Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • до едно тепе
Застудя си сериозно. Нямам търпение да ни пуснат парното, че вече е доста хладно вкъщи. Обухме чорапогащите и с ватиран анцунг пак му беше студено по едно време та трябваше и дебела блуза да му облека ooooh!
Прахче и мен ме мързииии Laughing
Ама дЕтито хич не е от мързеливите. 3 пъти от сутринта събирам коша с играчките, а одеве подивя и почна да мята из къщи една дървена змия та се наложи спешно отнемане докато не е потрошил някой прозорец Shocked

# 16
# 17
  • Северозапада
  bouquet
Повече като заспи детето  Mr. Green

# 18
Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug дано всичките да се сбъднат  Mr. Green
Мерси и за новата тема на Поспаланчо  Hug

Тук времето е отврат, вали от снощи и няма признаци да спира  ooooh! а малкия вече започва да издивява  Crazy Направо не знам какво ще го правим цяла зима през почивните дни  Whistling

# 19
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане питай софиянки няма ли да вадят шейните Mr. Green аз лично мога да извадя само кану.. Чувствам се прецакана Crossing Arms

# 20
Ко речИ ? Честит първи сняг! Тук има поне 20 санта сняг Simple Smile

# 21
  • София
Ха добър Ви ден и Честит Първи Сняг на Софиянки Simple Smile Направо щях да припадна като станах и видях. А докато се добера до работа направо лошо ми стана. При нас в центъра едва беше натрупало леко по покривите, а в Изгрев вече направо стабилно си беше натрупало.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Малката се гледа с баща си.

# 22
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

Моля  Shocked сериозно ли това?

Др.седмица сме към Търново и направо не знам как ще пътуваме, на проходите имало преспи, ужасссс  Crossing Arms

Поспалане, тенкс   bouquet

Ние по един сал да извадим освен  Rolling Eyes Ама направихме днес излизане на кафе с колата, иначе да сме изперкали цял ден. Моя от 10ч. като висне на дръжката на външната врата ......  Crazy

# 23
И ние ще излизаме с колата на кафе, намиращо се на 500 м. от вкъщи  Mr. Green
Чудех се - количката има дъждобран, но той де факто пази само бебето, а самата количка няма ли да подгизне?

# 24
Повечето колички са непромокаеми , като брезент? Нашият найлон покрива почти цялата количка, проблема е, че Ивейн не го одобрява  hahaha

# 25
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Моме, нашия дъждобран обгръща цялата количка ето така.Купих го за 16 лв. от Висвиталис  Peace

# 26
Ще ви снимам после нашия, но ние сме още на напълно легнало положение... всъщност то няма значение май - кошът си е един.

# 27
И нашият е същият, но Ивейн дава всичко от себе си да го отстрани  Crazy

# 28

Моля  Shocked сериозно ли това?

Не просто съм сериозна , ами съм и убедена  Crossing Arms Продължава все така сериозно да вали и започвам да НЕ харесвам зимата ....незнам какво ще го правя дивчо като се събуди  Tired Дори не съм му купила още зимни ботушки ...

# 29
  • NE
А Стелчо давам дъжд с вятър за малко снежец. Grinning
Днес бяхме с космонавта до магазина. Прилича Вилито на полярна мечка. hahaha

П.П. Ние запалихме печката. Party

Общи условия

Активация на акаунт