Сериалите "Кухня" и "Физрук/Мутра по заместване"

• 252 727
  • 2 245
  •   1
Отговори
# 120
Четох ,че след ''Кухня в Париж'' ще има и ''Кухня в Китай'' ,дали е вярно...
Търсих и информация за актьорите от Кухня ,ама ми излиза само ,че Макс искал да се самоубие  Laughing

# 121
  • София
Сезон три със бг субтитири има ли?

Да, в букви.бг Simple Smile

Четох ,че след ''Кухня в Париж'' ще има и ''Кухня в Китай'' ,дали е вярно...
Търсих и информация за актьорите от Кухня ,ама ми излиза само ,че Макс искал да се самоубие  Laughing

Да, ще има филм "Кухня в Китай" излиза тази година, предполага се, че март месец, по предварителна информация.

# 122
За "Кухня в Китай" четох в руски сайт, че ще излезе есента на 2015.

# 123
записче, чакам с нетърпение новите серии
Иначе следя новините им на тази страница https://www.facebook.com/kuxnia?fref=ts

# 124
  • София
Има субтитри на 16 еп. на Физрук. Преводачът има лични проблеми, поради което ще се забави превода на следващите серии.

# 125
Благодаря за "Кухня о кухне". Беше готино да го гледам. Физиономиите на шефа са ми номер едно Joy

# 126
И аз го гледах само, без да разбирам какво се говори. Simple Smile  Ако някой може да преведе какво говорят Елена и Марк, голяма фенка съм им.

# 127
''Кухня о кухне '' е филм ли ,пак със същите герои ,че съм изтървала  Laughing Rolling Eyes

# 128
  • ту тук, ту там
"Кухня о кухне" е документален филм за актьорите и снимачния процес, т.нар. (на чист български) "Making"!  Laughing

# 129
  • София

Имах предвид сериала, който американците са направили.

"Поверително от кухнята"
http://www.imdb.com/title/tt0460654/?=nv_sr_2

Американският вариант на Кухня кой е? newsm78
"Поверително от кухнята "-тук прототипа на главният готвач е Антъни Бурдейн ,много известен готвач,който в момента има предаване по 24 китчън за различните кухни по света.

Благодаря, ще го гледам задължително, въпреки че след "Кухня" сигурно ще ми се стори боза Simple Smile

# 130
А съмнявам се ,и двата сериала са много добри

# 131
На Поверително от кухнята едва изгледах 3-4 серии и го зарях. На фона на Кухня бледнее

# 132
Продължавам да гледам с притворени очи "Двама бащи ...", но не вървой.
На "Поверително от кухнята" му трябва малко руски и ще стане Wink

# 133
  • София
Запис, обожавам го този сериал !  Heart Eyes Всички серии съм изгледала, някои и по повече от един път, сега чакам с огромно нетърпение новия сезон  Heart Eyes "Двама баща, двама синове" ми е много изсмукан от пръстите, гледах го една седмица и спрях. А дублажът е ...  Party Sick Колкото до "Поверително от кухнята", него съм го гледала преди няколко години и ми хареса, Брадли ми е много на сърце  Heart Eyes , но сега ако го гледам и го сравнявам с "Кухня" 100% няма да ми хареса  Peace Между другото не мисля, че Марк и Елена са двойка в реалния живот  Peace

# 134
  • Once there was a Hushpuppy...
И ние сме големи фенове на сериала Peace А, мъжа ми и на Вика особено голям Heart Eyes На мен също ми е любимка.
От вас разбирам, че ще има 5ти сезон Party
Ние сега ги преговаряме, така да се каже и сме на 2ри. Гледаме ги без да сваляме директно на телевизора и удоволствието е пълно Peace
Не съм гледала игралния филм. Не знаех, че има.

Общи условия

Активация на акаунт