Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • При моето слънце
Добър ден и от мен!
Поспаланчо, благодарско Grinning
Фейт, здраве, щастие и много успехи!
Това време ме съсипва. От 2 чАса се моля на Мишо да ляга да спи, защото вечерта сме на гости и ще сдаде рано рано, ако не спи сега. Иначе аз включих парното днес, стоплих се и без да си кривя душата, не ми се мърда от дивана :-!

# 31
  • Габрово
Стели, 20 санта ли викаш ... тук е поне 50 см. снега. Влажно, студено, трудно проходимо, начупени дървета от снега, нали не успяха да опадат до  край листата. До преди малко валеше интензивно на едри парцали, добре е обаче, че вече почти спира, защото няма разриване. Не ми се мисли какво е по Шипка.

Иглика като видя, че вали и нямаше търпение да излезе. Хлъзга се пада, става, мъчи се топки да прави и искаше да й правя Олаф /снежният човек от "Замръзналото кралство"  Mr. Green/. Пък аз дори ръкавиците си бях забравила, хич не ми е зимно още.

Честити празници на всички празнували в последните дни.

# 32
Щом се замислих да изпека едни бисквити с ябълка и канела и кекс със сушени плодове..........само снега чакам аз .....настроението го имам  Whistling да се маха тоя гаден дъжд....ако ще вали, да е сняг.  Nature Snowman

# 33
Отидохме ние до заведението с колата, там един услужлив сервитьор като видя бебето, домъкна една печка точно срещу масата ни - сварих се  Mr. Green После пък полузаспа, а ние точно тръгнахме да ставаме, и последва жесток рев и захласване, от колики не съм го чувала така да реве. В такива моменти си благославям гърдите, че без тях не знам как щях да го успокоявам  Mr. Green Вкъщи се гушнахме, хлипайки и пищейки, засмукахме, и блажено заспахме - даже не успях да го съблека.

# 34
  • София
Много е лесно с цица успокояването, мда.
Моя син пък вдигна ниска температура, 37.5, яко ми писва казвам ви и дребната е крива, мъжо не слуша и ми е кофти като цяло, мрън.

# 35
  • shumen
Прахче,и аз давам дъжд с вятър за сняг.Тука цял ден почти валя дъжд и беше много студено и не сме мърдали от къщи.Утре обаче май пак ще е така и мисля да го заведа на едно заведение с детски кът,че в нас пак ще полудее.
Смуси,Яже,да трудно ще му е така на малчо да свикне с мисълта,но по добре да знае истината,а и да знае какво да казва като го питат.
Петьофче,и ние си бяхме пуснали парното днес и ми беше топличко.
Стели,о,аз вчера купих на малчо обувки за есента,а за зимата ще си носи миналогодишните апрески.
П.С.И накрая да Ви почерпя кой с каквото иска,че днеска мама е рожденичка.Да ми е жива,здрава,горда баба и все така да ми помага за Дени.

# 36
  • Велико Търново
Данаека, да ти е жива и здрава майчицата още дълги години!   bouquet Майките са най-голямата опора и подкрепа  Hug
Магнитче, поне мъжо си можеш да строиш да влиза в правия път.  Hug
Моме, аз не знаех, че материята на сенниците е по-специална, но скоро видях как една капка капна върху сенника на количката и се стече надолу без изобщо да попие в плата. Предполагам и вашата е така.  Peace

Ние днес в голямо приключение се вкарахме. Сутринта тръгнахме към София и късния следобяд си тръгнахме. Положението по пътищата беше ужасно. Не ми се струва да имаше чак толкова много сняг, но на връщане пътят към Търново беше затворен, защото Ловешка област била блокирана. Добре че мъжо се сети за друг път и успяхме някак да се приберем. От Сф тръгнахме в 16 ч, а се прибрахме в 19.30. На някои участъци сме карали с 30. А на отиване още по-голям филм. Попаднахме в километрично задръстване по средата на втория тунел на магистралата. Еййй, много гадно беше. Повисяхме 1 час и вече си мислех дали няма да ни намерят задушени от газовете на колите и колоните взеха да се размърдват. Радвах се като малко дете на дневната светлина Simple Smile
Прибрахме се в къщи и понеже от няколко дни климатиците работят, започнахме да потриваме доволно ръце как ще си седим на топличко и ще се любуваме на зимната приказка навън, и токът спря.  Mr. Green И така час и половина - затракаха ми зъбите от студ. Изобщо днес беше страхотен ден! Simple Smile

# 37
  • до едно тепе
Оууу Яже то си е било приключение. Добре че сте се прибрали благополучно.
Дани да ти е жива и здрава и да сте си опора заедно   bouquet
Магнет дано не вдига повече температура Hug
Много мразя да вали толкова дълго дъжд Confused Следобяд чедото спа 4 часа. Чак се учудих как си легна в 10 Crazy Утре смятам да го пратя при баба му,за да си прибера цветята, ако са още живи след нощес ooooh!

# 38
  • NE
Добро утро!

Яже Голям филм е бил вчерашният ден. Това с тока и студа е най-гадно, но важното че всичко е ОК накрая.
Моме И Вили навън лятото много ревеше, чак го гледаха със съжалителен поглед. Май го беше страх от тъмното, макар нощем вкъщи да е добре.
Права си за гърдите, колко ме спасяват покрай тези зъби. Flutter
Дани Честит рожден ден на майчето ти на патерици. Да е жива, здрава и голяма твоя упора и помощ. bouquet

Снощи малкият падна от дивана при баща си и е с цицина и натъртена вежда. ooooh! Иначе спа спокойно. Praynig

# 39
Добро утро Mr. Green

Яже, като те четох си помислих, че всъщност половинчасовото пищене на Радина в колата и едночасовото премятане ту на едната ми ръка, ту на другата и чуденката кво да я правя аджеба в таа кола, докато пътуваме, са били причина за кофти ден, но след като те прочетох, сде замислих Joy Ние пътувахме вчера от Ямбол до Варна, в началото присппах Радина на ръце (дори и в колата не заспива сама ooooh!), спа час и половина и после се започна типичния ужас..не стои в столчето, пищи, реве...вземам я, стои 5 мин и се започва пак писъци и рев ooooh! Не знам някога ще започнем ли да пътуваме нормално с нея, а толкова обичаме с баща й Outta Joint Прибрахме се, въпреки жестокия вятър и дъжда, мъжо ослепя по пътя направо ooooh! Спираме през входа и се оказва, че отпред всичко е наводнено, мама Зуза запретна дънките, събу си ботите и по чорапи нагази в ледената вода, за да си прибере чедото..нищо, че е болна Joy После рещихме да ходим да си купим килим, щот' нали мноого ни се излизаще в това време Joy и вечерта се борихме от 21 до 23ч да приспиваме малкия звяр, че хем й се спеше, хем се беше превъзбудила Joy Те така Mr. Green

# 40
  • до едно тепе
Зузко да ти кажа първите ни пътувания бяха такива. Обаче аз съм безкомпромисна за возенето извън столчето. Реве, пищи там. След годинката започна да се занимава, а и му купихме седящо столче и започна да гледа навън и да се залисва. Започна и да заспива по-лесно и общо взето съобразяваме пътуването с часа за спане, за да можем да минем повече път докато е заспал. Вземам торба с играчки, книжки, каквото ми дойде на ум. Пак имаме понякога викове и крясъци, но си знае, че без да е седнал в столчето и завързан, колата не тръгва  Whistling
Синковеца ми обърка плановете за днес. Не иска да иде у баба си ooooh! А одеве викаше на баща си глупак Shocked Изкопчих от него от кой го е чул. Все същия бандюга от яслата, който редовно го и бие ooooh!

# 41
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета, почерпка за здравето на малкия Митко, и на моя баща (на когото е кръстен).
Да са ми живи и здрави, свети Димитър да ги закриля.

# 42
ЧИД на Митачето, да е жив и здрав най-вече и все така усмихнат  Hug
ЧИД и на всички останали, които празнуват днес имен ден и рожден ден  Heart Eyes

За пътя да кажа и аз ... до ден днешен е ужасно трудно да се вози на стола, мъка, мъка, мъкаааааааааа ooooh! пищи, реве, мята се ... принуждавам се понякога като карам да го слагам от пред при мен, колкото и да не ми се иска, но след борбата в стола нямам друг избор. Рядко са моментите когато се вози спокоен на столчето си  Whistling

А за времето не ми се говори  Crossing Arms от петък вечерта не е спирало и направо не се издържа  Tired

# 43
  • NE
Честит имен ден на двамата именници на Пететоbouquet Да си носят имената с много здраве, сила и любов. Hug

Пу-пу-пу ние рядко протестираме в колата. Дори си взима до Варна цяла дрямка. Flutter Ще видим как ще е с новото столче. Whistling

# 44
Юхууу любимото ми Митаче е именник. Да е жив и здрав, да радва цялото семейство с белите си  Mr. Green

Без някой да се обижда, но доколкото ми е известно тук сред нас няма детски психолог, че така да даваме акъл на Дани, как се казва на такова малко дете че родителя му не го иска. Според мен тя самата трябва да поиска съвет от психолог или някой, който знае как най безболезнено да се обясни на малкото човече ситуацията. Не лелките от детската или съседката.

Общи условия

Активация на акаунт