Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 96 264
  • 489
  •   1
Отговори
# 150
Радвам се, че открих темата. Ароматизаторите са ми мания, но нещо не случвам на читави.  Преди месец купих ето този и съм адски доволна. Трайна миризма и най-важното, не остават петна по дрехи, завеси, килими.

# 151
  • UK
Мнения за свещите с аромат на алкохол? Явно са модерни сега.

# 152
Много ми се иска да пробвам Yankee candle, много са популярни и много ги хвалят Rolling Eyes Та имате ли впечатления от вотивните им свещи, че са на по-нормални цени?

# 153
  • Street of Dreams
Кои свещи? Янки ползвам тартове от години.

# 154
Вотивни пише, ритуални демек. Мънички са, в прозрачно фолио (нямат чашка).

# 155
  • Street of Dreams
Toчно с тях нямам опит, съжалявам. Hug

# 156
  • София
Много ми се иска да пробвам Yankee candle, много са популярни и много ги хвалят Rolling Eyes Та имате ли впечатления от вотивните им свещи, че са на по-нормални цени?

Ако си в София, в Ринг мол в Техномаркет хоум Янки са намалени с 60%.

# 157
Много благодаря, не знаех, че се продават там. Тъкмо ще си ги душкам. Blush

# 158
  • Бургас
Радвам се, че открих темата. Ароматизаторите са ми мания, но нещо не случвам на читави.  Преди месец купих ето този и съм адски доволна. Трайна миризма и най-важното, не остават петна по дрехи, завеси, килими.

Кристал кой предлага този професионален ароматизатор и от къде може да се закупи?

# 159
Аз гледам, че се предлага в сайта на аптека.фрамар. 1л е 16лв, а 5л са 77лв. Обаче се чудя как мирише?

# 160

Същите са като другите им, само че са по малки. Например, ако даден аромат на тарт ти харесва, същото е и като вотивна свещ. Аз съм ползвала доста от тях, някои са доста силни и трайни като аромат,други по слаби.

# 161
Миналата седмица надникнах набързо в Zara Home. Имат много симпатични аромати за помещения, но времето ми беше ограничено, за да избирам. Тези дни ще се отбия пак.

# 162
Момичета, а лампи за ароматерапия ползвате ли? Ако да - за какво трябва да внимавам при избор и покупка на такава лампа?

# 163
  • Тра-ла-ла
Едно нетрадиционно предложение от мен - свещи с аромат на герои от книги Heart Eyes Отдавна съм им хвърлила мерак, но малко ме е страх да експериментирам и да поръчам нещо, което не съм помирисала преди това.

# 164
Момичета, а лампи за ароматерапия ползвате ли? Ако да - за какво трябва да внимавам при избор и покупка на такава лампа?

Ползвам само с тартове, с масла не съм ползвала. Това, което гледам  е мястото за восък да по-голямо, а разстоянието от свещта отдолу до него да е по-малко.Защото съм имала лампи, при които е обратното и не мирише толкова силно. Не знам дали се разбира какво имам предвид, но ето със снимки: Simple Smile
Такава имам и съм доволна:

А тази е точно обратното и не ми хареса:

Общи условия

Активация на акаунт