Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 913
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • Berlin
Същата история и при нас. Дано дойде по-бързо топлото, че започна да се захлажда вкъщи. Laughing

# 166
Майчета, ще има черен петък в някой детски магазини в Гео Милев, ако имате нужда от нещо. 30% в Комсед от 27ми до 29ти, 20% в Рая тойс на 27-ми. Те и декември ще имат промоция, но не запомних кога точно. Отделно има и в някой онлайн магазини като baby.bg, Carnival kids, Хиполенд, да не забравяме emag-а.

# 167
  • Пловдив
Ох, мен ми е болно за топлата вода и парното  Shocked

# 168
Момичета, да се сещате за магазин в района, където да продават пердета ( с ушиване)? Без този магазин на бул.Ситняково, че ми идва скъп. Може и в някой съседен квартал.

# 169
  • София
Срещу хотел Плиска има блок(до пощата) , където има магазин за сомашен текстил. Има пердета, шалтета, възглавници. Не съм влизала и не знам цените.

# 170
Срещу хотел Плиска има блок(до пощата) , където има магазин за сомашен текстил. Има пердета, шалтета, възглавници. Не съм влизала и не знам цените.
Знам го този магазин, но не бях се сетила за него. А иначе често посещаваме заведението точно до него. Мерси за подсещането.

# 171
  • София
Ние бяхме при д-р Дишкова в 22ДКЦ, но след 2 месеца я смених. Чака се много, консултациите в поликлиниката са в една стая за всички доктори ( правили са ни консултация едновременно с още 3 бебета) и много не си дава много зор с прегледите. Сега сме при д-р Хаджидимитров в МЦ Слатина

Може ли да ми кажеш мнението си за д-р Хаджидимитров? Децата ми са при д-р Младенова в 22-ро ДКЦ, но ми омръзна чакането с часове там, а и те вече са ученици и ми се иска личния лекар да е по-близо до нас.

Благодаря!

# 172
Ние бяхме при д-р Дишкова в 22ДКЦ, но след 2 месеца я смених. Чака се много, консултациите в поликлиниката са в една стая за всички доктори ( правили са ни консултация едновременно с още 3 бебета) и много не си дава много зор с прегледите. Сега сме при д-р Хаджидимитров в МЦ Слатина

Може ли да ми кажеш мнението си за д-р Хаджидимитров? Децата ми са при д-р Младенова в 22-ро ДКЦ, но ми омръзна чакането с часове там, а и те вече са ученици и ми се иска личния лекар да е по-близо до нас.

Благодаря!

Здравей, аз лично съм доволна от него. Преглежда обстойно, не ми е отказал направление ( а моята бебка мина през какви ли не болести). Ако нещо ме притеснява ме праща при специалист веднага. На баткото бележки е писал само, не ни се е налагало друго. И съм чакала един или два пъти повече от 20 мин. обикновенно ако има бебе за консултация преди нас. На нас ни е супер близко ( само пресичаме кръстовището) и не губя излишно време. Като цяло съм много доволна.

# 173
Здравейте,
И аз се записвам в темата Wink. Добре заварили Simple Smile Аз имам момченце на 2годинки. Ще се радвам да обменяме идеи ,съвети и да обсъждаме проблеми.  Hug

# 174
  • Berlin
Маршрутка 20 минава ли още през Слатина и после по Г.М. Димитров?

# 175
  • София

Благодаря!

Здравей, аз лично съм доволна от него. Преглежда обстойно, не ми е отказал направление ( а моята бебка мина през какви ли не болести). Ако нещо ме притеснява ме праща при специалист веднага. На баткото бележки е писал само, не ни се е налагало друго. И съм чакала един или два пъти повече от 20 мин. обикновенно ако има бебе за консултация преди нас. На нас ни е супер близко ( само пресичаме кръстовището) и не губя излишно време. Като цяло съм много доволна.

snow_ani - Благодаря ти много! Аз отидох и се запознах с него - стори ми се много спокоен човек. Но дано да не се срещаме много често с лекари Simple Smile Весели празници! 

# 176
И аз да кажа едно ЗА д-р Хаджидимитров. Може да ви се стори, че бързо минава прегледът, но той е просто експедитивен. С чувство за хумор е. Винаги се оказва прав, когато се колебая дали е наистина за антибиотик детето.. Дава хомеопатични в началото на болестта и сиропчета. После ни иска на контролни прегледи и следи през 2-3 дни положението. Ако се съмнява в нещо, не щади направления за специалист (дори когато притеснението е от моя страна, а не от негова). Бележки и болнични дава винаги. В час е с новите лекарства. Чакането пред кабинета е от 5 до 30-40 мин, зависи от сезона  Simple Smile и от това дали е понеделник, когато се изсипват всички Wink Бебенцата са с предимство, разбира се.

# 177
Маршрутка 20 минава ли още през Слатина и после по Г.М. Димитров?

До колкото знам маршрутката с номер 20 е спряна от доста време

# 178
Честита коледа мамита включвам се и аз към вас имам момиченце на 2 години и 1 месец

# 179
Здравейте имам един въпрос някоя от вас знае ли баба която бае против страх и дали леене на куршум може да свърши работа

Общи условия

Активация на акаунт