Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
ясно те разбрах .. значи според мен трябва по-внимателен контрол на ЩЖ, понеже това, което описваш си е класическо Хаши, особено с тоя МАТ .. наистина според мен си хванала процеса в ранен стадий .. и аз преди да забременея с Ема, бях на твоя хал, само дето аз в още по-ранен стадий го хванах, когато някои лекари биха пренебрегнали симптомите, добре че аз на мойта ендо й надвещвам, та ми обърна внимание ..

# 691
  • NE
Котката ни е с ушна инфекция и нея със същата схема - АБ и капки за уши.
като знам на Ема какъв ми е зор да сложа капки за уши, представям си с котката какво е Joy Joy Joy
Всъщност е далеч по-лесно с тяхните сателитни чинии. Joy
За картона ме хваща параноята как го мерят Вилито. Казват ми едно, а после друго пишат. Crazy
Принцеска Страхотен е Калоян. Heart Eyes
Поспаланчо  Hug  Пиех хапчето в 6 и после към 8 ядох. Peace Аз изкарах с 25 цялата бременност, а бях с почти ТСХ 5 когато забременях, но нямам Хашимото. Според мен може да си отключила нещо след раждането на Слав или след някое боледуване. Поне сега моето ендо ме следи точно за това.
Бързо да се оправя Слав и да не те зарази. Защо не пиеш осцилококцинум привантивно?
Алексче Нашата педка пък ме преследва да бием Хепатитнаата, че сега имало ваксини,ама кои не се знае. Rolling Eyes Аз пък отказвам зареди отворените венци. Whistling

# 692
  • до едно тепе
Забравана съм май голяма.
Принцеска добре дошли тук с Калоян Hug
Фейче още снощи изсмуках един осцилококцинум, нооо вероятно ще ми лепне чедото красотата,ама каквото е,ще мине.
Някой ме беше питал кога ще ходя на преглед. Снощи си записах час при моята си докторка за събота вечерта. Новини ще има в неделя вероятно, че вечер хич не ми се отдава влизането в интернет. Ако устискам будна до 9 и нещо е постижение направо Shocked

# 693
mecani, ясно, ама тя освободена ли е Ема или ще ги слагате? Може пък като сложат и другата и да се оправят нещата  Confused При моята лекарка не е имало проблем с ваксините за малката, имаше си Пентаксим и си я сложихме, обаче имам една приятелка в Бургас, тя разправяше, че при тях нямало  Confused
Дано скоро се оправят всички болни. Сега последно аз взех Тобрекс и с него лекувах хремета на малката, доста съм доволна.

# 694
  • В къщурката на хълма на феите
Ния като цяло по норматив ДЦП е основателна причина за непоставяне на ваксини, обаче трябва да минем през комисия, която да го напише на лист, понеже нито невролога, нито педиатъра на Ема искат да го направи /нищо, че имат право/ .. честно казано не съм сигурна, че дори поставянето на последната доза синфлорикс ще оправи положението с ушите, понеже от предишните две дози е изминало много време, но на фона на това, че ваксината може ептен да скапе нервно-психичския статус на детето, предпочитам да не проверяваме дали теорията ми е правилна или не ..

# 695
  • Северозапада
Алекс, и София няма поставена последната доза Синфлорикс на 13 м. Според педи, ако и я поставя, ще е на пролет. Иска пане 3 седмици да е здрава, а това едва ли ще стане. От понеделник тръгва на ясла и едва ли ще устиска толкова. Сега почват и грипните епидемии и ще се чака. Не знам как се отразява това забавяне, но не мога да я оставя един месец вкъщи та да не е контактна.
Меци, ММ е страдал често от отит като малък. Свеки му е капала сок от алое в ушите, много помагало.
Фейт, бързо да се оправя ТМ и да откриете причините за случващото се!
Добре дошли на Принцеса и Калоян!
Поспаланчо, ще си затвърдиш името  Mr. Green
Моменце, месеци изкарах така на дивана. Гнездо си бях направила  Mr. Green

# 696
  • София
Алекс, и София няма поставена последната доза Синфлорикс на 13 м. Според педи, ако и я поставя, ще е на пролет. Иска пане 3 седмици да е здрава, а това едва ли ще стане. От понеделник тръгва на ясла и едва ли ще устиска толкова. Сега почват и грипните епидемии и ще се чака. Не знам как се отразява това забавяне, но не мога да я оставя един месец вкъщи та да не е контактна.
Меци, ММ е страдал често от отит като малък. Свеки му е капала сок от алое в ушите, много помагало.
Фейт, бързо да се оправя ТМ и да откриете причините за случващото се!
Добре дошли на Принцеса и Калоян!
Поспаланчо, ще си затвърдиш името  Mr. Green
Моменце, месеци изкарах така на дивана. Гнездо си бях направила  Mr. Green

Мравче,

То явно и при нас ще е така. Чак на пролет, но снощи все пак исках да разбера какво се случва. Но и ние нямам как да устискаме без болести. Така, че живи и здрави на пролет ако има ваксини и е здрава ще я сложим.

