Сериалите "Кухня" и "Физрук/Мутра по заместване"

• 252 817
  • 2 245
  •   1
Отговори
# 180
 за мен най-страхотния образ е главния готвач (управител ли се води там).  какви мустаци. А каква колоритност. А каква душевност. Нямам думи.

# 181
за мен най-страхотния образ е главния готвач (управител ли се води там).  какви мустаци. А каква колоритност. А каква душевност. Нямам думи.

Peace

# 182
  • Countryside
Уж ще почва пети сезон на 16 март, дано  Praynig много ми се гледа пак Кухня, затъжих се.
От скука взех да гледам друг руски сериал с Ногиев : Физрук се казва (Даскал по физическо). Пробвайте го, много е смешен и свеж, явно пак себе си играе, имам предвид персонажа му, не буквално като в Кухня. Пробвайте, докато излезе Кухнята. Първи сезон 20 серии и 2 серии от втори сезон са излезли.
http://vbox7.com/search/?vbox_q=физрук

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 09:28 от Сиренце

# 183
Уффф, зариби ме, а не мога да намеря първа серия  Confused

# 184
  • Countryside
Уффф, зариби ме, а не мога да намеря първа серия  Confused
Нещо не мога да сложа линка като хората или се копира два пъти или не отваря сърча.  newsm78
Копирай линка, който съм дала или пробвай просто да напишеш "физрук" в сърча на ВиБокса и ще излезе.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 09:31 от Сиренце

# 185
Ще ме зарибите и мен, а по начало не обичам сериали и не мога да следя.

# 186
Уж ще почва пети сезон на 16 март, дано  Praynig много ми се гледа пак Кухня, затъжих се.
От скука взех да гледам друг руски сериал с Ногиев : Физрук се казва (Даскал по физическо). Пробвайте го, много е смешен и свеж, явно пак себе си играе, имам предвид персонажа му, не буквално като в Кухня. Пробвайте, докато излезе Кухнята. Първи сезон 20 серии и 2 серии от втори сезон са излезли.
http://vbox7.com/search/?vbox_q=физрук

Сиренце,откъде знаеш,че сериала започва на 16 март? Във фейсбук страницата им няма никаква информация Sad

# 187
+1 за образа на шефа. Страшен !

Ще пробвам физрук, да видим...

# 188
  • Countryside
Във форума на сайта на сериала пишат в коментарите 16 март, но явно не е 100% официално.
http://www.serialkuhnya.tv/serial-kuhnya-5-sezon.html
И все пак дано е вярно.
P.S. Надявам се Физрук да ви хареса Blush

# 189
Уффф, зариби ме, а не мога да намеря първа серия  Confused
Има го в Торентс Мастърс Peace

# 190
Потвърждавам, Физрук също е много готин сериал.  Peace
Аз от една седмица чакам нови епизоди, ама няма.... Tired и Кухня няма...  Crossing Arms

# 191
  • Countryside
Ох, и аз страдам по повода. Радвам се, че Физрук се изхарчи, чакаме още серии от 2ри сезон. И разбира се 5ти сезон на Кухня, така зарибиха с последната серия от 4ти сезон,  не е истина.

# 192
  • София
Айдее бе, март мина кога ще излезе първата серия  #Crazy Sad Sad

# 193
Не ми понася системата руският език  Laughing

# 194
Някой знае ли кога ще започне 5-ти сезон? Март месец свърши,а все още няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт