Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • NE
В нашата община имаме детски психолог, който работи с деца от всички учебни заведения. Би трябвало да има навсякъде, поне така си мисля. Много пъти тази жена ни е спасявала положение в училище.

# 46
  • до едно тепе
Петеска да са ти живи и здрави именниците и много да ги слушаш  bouquet
Сигме мисля,че Прахчето предложи помощ на Дани. Децата не бива да се лъжат. Очакването според мен е по-лош вариант. И да бих ползвала помощта на специалист, не дай си боже да ми се наложи Peace А лелките от яслата е редно да бъдат предупредени какво питат детето именно, за да не задават грешните въпроси.
Моето дете в началото не ревеше мама, а тате и лелките се бяха чудили няколко дни защо е така, но като го видяха как се гуши в баща си изглежда им стана ясно, че е еднакво привързан и към двама ни.  Thinking
Пффф малкия изтърва захарно петле в коридора от височина бащиния си ръст . Да ви обяснявам ли как се разби на мъънички парченца ooooh!

# 47
Аз мога да дам координати на колеги от ЦОП или НПО, които да ги консултират и детето но и Дани, смятам че ще им е полезно, предложението ми за помощ си остава, но то е само ако сметнеш ти за необходимо, лично мен ако питаш, смятам че ще ти е и по спокойно и по лесно ако поработите и поговорите с професионалист. Когато решиш ми пиши Дани, готова съм да помогна и да те свържа с колегите по всяко време. Консултациите са безплатни, разполагат и с юрист.

# 48
  • В къщурката на хълма на феите
Зузанас Ема също си знае, че пищи, реве тя от стола няма да мръдне, ако ще турско да стане .. Ние с баща й се возим отпред, тя е сама отзад и просто като й се дотръшка, усилваме музиката така, че да не може да я надвика и след най-много 7 минути имаме спокойно и ухилено дете .. Ема се научи по този начин точно за два дни какво да прави ..

# 49
Няма да учудя никого, ако кажа, че проблем с пътуването- нямаме. Возя се отпред, инсталирали сме поставка за таблета на моята седалка отзад и ако се наложи пускаме филмчета, музика, отделно правим почивки на по дългият път и пътуваме с една кофа играчки, но тя си зяпа основно през прозореца и спи. От месец сме вече в големият стол, от който съм мн доволна, добър избор според мен и е удобен много, което оказва голямо значение за дълъг път особено.
 Столчето ни е ето такова, препоръчвам определено
http://bebelandia.bg/product/19996/phil-teds-stolche-za-kola-discovery.html

# 50
Честит имен ден на Митачето и на всички, които празнуват днес  Hug
Дани, честита ти рожденичка, да е жива и здрава  Hug
Никога не е лошо да се консултирате и Сигмето е права, не сме ние хората  Hug

# 51
Петеска да ти е жив и здрав Митко! Много весел, палав и безгрижден да расте! Hug

сори, че сега честитя, ама предния път бях от таблета, а там не е съвсем удобно за писане ..

Пуфе и ние имаме телевизор в колата, който се ползва за цъкане на копчетата повече, отколкото за да се гледа нещо на него .. ровим си из джобовете на седалката и вратата и т.н., ако достигне вълшебната пръчка /буквално Mr. Green / даже може да ме поръчка и мен, щото я пъха между облегалката за гръб и глава на седалката и ми гледа сеира Mr. Green
Зузи сетих се още нещо - ние на тая възраст все още се возехме в коша за кола, който поставяхме на предната седалка по всички правила за обезопасяване - аз или баща й се возехме отзад и така малкия човек беше спокоен и доволен, че вижда всичко и не е изтървал нещо интересно Peace

# 52
  • shumen
Момичета,благодаря Ви за пожеланията за мама.
Пете,честит имен ден на Митачето.Да е жив и здрав и много да Ви радва.
Прахче,благодаря за помощта.За сега му обяснихме защо тати не е с нас и мисля,че ни разбра Дени.Ако има нещо пак ще ти пиша да ми дадеш координати.
Поспаланче,аз точно затова предупредих лелките и госпожите в яслата да внимават какво го питат,защото те сами са видели какво се е случило и едвам са го успокоили като са го попитали къде е тати.
При нас проблем с пътуването няма.Винаги се е возил отзад и аз до него,че ако седна отпред и го оставя сам не знам дали няма да пищи и реве.
ООф,аз да се оплача,че тази вечер както беснееше и скачаше по диваните и изведнъж легна и искаше да спи.Измерих му Т и вече беше 37,7.Няма кашлица и хрема и не знам тази Т откъде се появи.Тази нощ и утре сутринта ще видя как е и дали ще го пускам на ясла или ще си стоим в нас.

# 53
Пете, да са ти живи и здрави имениците.  bouquet
Сияна от петък след като я взех от ясла е с разтройство, съответно и с подсечено дупе. Незнам от какво се получи - дали от някое зъбче, дали от стреса покрай яслата....  newsm78Дано утре вече е по - добре. Днес цял ден пие оризова вода и ефект няма особен. Не помня от кога не бях сменяла около 10 наакани памперса за ден.  ooooh!

# 54
  • Велико Търново
Зузанке, и при вас е било весело. Simple Smile И според мен като я преместите вече в детско столче и да гледа напред, ще й е по-интересно.  Hug
Петеска, да са ти живи и здрави имениците!   bouquet
Сигма, никой не е претендирал, че дава на Данаека професионални съвети. А те са приятелски такива. То по тая логика тук няма педиатри, семейни консултанти, класически хомеопати, диетолози и т.н. Дай сега да не споделяме нищо и никой нищо да не съветва, защото това не му е специалността. Тук сме се събрали жени с различен житейски опит и преживявания и всяка се опитва да е полезна с нещо. Всеки има глава на раменете да пресее информацията и да вземе най-правилното за него решение.
Мецанке, посмях се с вълшебната пръчка  Joy
Дани, Стани, да се оправят дечицата  Hug

# 55
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро, благодаря на всички за пожеланията  Hug  Hug Hug

Изпратих малкия при свекито, а ние с Петя ще се гледаме вкъщи.Вчера сутринта я заболял корема, повърнала един, два пъти (беше у майка).До вечерта вдигна 39гр. и те така. Свали я с един нурофен и спа спокойно цяла нощ, да видим как ще е днес.

Номера да седи в столчето и при нас не се получава. Общо взето на кратки разстояния за около 15-20 мин. няма проблем, ама след това, като му омръзне, става много страшно ........ Давам телефон с любими детски филмчета и замазвам положението за кратко.  ooooh!

# 56
Ние с баща й се возим отпред, тя е сама отзад и просто като й се дотръшка, усилваме музиката така, че да не може да я надвика и след най-много 7 минути имаме спокойно и ухилено дете .. Ема се научи по този начин точно за два дни какво да прави ..

И при нас е така, пробвала съм и номера с музиката  Mr. Green резултат 0-лев  ooooh! Надвиква я още повече и положението става ужас. Няколко пъти е ревал от село до нас ... близо 20 минути. Като си каже, че ще реве, просто реве и като реши, спира Crazy

Днес най-накрая спря да вали  Crazy Като гледам обаче по новините какво става в някои области си мисля, че при нас положението е било все пак добре.

# 57
  • Северозапада
Добро утро!
Петеса, честит ви празник на патерица! И бързо оздравяване на Петя!
За столчето за кола съм почти безкомпромисна  Naughty Случвало се е да реве час и половина два докато пътуваме София-Козлодуй (около 3 ч. общо). Обичайно избираме време по което спи, но имаше период, в който спеше 30-40 мин. дори и в колата. Седях и аз отзад уж да я забавлявам, ама нъцки. За 5-10 мин. и и омръзваше всичко, накрая я оставях да плаче. Нещата се промениха откакто сменихме стола и го обърнахме по посока на движението. И сега се случва от време на време да плаче, но е къде по-рядко. Идеята със филмчета при нас не минаваше до скоро. Едва от няколко седмици я наблюдавам да се заглежда в телевизора, дори на рекламите.
Дани, как сте тази сутрин?
Стани, а при вас?
Яже, голямо приключение  ooooh! Важното, че сте се прибрали живи и здрави  Peace
София кашля доста цяла нощ, въпреки това я заведох на ясла. За мое успокоение на врата и друго дете кашляше, та не е само тя. Ще я взема по-рано да идем до педи, че отдавна не сме я виждали и те така и при нас.  ooooh!
Хубава седмица!

# 58
Фейти даже искам да ти кажа, че понякога заспива на данданията .. обаче ние имаме избрана колекция песни, които Ема харесва .. даже танцуваме на тях /с махане на ръчичката/ .. пътували сме няколко пъти на дълги растояния - до Варна и София - и не сме имали ама ниикакви проблеми ..

# 59
  • до едно тепе
Добро утроо.
Петеска да се оправя бързо Петя. Явно още върлуват ентеровируси ooooh!
Стани давай ентерол. Никога не разчитам само на оризова вода. При първото течно и воднисто ако давам ентерол и често минаваме само с  1-2. Peace
Дани как е днес малчо. Не се чуди, ясленските вируси си ги има целогодишно.  ooooh!
Малчо е на ясла днес,а аз на работа. Влезе усмихнат да си занесе пижамата и ще им разказва за цирка от петък Laughing  Май и новите деца посвикнаха-вече не се чуват ревове и писъци като го водим, а и той сякаш леко се поуспокои Flutter

Общи условия

Активация на акаунт