Дълго време мина във копнеж, идва есенен бебевалеж! (бъдещи мами над 35)

• 23 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, да помоля който искаше тест, да ми пусне адреса си на ЛС до края на деня. Ще ги разпределя и да организирам утре изпращането -ще видя с писмо или куриер. До тук имам само на Мамчето.

# 46
Да се цопна и аз в новата хубава тема
Дари, благодаря за старанието. Темата е прекрасна. Да ти служи вярно Ангелинка. И ние до сега бяхме с Фабия. Сега ще я продаваме. Дано да си намериш най-добрия "майстор"  Wink
По темата със сестрите. Ние с моята имаме разлика от 1г. и 1м. Много се имаме и за сега нямаме пробеми във отношенията.

# 47
До тук имам само на Мамчето.
Ехааа, първа съм. Дано ми донесеш късмет, Звездичке. Благодаря!
А и както знаем - подарен подарък носи щастие. Party

И ние до сега бяхме с Фабия.
И ние сме с Фабия. Grinning

# 48
  • Инсбрук
Амини всеки език е богатсто, важното е обаче да се използва редовно, тогава разбираш до колко го знаеш. Ученето само по себе си ти дава само хубава основа  Hug

# 49
Тарторина, приемам предизвикателството и ще ходя на екскурзийки редовно  Mr. Green

# 50
  • София
Аз си мисля от известно време при Калчев в "Малинов", който има лични впечатления да сподели Simple Smile
Притеснява ме само, че като ида в репродуктивна клиника там ще ме заубеждават за АРТ, а за "непорочно зачатие" финансово хич няма да смогна и в общи линии с посещението ще си остана.

# 51
  • В градината...
За по-малко от 12 часа - 5 страници  ooooh! Ей за тва я обичам тази тема  Naughty
Даре, мерси за чудесното оформление /в заглавието "в"-то може да се замени с "във" - в поезията такива неща са допустими с оглед благозвучието и спазването на римата/.

Абсурд да отговоря на когото и да било, камо ли на всички, много пишете.
Аморучио, категорично ЗА Малинов. И преди го твърдях, не е сега поводът.

# 52
Аморучо, за тази работа си има фонд, но дано да не ти трябва  Naughty
Отлагането е най-лошата услуга, която си правиш.

# 53
  • София
За Фонда не се класираме, няма никаква обективна причина...
Иначе аз тук последния месец пак имах някакво зацапване до 12-13 ден като пролетта, когато имах някакъв полип и явно с хистероскопията не се е изчистил съвсем или пък пак се е появил, та Док каза, че ако е така и другия месец направо ще ме прати на ... в интерес на истината вече започвам да се навивам за кюртажа.

# 54
Добро утрЮ...и хубав петък на всички.

Що закуска сте сложили , не е истина - а все съм на диета от понеделник.

Даре мерси за темата.

Амурче, радвам се че се разписа въпреки не до там добрите неща дето са ти се случили.
Тръгвай по пътя...в Малинов. Пари все ще се намерят.
Фокси  Hug

# 55
Аморучо не е добре с кюретаж, по-добре хистероскопия. Аз си правих през 2012 г. при др Семерджиева и да чукна на дърво не е рецидивирал полипа.

# 56
  • В градината...
Сакън, зарежи го тоя кварталния  Naughty
И аз махах полип преди 5 години - махаха го с хистероскопия, 2 часа след упойката бях пушка и си отидох.

# 57
  • София
Аз уж в Шейново го махах...
Но се чудех дали пък не е полезно малко да ми пооберат лигавицата...после нова, свежа да "порастне"...
Аз имам едно питане...ако някой знае или му се е случвало - вече 2 месеца поред 5-6 дни преди да ми дойде зърната ми са свръхчувствителни, все едно съм начално бременна, но не съм... Та дали това е от ниския прогестерон или от друго нещо?

# 58
Благодаря за темата, Даре   bouquet
Добре дошла на Ева и късмет  Hug
Кей, и на теб стискам палци  Praynig
Лени и Даре, честити придобивки
Тарторина, дано всичко е наред! Как ще те следят сега, колко често ще ходиш на лекар, разкажи нещо за системата в Австрия
Кали, и ние вчера почнахме със сладките, меденки правихме с каката, тя главно помага в хапването накрая май  Mr. Green Искам да измисля някакви хелоуински, ако някой е правил нещо интересно, пишете. Трябва и една тиква да купим да я направим на фенер

# 59
  • София
Кей, Сигридов ми го е казвал, а болните маски не слагат- факт!
Все тая, кой как ще да върви на прегледи по болници Simple Smile

Мерси за темата!

Общи условия

Активация на акаунт