Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 96 239
  • 489
  •   1
Отговори
# 360
Ремедиум, Фантастико, Кауфланд май също ги предлагат...

# 361
  • София
Във Фантастико съвсем скоро бяха на промоция! Харесвам ги и аз, силни и трайни!
В аптеки  Медея също ги предлагат!

# 362
  • Street of Dreams

Малко райче.

# 363
Преди няколко дни купих ел. ароматизатор Botanica by Air Wick. Моят е с грейпфрут и мароканска мента - ами, много фино деликатно и недразнещо ухание. Харесах и ананаса. Препоръчвам!

# 364
  • Пловдив
Преди няколко дни купих ел. ароматизатор Botanica by Air Wick. Моят е с грейпфрут и мароканска мента - ами, много фино деликатно и недразнещо ухание. Харесах и ананаса. Препоръчвам!

От къде го взехте ?Каква е цената?

# 365
В супермаркетите.

# 366
И аз от супермаркет го взех, за около 14 лв.

# 367

Страхотни са ароматите на Ритуалс, от доста време ходя да душа, но вс още не мога да си избера.
Миналата седмица взех спрей за дома, с аромат на смокиня. По принцип много харесвам смокиня в парфюм, но тук някак си не стои добре, разочарована съм.

# 368
  • Варна
Моля да ми препоръчате парфюмна свещ или някаква която наистина ухае и се усеща добре в стаята. Имала съм на янки кендъл, нещо друго?

# 369
Доволна съм от тази, но е въпрос на вкус:

# 370
  • Варна
Доволна съм от тази, но е въпрос на вкус:

Сега ако кажеш и от къде да я купя ще си златна 🤗

# 371
Точно тази ми я подариха, но понеже скоро смятам да я подновявам, търсих и видях, че я има в сайта на Зоя, както и в книжарница Гринуич на Витошка. Blush

# 372
Здравейте, аромамагьосници Simple Smile
Напоследък започнах да експериментирам с дифузори с пръчици и смески направи-си-сам, и се чудя има ли и други лудички ентусиастки?
В нета има доста рецепти за бази, но докато не се опари човек с кофти рецепти, няма как да отсее плявата.
Ако някой има опит, желание и интерес - да сподели?

# 373
  • София
Аз си правих с водка,базово масло и етирично.Не мирише така силно както купешките,но може би причината в моето етерично масло,че е много леко(лимонова трева сложих).

# 374
Здравейте дами,

Аз използвам ароматизатори навсякъде в къщи и постоянно съм в търсене на хубав, дълготраен и силен аромат. Отделно, имам и арома лампа и за там си търся масла, които наистина да се усещат в помещението.
Наясно съм, че има хора, които имат непоносимост или ги дразни да им мирише и си харесват свеж въздух само, ама през зимата аз лично няма как да държа пастоянно отворено и все ми се иска да си ми мирише я на цветя, я на океан. Grinning

Вие какви ароматизатори ползвате, от кои сте доволни/недоволни?

Аз в момента имам в спалнята и кухнята от типа с ратанови пръчици на Areon. Много ми харесват и са трайни, но съм ползвала само двата вида.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 22:35 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт