Сериалите "Кухня" и "Физрук/Мутра по заместване"

• 252 746
  • 2 245
  •   1
Отговори
# 135
Аз да си призная само бях чувала за сериала и някак си не се навивах да започна да го гледа. След филма в Париж обачее... ме спечелиха  txtloves txtloves мнооого се смях  Joy Joy

# 136
някой знае ли дали в замунда има четвърти сезон на кухня,че аз нещо не мога да го намеря,ако може линк

# 137
  • София
някой знае ли дали в замунда има четвърти сезон на кухня,че аз нещо не мога да го намеря,ако може линк

Има го, но го търси в категория "Руски филми"

# 138
  • София
Има, аз от там си го тегля, но странно че сега и аз не го намирам  newsm78

# 139

Заповядай. Wink
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%EA%F3%F5%ED%F … =1&searchrs=0

# 140
в руски филми като напиша кухня не ми излиза нищо

# 141
Има го  в Арена
 Peace

# 142
  • ту тук, ту там
Нали знаете, че в момента върви по БТВ трети сезон?! Сряда, четвъртък и петък от 21:30, за понеделник и вторник не знам!  Peace

# 143
  • София
на 01.03 по Btv ще дават Кухня в Париж - поне така чух по рекламите, стига да не съм объркала датата  Laughing

# 144
  • София
Знае ли се вече кога точно ще излезе 5 сезон?  Party Чакам с такова нетърпение Heart Eyes

# 145
Най- уникалния сериал, който съм гледала! Наистина много разтоварващ и забавен  Peace Струва си отделеното време

# 146
Нали знаете, че в момента върви по БТВ трети сезон?! Сряда, четвъртък и петък от 21:30, за понеделник и вторник не знам!  Peace
В понделник и вторник дават Истински истории.

на 01.03 по Btv ще дават Кухня в Париж - поне така чух по рекламите, стига да не съм объркала датата  Laughing
Ще го гледам пак!  bowuu

# 147
Знае ли се вече кога точно ще излезе 5 сезон?  Party Чакам с такова нетърпение Heart Eyes
Пети сезон се снима в момента. Премиера - през март 2015.
Така поне пише на страницата на сериала във Фейсбук.

# 148
  • ту тук, ту там

На 1 март от 20 часа!  Peace

# 149

На 1 март от 20 часа!  Peace

Кухня в Париж не ми хареса колкото сериалчето, очаквам пети сезон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт