Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 96 220
  • 489
  •   1
Отговори
# 390
Ама много Ви моля, как решихте, че Вие нямате време да търсите информация, която Ви трябва, а другите имат време да търсят за Вас. Ако ще го правя, аз пък няма да имам време да забременея, за което Вие сте намерили време. Laughing Хайде по-полека с претенциите, никой на никого не е длъжен.
Не очаквам никой да търси информация за мен, а да сподели такава която ЗНАЕ!
Сдобих се с уред който не съм искала.
Нямам както написах време  не за ровене в интернет, а за ходене  по аромотерапевти.
Както написах в предният си пост Вие или не знаете или не искате да споделите и ви помолих  да не ми отговаряте.
Не съм бременн, а съм в процедура...
И дай Боже да забременея...и за това не е нужно само време.
Млада сте, дай Боже да се научите да комуникирате без да се заяждате  когато не можете или не искате да споделите информация...
P.S  както написах в предният си пост подведох се по името на темата. Явно темата е за свещи и спрейове, а не за дифузери.
Моля модератор да ми изтрие постовете!

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 10:10 от Кris_80

# 391
Добър ден дами Blush
Имам въпрос към вас. В момента нямам възможност да сменя тръбите в банята, а след като вали или е лошо времето миризмата е ужасна, напомняща за обществена тоалетна. Какво да направя за да я разкарам тази зловомна миризма?

# 392
Ако искаш, разговаряй с ВиК специалист, за да даде насока къде се получава затлачване и оттам миризма. Сигурно има какво да се направи.

# 393
Ако искаш, разговаряй с ВиК специалист, за да даде насока къде се получава затлачване и оттам миризма. Сигурно има какво да се направи.
Мисля, че е от шахтата пред блока. А Вик не идват да си я оправят. Тя е затлачена. Когато се по напълни и там мирише.

# 394
Ако нямаш купи си капак за сифона или тапа, а най-добре сменете сифона с такъв, който се и затваря. У сестра ми е така - мирише канала и ако не се затвори е ужас. Та тя смени сифона и го отваря само когато ще има вода да изтича през него, а през другото време е затворен.
Ако не блокираш миризмата, каквото и да ти препоръчаме за по-приятен аромат няма да ти свърши работа. Иначе за ВЦ купувам спрей от ДМ (много беше приятен този с ванилия) или от Кауфланд ( от там най-обикновен лимонов, мисля, че марката е Clean). Кауфландския е много, много добър, недразнещ и някакси естествен мирис на лимон.
Опитвала съм и с алдехиди, купувани от "Гиза", и разтворени в спирт, целях хем дезинфекция, хем аромат, но не е моето нещо.

# 395
  • Варна
Здравейте, аз нямам този проблем, но си поръчах и чакам да пристигне тези дни този дизенфектант. Не ми мирише на нищо в банята, а ми се иска да ухае на хубаво Simple Smile та за това и го взех. В клипчето е вторият показан продукт, съвсем в началото е Simple Smile Дано съм помогнала и дала насока Simple Smile
https://youtube.com/watch?v=qJNt2OgZILU&feature=share

Добър ден дами Blush
Имам въпрос към вас. В момента нямам възможност да сменя тръбите в банята, а след като вали или е лошо времето миризмата е ужасна, напомняща за обществена тоалетна. Какво да направя за да я разкарам тази зловомна миризма?

# 396
  • Пловдив
На мен това ми е любимият аромат.
 https://martinez-perfume.com/product-category/za-doma/reed-diffuser/

# 397
Кой аромат по-точно, не ми се зарежда един конкретен?

# 398
  • Пловдив
BAKHOUR ми е любим.Но и другите не са лоши.Въпрос на вкус.Сега гледам ,че са ги направили вече 15 лв а до преди няколко месеца бяха 12лв.

# 399
Здравейте. Оглеждах арома дифузерите и цената на тоси
https://podaraka.bg/product/aroma-difuzer-130ml-kragal
е много привлекателна.
Имате ли такъв и дали е добър избор?

# 400
Купувах подобен за родителите ми. Не точно същата форма. Не е лош, малко е слаб. Моят е по-мощен, но пък е шумен, а този напълно тих.

# 401
  • софия
Записвам се при вас с предложение-питане за poo капки Flushed Чета отлични отзиви, но не познавам никой около мен, който ги е ползвал и още леко се колебая дали да поръчам.

# 402
Към тези с дифузерите - ползвали ли сте от готовите комбинации с ванилия, шоколад, тиквен пай и т.н.? Какво ви е мнението за тях?

# 403
Аз не съм, ползвам го в спалнята, а там не слагам нищо алергизиращо. ЕМ са с бактерициден и терапевтичен ефект. Но някои аромати са много изкушаващи. 🙂

Звънче, аз този линк не го отварям. Може да е от телефона, ще опитам на компютъра.

# 404
  • София
Здравейте, не знам дали е обсъждано, но бихте ли споделили какви са любимите ви аромати? Днес приятелка ми сподели, че обожава ароматите на кедър и мирта (нямам идея на какво миришат Grinning ) и мисля да ги пробвам. Бих се радвала на още идеи.

Общи условия

Активация на акаунт