Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 96 213
  • 489
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Имам голямааа колекция Yankee, купувани кокато не живеех тук и попаднах на темата, търсейки откъде да си ги закупя в БГ.  Blush
По темата за тартовете, струват 2,20 евро официална цена, допреди година бяха по 1,80. Като има и Fragrance of the month, обикновено са 2 и всички видове свещи и тарт са намалени на 25%. Така че 5 лева за тарт не си е никак малко.  Shocked
Изгорена тарт (не се изпарява и не изгаря като свещ), обикновено спира да мирише след някакви часове, се маха много лесно като сложите изстиналия вече восък с нещото, където е било разтопено в фризер/камера за 10 мин, след това само побутвате ъгъла и се отделя цялото парче восък. Това е най-лесният вариант, като дори може да се ползва да сменяте миризмата всеки ден...ако искате можете да разтопите отново махнатото парче восък. Мой личен съвет е да разчупвате тарта и да го използвате на няколко пъти.

Аз лично съм ползвала много самплери, обикновено не усещам разлика в интензивността, въпреки всеобщото мнение, че тарт са по-силно миришещи. Също ако имате желание можете да разрежете самплера на парчета и да го разтопите като тарт, няма никакъв проблем, аз обикновено го правя, когато ми остане парче неизгоряла свещ.
Надявам се да съм била полезна  Grinning Grinning

# 106

Мога да си позволя ароматизиращите свещи на glade, а тази ми е с любимия аромат. За първи път си я бях купила през една зима и ми е много уютно и приятно, когато я запаля. Simple Smile

# 107
  • Street of Dreams
И на мен тези свещи са ми любими - съотношението цена-качество е великолепно.  Peace
Последно си купих 3 тарта на Янки - ягода, черна череша и сладък портокал Heart Eyes

# 108
Дами, здравейте,

онзи ден специално отидох до Аико, за да си купя тартове на Янки. За съжаление, обаче, вече не се продават там  Sad Има тартове на някаква друга марка, но са ужасни - нито миришат хубаво, нито пък се усещат като аромат. Кажете от къде другаде в София мога да си взема тартове на Янки.

Мерси предварително

Редактирам си поста - видях, че сте писали, че ги има в Техномаркет.

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 17:48 от ЕваНиколова

# 109
Yankee candles има и в магазин notosgalleries /в секция аксесоари за дома/ в София Ринг Мол.

# 110
Аз ги гледах преди няколко дни в Техномаркет Home, става въпрос за Варна, но предполагам, че във всички магазини трябва да ги има.

# 111
  • Street of Dreams
Четох, че били канцерогенни

# 112
  • Бургас / София
Аз си взех тази уникална е . Янке са ми фаворити, но са доста солени.

# 113
Обичаме свещи, но тъй като съм с много слабо обоняние искам миризмата да е силна. Досега не съм намирала такива, които да ми задоволят желанията. Сега ще пробвам тартовете на Янки, за съжаление обаче много от ароматите ги няма. От Щатите ми донесоха свещ, която мирише на тиква и канела, един от любимите ми, но тук не намирам никъде такава.
Затова и използвам арома лампата последно време. Случайно намерих едно масло от папая и манго, не мирише натрапчиво, което забелязвам в манго ароматите като цяло, а много деликатно. Особено вечер много ме успокоява, през деня гори фрезия или жасмин, или иланг-иланг и лимонена трева.
В Била имаше свещи обикновени 4 за 1,20 чаени, пишеше че горят по 6 часа. Ние взимаме от Айко чаени свещи, но изгарят страшно бързо.

# 114
И аз харесвам много свещите и тартовете на Янки Кендъл. Имам една малка свещ и три тарта, като си ги сменям. За съжаление вече Айко няма да ги продават. Има ги и в Нотос в Ринг мол и в Техномаркет хоум. Малко по - високи са цените, в сравнение с Айко, но пък има повече разнообразие. Иска ми се да си купя някой от коледните им аромати.
Иначе гледах в сайта на Айко, че вече предлагат някакви други свещи, които изглеждат хубави. На място трябва да се помиришат. Като цени не отстъпват на Янки, така, че предполагам и те ще са хубави  Peace

# 115
  • София/Севлиево
Хубава тема.Обожавам ароматни свещи, в къщи имам поне 10-тина с различен аромат, но си ги паля само в топлото вечер на терасата защото мъжа ми не дава да ги паля вътре, че не му харесвало.Последно си търсех свещ с коледен аромат и си взех от Метро най-обикновени чаени свещички с аромат на червена боровинка.Ухаят много силно и без да съм ги палила.

quote author=OnDiNe_ link=topic=806125.msg32230168#msg32230168 date=1450772354]
Четох, че били канцерогенни
[/quote]

И аз съм чела , че ароматните свещи причиняват рак, но незнам доколко е вярно.Вероятно биха могли да предизвикат алергия, но чак рак...[

# 116
Някой пробвал ли е новите ароматни свещи на H&H ? H&H органични свещи от соев восък !
https://www.facebook.com/HH-Bulgaria-%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0 … 132903822/?ref=hl

# 117
Пробвай Органичните ароматни свещи на H&H, те са напълно безвредни ето и линк към -https://www.facebook.com/HH-Bulgaria-%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0-1706658132903822/?ref=hl

# 118
  • София
Ах че хубава ароматна тема!Как съм я изпуснала!
 Обичам да посещавам Lighthaus и от там да взимам свещи,харесвам и на Glade,наскоро открих и Икейските свещи,приятни са и те.
 Най-любими са ми на Rituals,чудесни,но и скъпички за свещ Simple Smile
 Ароматизатор имаме в коридора от този,който се активира при движение на Glade.
 В тоалетната последно сложих едни от DM,които ме разочароваха с това че не искаха да се залепят!

# 119
  • Street of Dreams
Bubble, видя ли новите лимитирани свещи на Rituals? Направи се влюбих, толкова необикновени  толкова луксозни. Едната мирише на черница - най истинската миризма на свещ! Като бях малка, люлката му на село висеше от черницата , този аромат не върна в детството. Но и на мен ми се досвидяха парите, след като веднъж си купих тяхна свещ, реших че е излишен разход. Купувам това с пръчиците.

Общи условия

Активация на акаунт