова помощ за Ивайла Немигенчева

1. Златарско ателие Семов, пл. “20 април“
2. Хранителен магазин на пазара (стрелчанския магазин)
3. Магазин железария и строителни материали срещу бившето училище „Сава Радулов“, под кооперацията
4. Магазин на ул. “Райна Княгиня“ No.5 (Петя Кабланова)
5. Фирмен магазин „Градус“ - общински пазар
6. Фирма „Астроида“ - околовръстен път
7. Бензиностанция „Петрол“
8. Бензиностанция „САМ -96“ - на изхода за Стрелча
9. Магазин за кафе на ул. “Георги Бенковски“ - Ани Влайкова – уличката за механа „Старата къща“
10. Хранителен магазин „Франел“, ул. “Георги Бенковски“
11. Фирма „Шьоли-Оптикс“
12. Магазин за хавлиени изделия „Яна“, ул. “Георги Бенковски“ - на светофара
13. Магазин за хавлиени изделия на ул. “Макгахан“ (в сградата на гръка)

Желаещите да помогнат на Ивайла, могат да направят дарение и по специално откритата банкова сметка.
IBAN: BG07RZBB91551006370581
BIC: RZBBBGSF

Посочената банкова сметка е в лева. Крайният срок за дарение е понеделник, 28.09.15 г. до 16:00 ч.

Име на получател: Лидия Иванова Немигенчева

Основание за превода: Дарение за Ивайла Искренова Немигенчева
Ивайла спешно се нуждае от Вашата помощ!

# 125
  • Русе
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата , но ми трябва информация.
Приятелка заминава с майка си за сериозна операция в Пирогов, търси си читав хотел около болницата и по възможност не много скъп.Най-вероятно ще остане за по-дълъг период.
Някой сеща ли се и знае ли хотели в района,които да са сигурни. Че с тия бежанци в района....

# 126
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали добър офталмолог в района. Става дума за преглед на сина ми, на 6г.
В 22-ра поликлиника има много симпатична офталмоложка, но не ѝ помня името. Мен и майка ми ни е преглеждала. А д-р Облашка, при която съм водила дребната, когато беше много дребна май вече не работи във "Вита". Много е добра с децата, но имам някакъв спомен, че последно координатите ѝ бяха около Окръжна болница.

peziru, като сте толкова наясно с разположението а бежанците в София, поне да си бяхте направили труда да погледнете къде е разположен спрямо "Пирогов" районът, в който търсите хотели.  Tired

# 127
  • Berlin
peziru, като сте толкова наясно с разположението а бежанците в София, поне да си бяхте направили труда да погледнете къде е разположен спрямо "Пирогов" районът, в който търсите хотели.  Tired
😄

Пирогов, нашите квартали и бежанците (само идея имам къде може да са) образуват една доста голяма площ, хотел ще се намери. Peace

# 128
  • Русе
Аз Пирогов го знам къде е, колкото до бежанците, така ми каза приятелката че има там, не съм се интересувала , има ли или не. А и не това е въпросът,хотели естествено ще се намерят, исках да разбера за добър и не толкова скъп, иначе сме намерили хотел Шипка. Ама е най-лесно да се иронизира вместо да се помогне........българска му работа
Лек ден на всички

# 129
  • пак там
Нашите квартали са доста далеч от Пирогов, при това без пряк обществен транспорт дотам, доколкото зная, така че потърсете в темите на живеещите в центъра, ако хотел Шипка не Ви устройва.

Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата , но ми трябва информация.
Приятелка заминава с майка си за сериозна операция в Пирогов, търси си читав хотел около болницата и по възможност не много скъп.Най-вероятно ще остане за по-дълъг период.
Някой сеща ли се и знае ли хотели в района,които да са сигурни. Че с тия бежанци в района....

# 130
Освен "Шипка", и хотел "Родина" е близо, но е по-скъп. Може да потърсите например в Красно село някой хотел: http://www.agoda.com/bg-bg/krasno-selo/maps/sofia-bg.html

Или пък в района на Руски паметник, не съм сигурна как се води - Зона Б-5 или друго.

Ето тук са дадени съвсем евтини: http://www.alo.bg/searchq/?q=%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B … D0%B3%D0%BE%D0%B2

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 16:27 от кукумицинка

# 131
  • Русе
Благодаря за отговорите, приятелката ми реши на първо време да резервира в Шипка, ако се наложи по-дълъг престой, ще се ориентират и към вашите предложения.

# 132
Аз Пирогов го знам къде е, колкото до бежанците, така ми каза приятелката че има там, не съм се интересувала , има ли или не. А и не това е въпросът,хотели естествено ще се намерят, исках да разбера за добър и не толкова скъп, иначе сме намерили хотел Шипка. Ама е най-лесно да се иронизира вместо да се помогне........българска му работа
Лек ден на всички
Българската му работа има много пластове.
Първо да кажа, че желая бързо и пълно възстановяване на близкия ви.
И все пак имам право на възмущение най-малкото заради това, че питате в тема за територия, на която живеят и роми, т.е. цигани. Те са също толкова безопасни  (такива са) или опасни, ако човек се доверява само на агенцията "един човек казА", колкото и бежанците, които са концентрирани в центъра на града.
Другото е, че не знаете дали вашия близък в болницата няма да бъде лекуван и от лекар с чуждо име нито дали няма да му бъде прелята кръв в от някой, който ви плаши.  

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 07:01 от рони

# 133
# 134
Здравейте,

Спешно ми е необходим номер на мобилния телефон на педиатър д-р Данчева, с кабинет в кв. Гео Милев.
Преинсталирах си телефона и загубих номера й.

Пратете ми го на лични, много благодаря.  Simple Smile

ПП Имам го!

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 12:54 от lili_ig

Общи условия

Активация на акаунт