Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,

Меци , моя позната от опит ми казва винаги да капвам и в здравото ухо, защото като тръгне от едното често се предава и на другото. Може да не слагаш по 2-3 капки, а по една защото си е АБ.
Поспаланчо ,бързо да се оправите и да се опазиш.
Ние също много се забавихме с ваксината на 13 м. , защото той тогава тръгна на ясла и боледуваше на всеки 2 седмици. Сложихме я на 2г., но педито каза че нищо че е минало толкова време трябвало и аз я послушах.

Хубава вечер на всички Simple Smile

# 706
  • София
На Лилия сега слагам тобрадекс в носа, не знаех,че се спира по схема. Всички сме болни в нас, отново след има-няма седмица здрави..
Умирам от ужас за предстоящата ваксина, възнамерявам да насроча и аз всички за на пролет,че....

# 707
На Радина й остана само хепатитната, но я мотам още, че нали аз бях болна, но май тези дни ще звъня на педиатъра, да отидем да я сложим и да ни се маха от главите.

Пууу, не мога да й намеря хубави боти или ботушки, все й се вади петичката от крачето. Единствено тези на Колев и Колев са по-надеждни в това отношение, ама толкова да са ми ръбати, че не ми се ще да вземам такива Crossing Arms

# 708
  • shumen
Зузи,на Колев и Колев обувките са безумно скъпи и за носене месец-два и то на непроходило дете не бих купила.
Меци,как е Емка?
Аз също съм слагала Тобрадекс в носа,но не съм знаела,че се спира по схема.

# 709
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Всички кортикостероиди се спират с намаляваща постепенно доза, иначе има опасност от обратен ефект, ако се спрат от раз.

# 710
  • Велико Търново
Принцеска, добре сте дошли с Калоян!  Hug
Феичка, бях ти обещала като поръчам обувчиците на Атипас, да ти пиша.
Скрит текст:
Е, получихме ги днес и цял ден щрапа с тях. Много съм доволна - пристигнаха в изпипана кутия, изработката им изглежда супер, а и ми се струват страшно удобни. Обух ги с лекота на крачетата и й паснаха идеално. Като се изправя е много по-стабилна и не криви крачета, както преди. А и не на последно място - много са симпатични и свежи. Аз поръчах тези: http://attipas-bulgaria.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86 … bow/rainbow-green
Та на първо четене съм страшно доволна. Simple Smile

# 711
  • NE
Яже Много са хубави, със здраве да си ги носите. Мен малко ме озадачи ортопеда, понеже ми каза че са нови и не би ги препоръчал толкова скоро. Peace Ще се радвам да споделиш опит за по-нататък.
Зузи Това с петичката става при нас защото докато обуя обувката и малкото си свива пръстите и става бабунка, но пък навън по чорапи вече не става. Аз по препоръка на ортопеда взех обувки Clarks. Сега в сайта им няма намаления, но в продавалника има сумати обяви за нови бройки. Имат много сладурски модели, а и са три вида - лазищи, стъпващи и ходещи. Peace

# 712
Яже, мн.  са готини, но на непроходило дете не ги дръж по цял ден, само като излизате, крака в момента търпи най голямо развитие и трябва да бъде оставен възможно най свободен, да не кажа бос, но предвид сезона , няма как  Peace това с кривенето е съвсем нормално и не се налагат корекции с обувки.  Peace

# 713
  • NE
Прахче Честита 10-та месечинка на Ивейн.  bouquet
По повод прохождането нали си занесох тефтерЯ с въпроси към ортопеда, та стана ясно че се препоръчва прохождане с естествена среда - тревичка, пясък, камък, но понеже няма как през зимата, та вкъщи с чорапче. Peace И преди сме го дискутирали, но смятам лятото да го метна на плажа хем да губи повече енергия, че се превръща в торпедо. Mr. Green

Утре имам рожден ден, та в аванс една почерпка.
Скрит текст:

# 714
  • София
Добро утро,

Ние сме си в нас защото оправихме смотания нос, но от снощи е с някаква суха кашлица, от която прави спазми и съм с настръхнала коса. Следобед ще я водя при педи да я види и да предпише нещо, че така не става.
Ние до снощи бяхме на Макситрол - в началото го давахме 3х1 в двете ноздри, после аз го намалих на 2х1 и днес мисля по 1 път да и слагам все пак да не го спирам от раз, че явно и затова не може да се махнат гадините.

Яже Много са хубави, със здраве да си ги носите. Мен малко ме озадачи ортопеда, понеже ми каза че са нови и не би ги препоръчал толкова скоро. Peace Ще се радвам да споделиш опит за по-нататък.
Зузи Това с петичката става при нас защото докато обуя обувката и малкото си свива пръстите и става бабунка, но пък навън по чорапи вече не става. Аз по препоръка на ортопеда взех обувки Clarks. Сега в сайта им няма намаления, но в продавалника има сумати обяви за нови бройки. Имат много сладурски модели, а и са три вида - лазищи, стъпващи и ходещи. Peace

Flower Fairy,

Дай моля те някакви линкове от OLX на обувки за проходили на Кларкс да видя и ако ми допадне да и вземем, че сега сме само с 2 чифта като единият май е към умаляване, а не става само с един да караме цяла зима.

# 715
аз гледах в оlx за кларкс, но виждам само обувки, а ми се иска да са до глезена Rolling Eyes

# 716
  • В къщурката на хълма на феите
ох Яже да си жива и здрава .. ако знаеш аз как се чудех дали да не поръчам, че Ема разбира се е взела моя ген с ужасно щръкналите ноктета на краката и познай как с по-тясна обувчица са й червени пръстчетата .. ама като нямах грам отзив за тия обувки /освен рекламата им, разбира се/ и някак си не смеех да се престраша да й взема .. сега може би за Коледа ще й подаря едни такива, понеже нейните зимните, дето уж бяха естествена кожа и дрън дрън, днес сутринта едва не ми докараха инфакрт, като видях, че едната е напът да остане без подметка .. та тъй .. само да те питам ако можеш да сравниш разбира се, номерацията им прилича ли на тази от други ваши обувчици или някой си е измислял номера пак .. че да знам долу горе какво да поръчам ..

# 717
  • Велико Търново
Мецанке, не мога да кажа дали съвпадат с други обувчици, защото на нас това са ни първите нормални такива. Simple Smile Но аз измерих краченцето в см и видях в тяхната таблица колко сантиметра на кой номер отговаря и така поръчах.
А иначе съм наясно, че босичка най-добре или по чорапче, обаче се пързаля по ламината така. Опитва се да се хване някъде и да се изправи, и започва да се свлича. А тези обувчици наистина с мн мека, широка подметка и крачето е свободно. И в същото време сцеплението е супер.  Laughing

# 718
ШЪ мЪ прощавате,но 35 лева за чорап не давам  Naughty
Зузи,нещо такова ли?
Скрит текст:
Цветенце каква е тази торта с мляко ....ми нещо градусово  Whistling

# 719
  • Велико Търново
ШЪ мЪ прощавате,но 35 лева за чорап не давам  Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
С доставката - 39.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт