Интересни подаръци за гости на сватба

• 39 219
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Искам да ви попитам според вас как е по добре: Да се подаряват подаръците при уелкъм дринка- така е по лично и до някаква степен изчезва странното усещането, те ти дават и ти даваш подарък. Или да са поставени по местата на гостите- допълват украсата. Аз бях решила лично да ги давам, но много хора ме убеждават,че оставени по местата е по-добра идея.

# 61
  • Пловдив
Описах по-горе какво представляваха нашите саморъчно направени сувенири за гостите. Тъй като посланието Love is... от задната страна на картичките беше различно на абсолютно всички, всеки получи отделна картичка - не зависимо дали е част от двойка или дете (тинейджър). Сватбата ни беше много малка (по-скоро почерпка на гостите след ритуала в ресторант), без оркестри, диско водещи, танци, програми и т.н. Общо всички бяхме към 25 човека. Подаръчетата бяха в кошница и ги раздадохме, когато беше наздравицата с всеки от гостите по отделно, тогава получихме и подаръците от тях с изключение на тези, които бяхме получили предварително. Никой не е бил задължен точно в този момент да ни даде подарък или да има задължение към вида на подаръка.

# 62
Аз също не попитах с идея да засегна някого, а да разбера как ще действате, понеже мен ме тормози същия въпрос.  Peace
Искам да ви попитам според вас как е по добре:
Скрит текст:
Да се подаряват подаръците при уелкъм дринка- така е по лично и до някаква степен изчезва странното усещането, те ти дават и ти даваш подарък. Или да са поставени по местата на гостите- допълват украсата. Аз бях решила лично да ги давам, но много хора ме убеждават,че оставени по местата е по-добра идея.
Аз бих ги оставила на мястото на всеки.
Не смятам, че човек трябва да се чувства неудобно, че му подаряват, а той не подарява. Това сватбата ви.  Peace Не е някаква проява на неучтивост, в моите очи.

# 63
И аз мисля, че е по-добре подаръчетата да се оставят по масите на мястото на всеки един гост. Защото в противен случай ако има примерно 100 госта и на всеки лично се даде подарък поне половината от гостите ще искат да си поговорят малко с младоженците и ще мине страшно много време, докато обходят всички присъстващи. Пък и в крайна сметка идеята на подаръчето е да остане като спомен от тържеството.

# 64
Момичета, аз да ви се похваля, че поръчах за подаръците на гостите кутийки, магическо бобче (по-напред в темата дадох линк) - реших да поръчам само бобчета онлайн, а от тук да си купя саксийки. Като пристигнат ще засадя 2-3 бобчета и дано порастнат, само това ме притеснява. Ако всичко е наред с тях съм готова с подаръците за гостите. Ще трябва само да изпринтирам указания как да отглеждат бобчето. Нямам търпение да пристигнат!

# 65
Момичета, аз да ви се похваля, че поръчах за подаръците на гостите кутийки, магическо бобче (по-напред в темата дадох линк) - реших да поръчам само бобчета онлайн, а от тук да си купя саксийки. Като пристигнат ще засадя 2-3 бобчета и дано порастнат, само това ме притеснява. Ако всичко е наред с тях съм готова с подаръците за гостите. Ще трябва само да изпринтирам указания как да отглеждат бобчето. Нямам търпение да пристигнат!

Супер идея е това. Ще очаквам с нетърпение резултата. Моята сватба е през Юли и ако при теб се получат тези бобчета и аз ще поръчам от тях. Само ме притеснява това дали ще дойдат на време. В България дали не ги предлагат някъде?

# 66
Предлагат - http://podaracizasvatba.com/magic-beans/
На мен цената ми се вижда висока - от алиекспрес излизат по около 25ст. бобчето.
Ще ги видя като дойдат, надявам се в близките 30-40дена да са тук. Ще споделя резултати като се пробвам да ги отгледам.

# 67
На мен магнитите за хладилник много повече ми харесват. Бих избрала нещо такова:

Скрит текст:
Това с бобчетата ми се вижда голяма измишльотина.

# 68
  • Helsinki / Sofia
За нашата сватба бях избрала на всеки гост по една малка книжка като първите четири на този линк. Бях намерила около 12 различни варианта и така ги комбинирах, че според посланието, което исках да дам на всеки от гостите - и типа книжка. Вътре разбира се ги надписахме на всеки един поотделно. Мисля, че се получи хубав спомен Simple Smile

# 69
На мен много ми допадна като бяхме на един колега на мъжа ми поканени на сватба и подаръчетата бяха магнит, който представляваше снимка на младоженците.

# 70
Но колко хора биха си сложили младоженците на хладилника, особено ако не са им толкова близки Simple Smile

# 71
3,50 за книжка  newsm78 Ако имаш 150 гости, идеята не е много добра, но книжките са хубави  Wink
И на мен ми харесва идеята с магнитите остават за спомен. Малките шишенца с ракия и розова вода са също вариант.

# 72
  • Helsinki / Sofia
arwen5, по тази логика по-добре не прави изобщо подарък. А и ако ще правиш сватба за 150 човека, едва ли цената на книжките ще те събори. Да не говорим, че най-вероятно ще можеш да си договориш и отстъпка...  Peace

# 73
arwen5, по тази логика по-добре не прави изобщо подарък. А и ако ще правиш сватба за 150 човека, едва ли цената на книжките ще те събори. Да не говорим, че най-вероятно ще можеш да си договориш и отстъпка...  Peace

Изказвам мнение, не давам акъл кой какво да избира  Wink И да нашите гости ще са 120-150 човека, защото имаме голяма рода и много приятели и това не означава, че можем да пръснем много за подаръчета. Всеки си прави сметката  Sunglasses

# 74
Вярно е, че повечето подаръчета се предлагат на неоправдано високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт