Интересни подаръци за гости на сватба

• 39 240
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
Желая ти обич и щастие в семейния живот   bouquet Каквото и да избереш, хората ще го оценят  Hug
Благодаря много за хубавите идеи и за още по-хубавото пожелание!

# 16
Привет, записвам се да следя, тъй като умувам по съшия въпрос.

И аз бях гледала солничките и лъжичките в Алиекспрес, но се замислих, че голяма част от гостите ни са двойки или семейства. Какво да правят тези хора с толкова солници/лъжици. Иначе са много симпатични и достъпни като цена.

Засега май и аз съм се спряла на бурканче с мед. Ще ви следя за нещо по-креативно и ще умувам.

# 17
Засега май и аз съм се спряла на бурканче с мед. Ще ви следя за нещо по-креативно и ще умувам.
Привет! Simple Smile
Ние вече избрахме подаръците за нашите гости. И ние ще заложим на малки симпатични бурканчета с мед. Много ни харесаха как изглеждат. Не са кичозни както на повечето сватби, а благодарствените картички са много интересни. Спряхме се на http://podaracizasvatba.com/gallery/ заради цената и вида на бурканчетата. Ето ги и тях  Grinning

Само картичката се чудим дали да е в същата форма и панделката дали да не бъде вместо екрю светло лилава понеже темата на сватбата ни ще бъде в лилаво....

# 18
И на мен ми харесват бурканчета с мед тъкмо щях да го предлагам. Simple Smile Супер е !

# 19
Момичета, много са саладки но на последните три сватби на които бях всички се бяха спрели на тях и аз ги изключвам категорично. И честно да си призная не съм консумирала от нито едно от бурканчетата....

# 20
И аз имам едно ама не мисля и да го опитвам стои си на секцията Simple Smile Но не е лошо, сладък подарък за сладък живот ...примерно Simple Smile)))

# 21
  • Beyond the stars
На мен бурканчета с нещо и шишенцата са ми вече също толкова травиални, колкото и гипсовите фигурки  Laughing
Твърде масово се използват ..  Peace

# 22
  • Вила Великула
Аз споделих преди време за един не травиален подарък, но никой не обърна внимание. Подаръка на сватбата на дъщеря ми беше порцеланова чаша за чай-бяла със снимка-карикатура на младоженците. Всички останаха приятно изненадани и всички си ги използват със здраве и им напомнят за сватбата.

# 23
  • Ямбол
Мисля, че сватбена снимка в какъвто и вариант, е най-удачно  Simple Smile

# 24
И аз така мисля. Реално това, което интересува гостите е самото събитие. Смятам да питам фотографката ми дали ще смогне да извади достатъчно снимки за гостите.

# 25
Мисля, че сватбена снимка в какъвто и вариант, е най-удачно  Simple Smile
А какви интересни варианти за подарък за гостите със снимка си виждала? Аз се сещам само за магнитче и чаша, но те също ми се струват вече не толкова оригинални, защото са ми подарявали такива на няколко сватби...

# 26
  • София
аз когато се омъжвах бурканчетата и шишенцата не бяха толкова известни и подарих собственоръчно украсени бурканчета с мед за жените, и шишенца с ракия за мъжете. Част от гостите са ги изпили веднага, другата част още си ги пазят. Много се харесаха  Peace

# 27
  • Ямбол
Например бурканчето със сладко или малкото шишенце с алкохол, на които има снимка (защо снимката да е от сватбата ? ) на младоженците и едно „Благодарим Ви”….

# 28
На една от сватбите на които бяхме гости подаръка беше пъзел снимка на младоженеца и булката, но за целта си бяха облекли роклята и костюма преди сватбения ден. И така са имали време за снимките и за направата на пъзела.

# 29
Когато подготвях сватбата си, най-важното бяха детайлите и темата на сватбата. Моята сватба беше с тема бяло и златно и аристокрация. Букетът ми беше от калии, а тортата във формта на корона и затова подаръците за гостите бяха не скъпи, но много ефектни канелени пръчки с украса калии и завързана на тях бяла лентичка и на тях написани имената ни и датата. Доста време след това получавах комплименти за тези подаръчета, че канелата била символизирала нещо си Grinning
Та според мен - първо си изберете тема за сватбата и тогава си решете какви подаръчета да поднесете на гостите. Не забравяйте, че половината подаръчета ще намерите по земята след сватбата, така че не е добра идея да са със снимка или да са особено скъпи. Хората запомнят всичко останало, но не и това, но е важно все пак да е в контекста на темата на сватбата! Дано съм помогнала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт