Интересни подаръци за гости на сватба

• 39 213
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
Да споделя и аз моята идея Simple Smile
http://m.aliexpress.com/item/1853088070.html

Само ще сменя панделката да е в цвета на сватбата, както и ще сложа листче с нашите имена и дата Simple Smile
А какво точно представляват тези "вълшебни" семена и защо са толкова слъпи? Ти откъде мислиш да си ги поръчаш?

# 46
  • Beyond the stars
Да споделя и аз моята идея Simple Smile
http://m.aliexpress.com/item/1853088070.html

Само ще сменя панделката да е в цвета на сватбата, както и ще сложа листче с нашите имена и дата Simple Smile
А какво точно представляват тези "вълшебни" семена и защо са толкова слъпи? Ти откъде мислиш да си ги поръчаш?

Като поникнат има надпис на бобчето  Laughing Ето цялата обява 1,49$ за бройка не е чак толкова скъпо.. според мен  Peace

# 47
Точно. Като поникнат излзиа надпис "Love". Цената все пак включва и саксииката, както и малко пръст и опаковката. Попринцип има по празници кодове от рода на -10долара на всеки 100долара, така че цената може да падне. А и това е подарък, който може да се дава по 1 на двойка (в случай че на някого му се струва по-скъпо).

За сега съм се спряла на това, та мисля пролетта да ги купувам Simple Smile

# 48
Много интересна и оригинална идея! Аз в началото помислих, че цената е 149$ за брой  Laughing и си викам тия семена да не са наистина вълшебни...

# 49
Аз пък бях на сватба в чужбина и видях, че там са доста разпространени фотомагнити за подаръци за гостите на сватба. Фотограф снима когато пристигат гостите и принтира намясто фотомагнитите, залепва ги на магнитна дъска и гостите си взимат подаръка, залепват си го на хладилника и всеки ден си го виждат Simple Smile http://magnet.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0% … 1%82%D0%B1%D0%B0/

# 50
Аз пък бях на сватба в чужбина и видях, че там са доста разпространени фотомагнити за подаръци за гостите на сватба.
Според мен тези магнити са доста тривиални и скучни особено ако на снимката са самите гости. Малко хора биха харесали подарък, на който са самите те. Ето например на мен и годеника ми ни подариха съвсем на скоро за рожденния ден възглавница с наша обща снимка. Доста е кичозна и се чудим къде да я държим. Снимката е хубава, но всеки ден да се виждаме ни идва малко в повече...

# 51
Здравейте! Искам да ви попитам относно тези саксии с бобчетата - пониква само бобче с надпис "Love" или всяка саксия различно, или пониква бобче с китайски йероглифи?

# 52
  • Пловдив
Предполагам, че пониква бобче с една кратка думичка, която си избрал или стандартното Love. Също така когато купуваш 100 броя, всички са еднакви, защото са серия, не може на едното да пише едно на другото друго.

# 53
След дълго чудене за универсални подаръчета,които могат да се ползват, поръчах тапи за бутилки за вино, с надпис Love върху тях.http://www.aliexpress.com/item/Lowest-Price-in-Aliexpress-LOVE-C … s/2012448879.html Идеята беше харесана от цялото семейство и от бъдещия младоженец.Когато ги поръчвах,цената беше по- ниска. Пристигнаха преди два дена и са много добре опаковани с панделки и всичко,като само ще добавим благодарствена бележка. В началото мислех да ги подаряваме лично на уелкъм дринка, но ме разубедиха,че ще са добро допълнение към украсата. Ако не ви притеснява поръчването от сайтове, там има много интересни и сладки идеи.

# 54
Аз пък бях на сватба в чужбина и видях, че там са доста разпространени фотомагнити за подаръци за гостите на сватба.
Според мен тези магнити са доста тривиални и скучни особено ако на снимката са самите гости. Малко хора биха харесали подарък, на който са самите те. Ето например на мен и годеника ми ни подариха съвсем на скоро за рожденния ден възглавница с наша обща снимка. Доста е кичозна и се чудим къде да я държим. Снимката е хубава, но всеки ден да се виждаме ни идва малко в повече...