# 697
Алексче,моят съвет е хич да не драпаш да ѝ я слагат сега,защото малката до вчера беше болна ,освен това постоянно е в контакт с болни,след някоя ваканция-зимна или пролетна е удобен момент да се постави.
От друга страна Фейчке не ми се струва основателна причина да се отлага ваксина поради "отворени венци" ...най-малкото защо в близката година и половина няма да се "затворят"  Mr. Green .ако детенце е здраво и всички в къщи сте добре ,започвайте ги тези ваксини и да свършват  Flutter

# 698
  • shumen
Алексче,защо толкова искаш да и е сложат тази ваксина на малката?Сега и според мен не е най-подходящия момент.
При Дени на една от консултациите педи забелязаха,че единия тестис не е слезал в сротула и ще трябва операция.Тогава ни прати на хирург,който ни беше казал,че се чака до 2 годинки и ако не слезе тогава се прави операция.Сега като се преместихме и тукашната педи го погледна и каза със сигурност,че няма да се размине с операцията и пак ни прати на хирург.Днеска ходихме и доктора каза да наблюдаваме до пролет и евентуално операция тогава,че сега започвал грипния период и все има болни.
Поспалане,и аз спях много през бременността.Само да легнех и веднага заспивах,а и на обяд си дремвах когато мога.

# 699
  • NE
Стели Само да се върнем и ще го боцнем. И на мен ми тежи да виси ваксина, но сега с това пътуване дано не се разболее. Обмислям да му дам и нещо превантивно. Rolling Eyes

# 700
  • до едно тепе
Фейче един осцилокоцинум седмично  Peace
Бяхме при личната. Вирус,може би рота. Остава да се надяваме там да не сме лепнали още нещо. Rolling Eyes

# 701
  • София
Алексче,защо толкова искаш да и е сложат тази ваксина на малката?Сега и според мен не е най-подходящия момент.
При Дени на една от консултациите педи забелязаха,че единия тестис не е слезал в сротула и ще трябва операция.Тогава ни прати на хирург,който ни беше казал,че се чака до 2 годинки и ако не слезе тогава се прави операция.Сега като се преместихме и тукашната педи го погледна и каза със сигурност,че няма да се размине с операцията и пак ни прати на хирург.Днеска ходихме и доктора каза да наблюдаваме до пролет и евентуално операция тогава,че сега започвал грипния период и все има болни.
Поспалане,и аз спях много през бременността.Само да легнех и веднага заспивах,а и на обяд си дремвах когато мога.

Ааааа не че бързам ама мразя да висим ей така, но както писах по нагоре. Ще изчакам да мине грипният сезон и тогава.

Алексче,моят съвет е хич да не драпаш да ѝ я слагат сега,защото малката до вчера беше болна ,освен това постоянно е в контакт с болни,след някоя ваканция-зимна или пролетна е удобен момент да се постави.
От друга страна Фейчке не ми се струва основателна причина да се отлага ваксина поради "отворени венци" ...най-малкото защо в близката година и половина няма да се "затворят"  Mr. Green .ако детенце е здраво и всички в къщи сте добре ,започвайте ги тези ваксини и да свършват  Flutter

Стели,

Да, да ще изчакам. Както по нагоре писах на пролет живи и здрави ако всичко е наред тогава ще я сложим, ако все още съществува тази ваксина и я има.

# 702
Мец , съжалявам, че сега се включвам, но не бях вкъщи и на линия- капките и двете се слагат 3 пъти на ден по 2-3 капки. Може би за дете е по-малка дозата, може да се консултираш с педиатъра или в листовката да се види. Аз лично слагах само в болното ухо, обаче при децата дали си сигурна, че наистина само едното е пострадало, в смисъл казва ли си тя?

Аз за синфорикса имам мнооого лошо мнение, това е тестова ваксина за цяла Европа. На всичкото отгоре дава много странични ефекти и усложнения и да не кажа дори, че повече се разболяват от нея децата, колкото да пази....безумие е точно тя според мен. Повечето УНГ специалисти ще потвърдят и , че превенционният ефект е минимален от нея....

# 703
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мецо, тобрадекса е АБ+кортикостероид и се слага по схема с намаляща на края дозировка, питай педито дозата и за употребата въобще. Да се оправя бързо Емка  Hug

Поспалане и вие бързо да преборите  Hug, значи взех розовия НОВ самбукус и съм страшно доволна, освен черен бъз, прополис и ехинацея, сега са добавили и коластра. Peace

# 704
  • до едно тепе
Петеска много е добър розовия Самбукус. Последно Слав като почна да подкашля пак започнах да го давам и след седмица спря кашлицата. Е верно че включихме и АХ ама все пак. А коластрата вътре според мен е много малко и си му давам отделно.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт