Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 96 235
  • 489
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас / София
Аз сега съм с ароматни пръчици, ако знаех по рано че това чудо ухае вече 5-та седмица, нямаше да си хабя парите за свещи. Има една свещ в Кауфланд с Ванилия и Карамел, която е уникална, даже като се изгаси ухае повече, отколкото като е запалена, но трябва да се запали първо поне 2 3 пъти  Heart Eyes

# 136
Здравейте, много полезна тема. Голям фен съм на ароматите за дома и от много време издирвах свещ, която да ароматизира цялото помещение. Попаднах на ето тези:
https://bomb.bg/aromaterapiya/sveshti-v-metalni-kutii-ceni/vanilla-honey-cena
Уникална е дори когато имаме гости и всички пушат в помещението се усеща много осезаемо, а и гори много бавно.

# 137
Хубава тема. Simple Smile Обожавам ароматите за дома, но много трудно намирам подходящите - да са силни и да не миришат на сладкиши ( карамел, ванилия, канела). Най-често ако харесам някоя ароматна свещ в магазина, ухае страхотно, но като се запали, нищо или почти нищо не се усеща. До сега съм доволна от два аромата на  Yankee Candle
и

Използвам ги като восък в арома лампи.Но ми се иска нещо цветно като аромат напоследък.

# 138
  • София
Има една свещ в Кауфланд с Ванилия и Карамел, която е уникална, даже като се изгаси ухае повече, отколкото като е запалена, но трябва да се запали първо поне 2 3 пъти  Heart Eyes

А как се пали, когато фитилът слезе доста надолу в образувалия се кратер  Rolling Eyes Други свещи съм изравнявала без проблем, но този карамел е бая твърд.

пп. Махнах го, но стана грозно.

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 12:00 от мама Меца

# 139
Има ли начин за "спасяване" на свещта, ако фитилът е дефектен?

# 140
Можеш да я разтопиш, след което да и сложиш фитил от обикновена свещ, от магазините за левче.
Така от остатък от ароматна свещ си направих нова.

# 141
Купих тази вчера - в София се продават на бул. Дондуков №66. /Магазина онлайн/ Бяха запалили тарт череша - много приятен аромат.
Скрит текст:
За свещта впечатленията ми са много добри - хубав силен аромат, хубаво гори. Восъка е 100% соев във всички продукти. Цената е добра Simple Smile

Днес си взех още една H&H - SWEET PEA - СЛАДЪК ЦВЯТ

и тарт PEACH&MANGO SMOOTHIE-ПРАСКОВА И МАНГО СМУТИ. Пак от същия магазин - имаха поне 20 вида аромати. Най-хубавите свещи, които съм купувала - наравно с тези http://www.phoenixtherapiessleaford.com/shop

# 142
  • София
Идеи коя есенция най би обезмирисало стая от квартирант?
Мислех да взема от арома - клечките.
Имам аромалампа, съшо и ароматизатор с пръчици.
Тавана е винервайс, а тапетите тапетите са хартия и явно там е попило.

# 143
  • Тра-ла-ла
Идеи коя есенция най би обезмирисало стая от квартирант?
Мислех да взема от арома - клечките.
Имам аромалампа, съшо и ароматизатор с пръчици.
Тавана е винервайс, а тапетите тапетите са хартия и явно там е попило.
Яко проветряване му е майката.

# 144
  • София
Половин година се проветрява...

# 145
На какво мирише?

# 146
Може да опиташ с арома спрей - https://www.rivana.eu/Kiparis
Цитат
Арома спрей: за дезодориране, премахване на лоши миризми - 15-20 капки масло  кипарис  в 250 ml. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Ако половин година се проветрява може би ще се наложи смяна или боядисване на тапетите.

# 147
  • София
На ...чуждо  Rolling Eyes Не е проветрявано като хората, северна стая...
Тапетите не ми се сменят, винервайса на тавана ще го напръскам.

# 148
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Обичам свещите. Преди 2 седмици си взех от ИКЕА 2 модела. Ами трябваше да си пъхнеш главата в свещта, за да усетиш аромата...евентуално. Попаднах във фейсбук на една страничка с име "С аромат на книги", поръчах си една пробна свещ. Е, не съжалявам. Цялата стая ухае и аромата седи почти цял ден без да е запалена свещта. Ето и линк към страницата - https://www.facebook.com/saromatnaknigi/

# 149
Прочетох няколко страници назад, но виждам, че информацията е леко поостарала 😆 та, от кои дифузери сте доволни? Аз взех пръчици от ДМ на тяхната марка и съм ги сложила в банята. Миризмата е лека и ненатрапчива, но банята ми 2 квадрата..иска ми се да взема нещи за всекидневната, което да се усеща доста.

Общи условия

Активация на акаунт