Не съм съгласна Simple Smile Това там е голям хит, няма сватба без магнити. Една приятелка ми каза, че ходи на сватби даже с идеята да си вземе магнит защото ги колекционира Simple Smile. Гостите идват на сватба в целия си блясък.. нагласени .. усмихнати.. щастливи. Биха се радвали да си имат интересен спомен в този си облик Simple Smile

# 55
След дълго чудене за универсални подаръчета,които могат да се ползват, поръчах тапи за бутилки за вино, с надпис Love върху тях.http://www.aliexpress.com/item/Lowest-Price-in-Aliexpress-LOVE-C … s/2012448879.html Идеята беше харесана от цялото семейство и от бъдещия младоженец.Когато ги поръчвах,цената беше по- ниска. Пристигнаха преди два дена и са много добре опаковани с панделки и всичко,като само ще добавим благодарствена бележка. В началото мислех да ги подаряваме лично на уелкъм дринка, но ме разубедиха,че ще са добро допълнение към украсата. Ако не ви притеснява поръчването от сайтове, там има много интересни и сладки идеи.
Идеята много ми харесва. Харесвам практичните подаръци, мразя прахосъбирачки и най-откровено ще си призная, че ги изхвърлям.

Всеки гост ли ще получи подарък или на двойка по един?

# 56
За всеки един ще има подарък. Не  си го представям как ще се подредят по масите за да са за двойка. Другата ми идея да се подаряват при уелкъм дринка, също не ми изглежда добре да е за теб има подарък, за теб няма, защото сте двойка. Има е много подобни, които са само тапи и са на по ниски цени. Като идея аз бях харесала много сладки солнички,но не е ясно колко ще са счупени докато пристигнат. Също добра идея са огледалца под формата на сърце с гравирани имена и дата, но отново остава чуденка за мъжката част от гостите. Ветрило също ми харесва като идея.За дечицата все още не съм решила, но мисля да избера нещо от джъмбо или бонбони.

# 57
За всеки един ще има подарък. Не  си го представям как ще се подредят по масите за да са за двойка. Другата ми идея да се подаряват при уелкъм дринка, също не ми изглежда добре да е за теб има подарък, за теб няма, защото сте двойка. Има е много подобни, които са само тапи и са на по ниски цени. Като идея аз бях харесала много сладки солнички,но не е ясно колко ще са счупени докато пристигнат. Също добра идея са огледалца под формата на сърце с гравирани имена и дата, но отново остава чуденка за мъжката част от гостите. Ветрило също ми харесва като идея.За дечицата все още не съм решила, но мисля да избера нещо от джъмбо или бонбони.

Попитах не от финансова гледна точка дали за всеки ще има подарък, а защото в такъв случай се получава на семейство по 2-3 тапи, ако всеки член от семейството/двойката получи по една.

# 58
Не го казах с цел да засегна някого,отбелязах какви други варианти има. Все пак трябва да се сметне и мито и ддс. Да, така се получава по две тапи в семейство, но все си мисля,че няма да са излишни, все пак размера е универсален и става и за други бутилки. Когато се подаряват сувенирчета също сме получавали по две в семейството.

# 59
  • Beyond the stars
Не го казах с цел да засегна някого,отбелязах какви други варианти има. Все пак трябва да се сметне и мито и ддс. Да, така се получава по две тапи в семейство, но все си мисля,че няма да са излишни, все пак размера е универсален и става и за други бутилки. Когато се подаряват сувенирчета също сме получавали по две в семейството.

Този подарък за мен е ок да е за всеки. Но примерно магнит за хладилник за всеки гост, не разбирам идеята - едно семейство =един хладилник = 2,3 еднакви маганита ?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт