Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Принцеска,добре дошла.Питай каквото искаш ние сме насреща.
Фейт,дано разберете какво му е на ТМ и да не повтаря вече.
Слънчо,а помним те,не сме те забравили.
Меци,да се оправя скоро Емка.Това да те боли ухо е най-гадното.

# 676
Дзак, третата Деница кацна и тука  Mr. Green
Много се радвам за Ренденцето, особено за името на малката  Heart Eyes Още веднъж, честито, мила!
Фейтун, дано няма нищо притеснително с мъжОто  Praynig  Hug
Честита месечка на растящата като гъбка Кенга литъл  Heart Eyes
Лека и спокойна нощ на всички ви  Hug

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
Котката ни е с ушна инфекция и нея със същата схема - АБ и капки за уши.
като знам на Ема какъв ми е зор да сложа капки за уши, представям си с котката какво е Joy Joy Joy

Пуфе а тоя тобрадекс по колко капки и като само едното ухо е засегнато само него ли третираме или и другото профилактично newsm78

Ния не се бъркаш - много често страдаме от уши .. имам чувството, че проблема се яви като не завършихме имунизационния цикъл на синфлорикса .. докато поставяхме ваксините ушите ни бяха съвсем добре и точно около момента, в който трябваше да се постави реваксината, /ние вече бяхме установили, че Ема е с ДЦП и забраниха поставянето на ваксини/ детето направи първия отит .. след него имаме още един лекуван с АБ и един сега, който все още не се знае дали не го секнахме или тепърва започва .. сериозно се замислям за ушанки .. няма майтап тия уши нейните ще ме побъркат Tired Tired

# 678
Не мога да не отбележа ,че Калоян е направо съвършен  Heart Eyes Влюбена съм , край  Mr. Green

# 679
  • до едно тепе
Прочетох ви горе долу.
Вкъщи сме днес. Вчера тъкмо влизахме в града и от яслата се обадиха че малчо е с температура. Весело е вкъщи. Добре че баща му беше на линия нощес да го наблюдава,че аз съм труп направо. Цяла нощ едвам отлепях да видя какво става. ooooh! Тая сутрин и разстройство леко се появи, но мисля да го  заведем личната да го прегледа. Къвто е крив веселба ще е и там докато изчакаме час и кусур ooooh!.

# 680
не можеш ли да се обадиш за час или просто да не изчаквате, а да ви приеме с приоритет .. дори и да не броим факта, че Слав е с изтормозена имунна система, то ти бременна си, не може да висиш в чакалня пълна с болни с неизяснен произход Crossing Arms Crossing Arms

# 681
  • Габрово
Фейти, да няма и недостиг на магнезий мъжът ти? Дано се намери корена на проблема и да има адекватни мерки.

Меци, нашата ЛЛ винаги попълва картона на Ика едно към гьотере. Килограми, сантиметри, еле пък умения на детето пише наизуст. Пише, че можела това или онова, а дори не я е тествала или пък мен да пита. Хайде някои неща се виждат, ама дали "реди кубчета", дали "драска затворена крива" или "се облича сама" няма как да забележи. Явно разчита на моите познания и преценка за развитието на детето и ако според мен има отклонения да сигнализирам  Whistling.

# 682
  • София
Добро утро Simple Smile

Меци - мноооого тъпо. Дано се оправи проблема с ушето. Ние също преди няколко месеца бяхме с Отит и го оправихме с Отипакс само.

Фейт - дано скоро се оправ мъжа ти. ММ така миналата година докато беше на старата работа, а аз вкъщи с малката и без работа (фиктивен ТД) и около 400 лв. майчинство и все някакви проблеми, той постоянно беше с високо кръвно и никакви лекарства не му помагаха и беше нещо страшно. А и в работата доста го напиляваха. След като смени работата август месец (мин.година) неща се оправиха и сега няма и помен от кръвното. Мина и на лека диета и още повече се оправиха нещата.
Дано скоро разберете къде е проблема и да го оправите, че си представям какво ти е.

P.S. Снощи минах през педката за бележка за яслата и я питах за ваксината и отговора беше "няма". Направо съм бясна. Толкова много деца и новородени без ваксни в това време и грам държавата не помисля за тях.

# 683
Алекс за каква ваксина иде на реч.Пропуснала съм  newsm78

# 684
  • до едно тепе
Мецо още вчера звънях за час-няма. Болни хора бол ooooh!
Току що си видях красивото ТСХ и Мат. ТСХ-то е 3,3-за седмица е паднало с цяла еденица, обачеее Мат е 541,8при горна граница 34. Звъннах на доктора и ми каза Л-тироксин 25мг на ден сутрин половин час преди ядене. Някакви странични действия има ли лекарството? newsm78

# 685
Поспаланче - никакви, ако дозата е правилна. Иначе може да има сърцебиене, нервност. Не само преди ядене, а и преди пиене на всичко друго, освен вода. Т.е. кафе, сок, чай - поне след 1/2 час.
Фейти, сериозно звучи положението, да се оправите бързо  Hug
Извинявам се за телеграфните постове, малчо пак заспа на цица, в момента, в който се опитам да го преместя, ще се събуди, така че предпочитам да го оставя да си поспи, макар и да оставам така с 1 ръка Simple Smile

# 686
  • shumen
Поспаланче,Момето е права за Л-тироксина.При мен имаше сърцебиене,но гадене не съм.
Дано не е нещо сериозно при Слав и да се оправя скоро.
Моя вече е добре.Няма Т,не кашля,хремата почти и тя изчезна,но на ясла ще е чак в Понеделник.Само дето още му е паднало гласчето,но според педи му няма нищо.
Меци,да се оправя скоро Емка,че ухо боли много.

# 687
Стелчо сега има нов имунизационен календар, ама няма ваксина за него, също така все още няма ваксина и за децата по стария календар, обаче поне за пентаксим има сключен договор преди 2 седмици, само дето няма наличности на ваксината, та не могат да я доставят ..
Иве а пък за възможностите на детето изобщо няма да говоря, какво чета в картона, щото мога да ти скрия шапката .. тая жена до преди половин година, когато занесох решение от ТЕЛК нямаше и представа, че детето е с ДЦП .. добре, че Ема работи с психолог, та жената ми дава коректна информация относно състоянието на детето ..
Поспалане МАТ-а е много висок .. ти освен ИР някакви проблеми с ЩЖ имаш ли .. щото стойността на МАТ-а индикира някакъв процес при нея .. според мен тия 25мг са ти малко, ама прави контрола пак след 15-20 дена да видите резултата какъв ще е .. стискам палци Hug Hug

# 688
  • София
Алекс за каква ваксина иде на реч.Пропуснала съм  newsm78

Стели,

Ние още не сме сложили последната ваксина, която е на 16 месеца. И явно скоро няма да я сложим.

# 689
  • до едно тепе
Мерси Моменце. То аз освен вода сутрин друго не пия. Чая си го оставям за офиса, а  кафето още от едно време не ми действа добре и не пия. КОлата я отказах като заподозрях, че съм бременна. Вероятно ще почна да си правя фрешове малко по нататък,но сутрин едва ли ще ми е до това Rolling Eyes
Мецо досега никакви. Преди да забременея със Слав ТСХ-то беше 2. От тогава не е мерено изобщо и сега доктора се учуди,че съм го пуснала изобщо. Не знам как да го кажа.Просто имах някакво усещане,че има някъде и друг проблем освен ИР сега. Той ми гледа жлезата на ехограф миналата седмица като бях при него и каза че абсолютно няма изменение и визуално не можем да обясним високото ТСХ. Може би съм хванала процеса в началото знам ли. Просто напоследък не се чувствах особено добре. Вечно бях уморена, тревожна и апатична,но и не свалих кг въпреки метформин и диета вече 6 месеца. Общо взето това ме накара да пусна и ТСХ Thinking. Контролата каза доктора след 4 седмици заедно с кр.захар.
Уфф съвсем се оплетох в обяснения Crazy

Общи условия

Активация на акаунт