Дълго време мина във копнеж, идва есенен бебевалеж! (бъдещи мами над 35)

• 23 445
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро момичета.Пожелавам ви лек последен работен ден (поне за някой)
Скрит текст:

# 31
Добро утро! Прекрасна тема, Дари  bouquet
Навън е отврат, а аз отивам на работа ooooh!
Приятен ден на всички Hug

# 32
Добро утро
Шери е сложила кафето, пък аз ще сервирам солена закуска
Скрит текст:
В това студено утро ви пожелавам повече усмивки, които да заместят липсващото слънце!

# 33
Добро утро!
И благодаря за новата тема, Даре!  bouquet Дано да имаме късмет всички!
Звездичке, мисля да се възползвам от някое ибейско тестче, ще ти пиша ЛС. Grinning
Благодаря за кафето и закуската, момичета!
Тъй като аз съм вманиачена по сладкото, от мен това, с пожелание да ви е хубав и сладък денят! Heart Eyes
Скрит текст:

# 34
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Голяма закуска сте сервирали днес, вземам си от всичко  Heart Eyes
Хубав ден на всички!

# 35
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафето и закуската!
Честита ни нова тема!Да е на късмет!Даре-благодарности!  bouquet
На Лени-честита Шкодичка!/и аз съм в отбора на шкодите/,а на Дари-честита Ангелинка!Да ви служат вярно и дълго!
Кей- fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedщом имаш доверие на доктора и си го харесваш,ще има бебета,това е сигурно  Peace......пък и с тази богата реколта  Hug
Аз съм добре,днес Гери си е вкъщи,че нещо кашля от вчера,та ще видим какво ще правим.Нейното желание е да правим курабийки  Grinning
Хубав ден!

# 36
Запис и добро утро и от мен.

# 37
Добрутро и от мен!

Казвайте днес кой да местя по списъците, да добавям или там каквото, че до края на деня имам време за това.
Аз съм много лоша и тия дето не са се вясвали скоро ги зачистих.

# 38
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре, благодарско за темичката   bouquet и честита помощница  Simple Smile

Аз да се разпиша и и изчезвам на работа - днес ни помолиха да си сложим по нещо розово в подкрепа на борбата с рак на гърдата, ще е интересно. На мен ми се наложи спешно да купя една измислена розова блуза (щото нямам нищо розово в гардероба), която сложих под тениска - та ще съм с розови ръкави  Mr. Green

А забравих - много вкусна закуска  Simple Smile

А за секса дето го разправяте, при нас вече е май в събота и неделя, така сме скапани че през седмицата лягаме и заспиваме  Joy

# 39
Казвайте днес кой да местя по списъците, да добавям или там каквото, че до края на деня имам време за това.
Даре, от миналата тема има нови момичета - Бенито, Ава ..

# 40
Добро утро!Благодаря за закуската и кафето.
Даре, много хубава тема!Честито ти Ангелинка, вярна дружба да имате!

amoruccio , tan4eto_71 дано скоро намерите нова работа и да попаднете на коректни работодатели.
Вчера забравих да честитя месечинката на Калоян на Звездичка - да е жив и здрав!
По въпроса със сестрите - моята много си я обичам и страдам, че не сме в един град да се виждаме по-често.И пак идват с повод и без - винаги сме си помагали и споделяли.Много е е тъжно това с неканенето на РД на децата.
InataCh това с натуропата ми звучи много добре.А за дефицит на йод се говореше преди много - има райони в България с доказан дефицит.За това обогатяват солта с йод, но пък не я съхраняват правилно - трябва да е в непрозрачна опаковка.И хапчета с йод раздаваха в училище превантивно преди.
Гери на kali-m-g бързо да изчиства кашлицата!
amini как учиш английски - на курс или с частен учител?И на мен ми е болка този език - хич не ми се учи, но ми липсва.
Хубав ден момичета!

# 41
  • Инсбрук
Добро утро и от мен   bouquet

Аз по отношение на работата приключих с гоненето на кариера  Mr. Green Реших, че стреса не си заслужава. То не беше учене, квалификации и личния живот все на заден план. Сега ми е мноого спокойно  Crazy
А относно племенниците има разлика дали са на сестра ти или брат ти, просто за снахата си чужд човек, а децата винаги дърпат към майката. Аз имам по-голям брат и племенница на 22г.С нея поддържаме добри отношения, но за съжаление не сме били никога много близки, въпреки желанието на брат ми.

Хубав ден на всички, тук е студ ще си стоя на топло днес   bouquet

# 42
Добрутро и от мен!

Аз съм много лоша и тия дето не са се вясвали скоро ги зачистих.
Тичам да проверя дали си ме премахнала  newsm68

# 43
Ааа там съм ще си работя спокойно  Sunglasses

# 44
Ава, уча дистанционно, по програма Развитие на човешките ресурси. Преди 2 години подадохме документи чрез работодателя и сега ни одобриха. Има и присъствени форми, но аз не бих могла.
Уча го за себе си, за да разбирам като отида в чужбина на екскурзия, не гоня някакви кариери.

Общи условия

Активация на акаунт