Интересни подаръци за гости на сватба

• 39 217
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
Братовчедка на ММ се жени скоро и подариха на гостите лебедчета с панделки. Нещо като това: http://www.weddingburg.com/wedding/index.php?offers=27&produ … sti-staklen-lebed. Бяха направили компромис с бройката, като имаше подарък за семейство/двойка, а не за човек. Между другото в този сайт има и други интересни неща.

# 31
Не забравяйте, че половината подаръчета ще намерите по земята след сватбата, така че не е добра идея да са със снимка или да са особено скъпи. Хората запомнят всичко останало, но не и това, но е важно все пак да е в контекста на темата на сватбата! Дано съм помогнала Simple Smile
Благодаря ти за хубавите съвети, но не съм съгласна, че хората няма да запомнят подаръчетата ако са достатъчно интересни. Наистина ще е много тъжно ако след сватбата намерим с мъжа ми половината бурканчета с мед по земята Sad Но затова мислим да каним само най-близки приятели и роднини, за да сме сигурни, че ще оценят всеки детайл.

# 32
Има ли дечица, винаги има и подаръчета по земята Grinning закон БОЖИ! Не те отчайвам! Напротив! Изпипай всичко с вкус и бъди доволна от онова, което си направила за гостите и накрая няма да ти пука дали са харесали подаръчетата, защото е най-хубаво като те видят след време и ти кажат - сватбата ти беше много оригинална и като в приказките. Най-важното е хората да си спомнят Вас като младоженци и самото преживяване, а ако изпипаш всичко с вкус - определено ще бъде оценено! Направете нещо нетрадиционно, за да им грабнете акъла. До ден днешен се говори за сватбата на моя братовчедка, защото баща й й връчи парцал, за да забърше изсипано шампанско, а зет си накара да я носи през цялото заведение на ръце, за да докажат на гостите, че могат да се грижат един за друг. Измислете си вашето оригинално нещо, което никой преди Вас не е правил! Успех и да знаеш, че и 2 години по-рано да почнеш с подготовката, все ще е късно, защото винаги изскача и още нещо - хихи :* дано всичко да мине като по учебник

# 33
Когато подготвях сватбата си, най-важното бяха детайлите и темата на сватбата.

Предполагам имаш предвид, че е по-лесно човек да определи първо визията на сватбата и тогава да избере детайлите като подаръци? Защото самата декорация (според мен) никак не е най-важното.

Нашата сватба предстои, т.е. не мога да говоря от първо лице, но в последните години бяхме на доста сватби. Според мен основното важно нещо беше настроението, подходящата музика, качествената храна и алкохол, комфорта на гостите и настроението на младоженците.
На никой не пука дали ще е кристално лебедче или гипсово патенце.  Laughing Декорацията е второстепенна. Честно казано, аз от 6-те сватби на които бях за около година и половина, не помня подробно джуфките и украсите. Помня обаче къде беше весело и стояхме до 6 сутринта и къде едва избутах до 1,30ч. от възпитание да не заспя.
Това не значи, че няма да декорираме. Нито, че няма да се постараем. Нито, че локацията няма значение. Но не си хабете нервите за дребните неща.  Peace

# 34
Ами нямах предвид украсата дали ще е с балони или снежни човеци примерно, но нещата като цяло да са с една тема и в определени тонове,  а и изненадите, които си подготвил на хората са важни. При мен имаше американско посрещане и там събирахме подаръците и това много се хареса, освен това то беше до басейна, а самата сватба в ресторанта - за такива детайли говорим и дали ще има жартиер, дали ще има добра певица/певец, водещ и т.н.

# 35
Включвам се и аз тук, като бъдеща булка през  юни, но и в друга роля. През тази година се ожени моят брат и имах възможност да участвам много активно (тъй като сватбата беше тук, а младоженците бяха в София) по цялата организация на сватбата. Те си избраха подаръците за гостите (които може и да са тривиални гипсови слончета, но ръчно изрисувани от сестрата на булката)  и тъй като аз останах до сутринта - искам да кажа, че нито едно счупено слонче не намерихме  Naughty Simple Smile А деца не липсваха и дори останаха до към 3 часа да лудуват.
Сега си гледам подаръка  и си спомням с умиление за този ден. Сватбата беше много хубава и емоционална и с всички гости с месеци обсъждахме събитието. Но истината е, че според мен подаръкът е важен - той те кара поне веднъж седмично докато му бършеш праха да се усмихваш и да си спомняш..

Аз съм твърдо "за" да се подаряват подаръци на гостите.

Аз не харесвам снимките само на младоженците (и аналогичните магнити, пъзели, чаши, ракии със снимки и т.н.), защото ми се струва грандоманско Simple Smile(това е разбира се само мое мнение). След сватбата разбира се, че ще  се разпространят хилядите снимки и всеки ще има спомен в някое албумче, ако реши, че иска да си извади снимка от нашата сватба..

За своята сватба обмислям да подаря нещо практично. Харесала съм си "държач за  визитки" (place card holder) в романтичен стил  (айфеловата кула) и ще са подарък за двама. Тъй като смятам да заложа на изчистена декорация на масите като акцентът ще бъдат икебана с цветя, тези малки подаръци  ще ги използвам като тейбъл картички с местата на гостите, а от обратната страна ще изразим благодарността си, че ще споделят нашият празник.
А ако се чудите къде е практичното в това - тъй като аз обичам да експериментирам в кухнята, визитника се оказва безценен в  това отношение. Така рецептата ми е винаги на разположение и остава не покътната  Simple Smile Разбира се могат да се намерят и други приложения..
Ако  ли  в края  на сватбата ги намеря да се търкалят по земята - с удоволствие ще си ги прибера  Laughing  Joy
Скрит текст:
Ето и мечтаната айфелова кула: https://weddingshop.theknot.com/eiffel-tower-place-card-holder.aspx
А ето и сребърните камбанки за целувки, които са много приятна идея, и не са много скъпи всъщност: https://weddingshop.theknot.com/kissing-bells-place-card-holders.aspx

# 36
  • София/Севлиево
В неделя ходихме на сватба и подаръците за гостите бяха за големите-по сами или семейство- магнитче за хладилник с фигурка на булка и младоженец и с панделка с имената на младоженците и датата на сватбата, а за децата по 1 шоколадово сърце Линд.Моят син остана много доволен от подаръка, даже пита за още и накрая на сватбата заключи , че иска да е булчо и да се ожени за мама  Joy

# 37
...иска да е булчо и да се ожени за мама  Joy
Laughing Сладур

# 38
Булчо Laughing Да внимава какво си пожелава!

# 39
  • София/Севлиево
На някой карнавал може да го маскираме като булка, но да не се отклоняваме от темата за подаръците на гостите Simple Smile

# 40
На някой карнавал може да го маскираме като булка, но да не се отклоняваме от темата за подаръците на гостите Simple Smile
Съгласна съм, Ели. Няма да се отклоняваме от темата с подаръчетата за гостите. На мен още ми е малко притеснено дали медчетата, които избрахме ще се харесат на всички. Знам, че не е най-оригниалната идея, но като питах тук за мидените свещи никой не каза дали ги харесва и затова решихме с мъжа ми да заложим на сигурното...

# 41
  • Пловдив
Не зная кой как го прие (пред мен казаха, че им харесват), но на нашата сватба през август подаръчетата бяха:
Направени от нас картички с големина на визитна картичка (100 бр. ни отпечатаха за 6 лв.) на тези картички пишеше имената ни, датата на сватбата и "Благодарим ви, че сте наши гости". На гърба имаше закачка (стикер), който също направих аз. Стикерите бяха със ситуации (картинки) love is преведини на български. Всяка картичка отзад беше различна и на късмет им се паднаха различни на гостите.
Освен това към всяка картичка с панделка имаше прикрепено това: , само, че булката при нас си има було - също ги направихме сами.

# 42
Не зная кой как го прие (пред мен казаха, че им харесват), но на нашата сватба през август подаръчетата бяха:
Направени от нас картички с големина на визитна картичка (100 бр. ни отпечатаха за 6 лв.) на тези картички пишеше имената ни, датата на сватбата и "Благодарим ви, че сте наши гости". На гърба имаше закачка (стикер), който също направих аз. Стикерите бяха със ситуации (картинки) love is преведини на български. Всяка картичка отзад беше различна и на късмет им се паднаха различни на гостите.
Освен това към всяка картичка с панделка имаше прикрепено това: , само, че булката при нас си има було - също ги направихме сами.

Аз за кръщенето на сина си на мястото на всеки гост бях оставила по едно красиво магнитче за хладилник с красива картинка на него завързано с панделка и отзад с пожелание към всеки гост: Константин-Кирил Ви желае: ... имаше различни - щастие, късмет, любов, пари и т.н. Струваха ми около 10-15 лв някъде. Магнитчетата са от тези, които изглеждат като картичка изцяло с магнитен гръб и много ефектни сменяващи се картинки на корабчет а (единият магнит е около 40 ст.) тънка лентичка за панделка и етикети за цени, на които с флумастер собственоръчно написах пожеланията. Хората много си ги харесаха... Оригинално е, а е и нещо, което лично си направил. Ако ти се занимава... smile3523

# 43
  • Beyond the stars

Heart Eyes Heart Eyes

Много красива  идея, ето това е  интересен подарък  Peace

# 44
Да споделя и аз моята идея Simple Smile
http://m.aliexpress.com/item/1853088070.html

Само ще сменя панделката да е в цвета на сватбата, както и ще сложа листче с нашите имена и дата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт