Гълъби в шахтите с тръби/щрангове.

• 1 612
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Момичета живея на първия етаж в панелен блок.
Доста често гълъби влизат в шахтите с вертикалните щангрове - когато ги усетим със съседите ги вадим, но не винаги успяваме.
Ето и днес се борих с един, който извадих след 40 минути, но успях да видя и два разлагащи се трупа.
Дори да изключим, че ми е мъчно да умират така, когато умрат идва и проблема с миризмата и се опасявам, че не е и особено здравословно.
Търсих в гугъл фирми, които да монтират някакви мрежи, така, че гълъбите да нямат достъп до тези шахти, но не открих такива - можете ли да помогнете със съвети как да се справим с проблема - отровите не са решение.
Благодаря ви!

# 1
Търсих в гугъл фирми, които да монтират някакви мрежи, така, че гълъбите да нямат достъп до тези шахти,
Фирмите, които правят шапки за комини ще свършат работа.
https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8+%D … &ved=0CB0QsAQ

# 2
  • София
Не мисля, обаче че края на тези шахти е достъпен от покрива - мисля, че и самите гълъби влизат от едни под покривни пространства в тези шахти.
Бях виждала обява на фирма, която слага мрежи, но не си откъснах телефон, а сега не откривам такава.

# 3
Фирмите за дограма?
Комарник с перфорирана ламарина или метална мрежа.

# 4
  • София
Ще ги попитам, дали биха се навили за монтажа, мисля, че мястото не е лесно достъпно.

# 5
Подпокривното пространство е с височина 80-100см.
Съвсем си е достъпно. (наведен)

# 6
  • София
Освен че е ниско има и баластра. Малко е кофти за работа но
може да се сложи мрежа за да не влизат гълъб ите.

# 7
  • София
Точно защото е кофти, търсех фирма която го прави  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт