Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 95 023
  • 489
  •   1
Отговори
# 90
  • София

И аз ще похваля тартовете на Yankee Candle - толкова са дълготрайни като количество, а като аромат са доста силнички, нямам търпение да свърши, за да си сложа друг аромат, а като гледам скоро няма изгледи за свършване  Laughing

Да, и аз съм много доволна от тартовете. Вече повече от месец го ползвам един и няма никакво намерение да свършва. Прави ми впечатление, обаче, че постепенно ароматът му намалява и вече почти не го усещам или аз свикнах с него newsm78
Чудя се как да го махна и да си сложа нов, може би да го излея или да го изтържа по някакъв начин  newsm78

Значи има вероятност никога да не свърши  newsm78   Laughing
Или го излей, като е разтопен, или със салфетка, като е втвърден  Peace 

# 91
  • Street of Dreams
Аз го вадя без проблем като е втвърден, съвсем леко загрявам да се отлепи. Остава си във формата на съда и може да го използваш пак като ти скимне. Аз съм настинала и добавям етерични масла.

# 92
Някой пробвал ли е Little Hotties на Bomb Cosmetics?

Купих си около 10. В магазина им имаше на брой - 50ст, някъде около 30-40 вида бяха Simple Smile. Доволна съм, но аромата ми се струва по-слаб. Може би трябва да се разтапят по повече бройки(доста са малки), за да има по-голяма повърхност на изпарение.
Днес поръчах от вивре няколко от Yankee, този размер за 3лв
Скрит текст:
смятам да използвам восъка в лампа.

# 93
  • София
Моля да ме ориентирате как се ползват дифузерите. Предполагам, че само се натопяват в шишенцето, но не съм сигурна. И още  въпросчета-непрекъснато ли стоят натопени, всички ли трябва да се сложат или поетапно по 2-3?

# 94
Аз в повечето случаи поставям всички клечки, като в началото ги обръщам по-често за да се напоят, след това може и да не се обръщат. Стоят си натопени през цялото време. Ако аромата е много силен може да опитате и с по-малък брой клечки. Приятна и ароматна вечер  bouquet

# 95
  • София
Аз в повечето случаи поставям всички клечки, като в началото ги обръщам по-често за да се напоят, след това може и да не се обръщат. Ако аромата е много силен може да опитате и с по-малък брой клечки. Приятна и ароматна вечер  bouquet
Благодаря.

# 96
Като си говорим за дифузери, да споделя за тези на Рефан - изключително силен аромат. Първоначално бях оставила шишенцето в спалнята, но се наложи да го преместя, защото ароматът беше толкова силен, чак  натрапчив. Честно казано, изобщо не очаквах, че миризмата може да е толкова силна.
В момента е в антрето и в целия апартамент мирише на рози (за ужас на половинката  Laughing).

# 97
  • София
Любимия ми ароматизатор е този на Glade с канела и ябълка.

От ДМ - но го пускат само около Коледа.Миналата година не знаех и си купих един,после вече го нямаше.Тази година се запасиш с 3бр.,но мисля,че все още ги има.

# 98
Yankee candle са доста силни. Аз имам няколко коледни и много силно миришат.
Особено лятото не се трае...  Mr. Green Но да, след известно време парфюмът се
изпарява и спират да миришат. Аз ги стържа с нож.

# 99
Здравейте   bouquet

Включвам се да кажа, че @home е станал официален дистрибутор на марката Yankee Candle за България.
Скрит текст:
Връзка към онлайн магазина - цък.
Цените са  Shocked, аз си поръчах от така наречените sampler-и, защото са 50 грама, вместо 22 грама тарт и си ги използвам тях в арома лампа. / Не знам дали имат по-малко етерични масла от тарта, миришат си силно - доволна съм. /
Скрит текст:

# 100
  • Street of Dreams
Aз мисля, че цените са коректни.

# 101
За тартовете според мен 5 лв са много  Peace. Купуват ми ги от чужбина за 2. В айко са 2/3 лв.
И друго ми направи впечатление - описали са, че състава е парафин, т.е при горене се отделят вредни вещества, за тези цени можеха да използват пчелен или соев восък.

# 102
  • Street of Dreams
Също съм в чужбина и съм на мнение, че тук тартовете ги купувах около 2 и нещо, 3 евро. Но пък може и да греша, макар че се съмнявам. Ще проверя тези дни. Peace
Освен това, ако ти ги купуват за 1 евро, какво очакваш да има вътре? Rolling Eyes

# 103
Не грешиш, в английския сайт са 2 и нещо евро. На мен ми ги взимат с отстъпки.
За 22 грама 1 евро след отстъпки не е толкова малко (лично мнение) и очаквам да не са използвани нефтопродукти.
За големите свещи важи още повече - цените могат да се сравнят с всеки друг производител вложил пчелен или соев восък. За етеричните масла не мога да говоря. Simple Smile

# 104
Следя ви от доста време темата, ама все се чудих дали да пиша, но сега рещих да се включа, за да споделя за нещо ново което си заслужава. Вчера ми бяха на гости и ми донесоха уникална свещ, някаква френска марка е, казва се Emaze Candles и ги имало по луксозните магазини за цветя и май по моловете в София....Общо взето на моята позната в магазина са и казали че били супер био, от соев восък, незнам си какви там френски парфюми, но наистина мерише УНИКАЛНОООО! Никога не съм имала такава свещ (а наистина съм пробвала много Laughing ), тя даже като не гори и минеш покрай нея мирише уникално. Моята е в черна кутия, а вътре е зелена, на етикета пише Lime Cooler, просто е божествена!!
Незнам колко струва, беше ми неудобно да питам, но гледах на сайта им са 18 евро, което си е множко.... Confused но просто е уникална...Незнам колко са тук...Ето това е снимка от сайта им на моята:

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 13:16 от krisito80

Общи условия

Активация на акаунт