Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
ШЪ мЪ прощавате,но 35 лева за чорап не давам  Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
С доставката - 39.  Laughing
smile3544

# 721
  • В къщурката на хълма на феите
ми така или иначе се чудя какво по дяволите ще й носи Дядо Коледа, щот при'стайти си той ще идва в яслата, а пък играчка посмъртно няма да купя, дрехи имам да й обличам и на абитуриентския бал, ако й стават, пък обувките са кът .. пък и с тези вероятно ще изглежда като джудже и ще я гоня из нас да си я нахапя .. пък и като им гледах описанието на тия чорапи за 39лв., ако дори и поне 50% от него е вярно, ужасно ще са ни от помощ за лявото краче /без да броим нокътя на крачето/ и вярвайте ми вече само това, което не са ни казали, че ще помогне, само него не съм взела и направила .. моето малко на отчаяние избива, обаче това е положението ..

# 722
  • shumen
Стели,и аз за такова нещо не давам такива пари.Тези обувки ми се виждат хем грозни,хем скъпи,а и са като чорап.
Алексче,при нас пък остана само хремата и вече се чудя какво да му давам за нея.Капя Назик Кидс,Стеримар и давам Коризалия,ама носа му още тече.В Понеделник ми се иска да го пусна на ясла вече,че в нас пощуря,но не знам дали ще изчезне това чудо въобще.

# 723
на мен пък не ми харесват тез чорапи за 39 лв, въпрос на вкус Mr. Green

Стели, да, нещо такова, ама по-женствено Mr. Green

# 724
  • В къщурката на хълма на феите
и на мен ми мязат на терлиците на малкия мук, ама ако ще помогнат, мога и аз да си обуя такива за съпричастност .. хич и дума не става за красота, всичко е функционалност при нас .. до последната буквичка ..

# 725
  • shumen
Меци,малко ме съмнява да помагат тия обувки.
Поспаланче,къде си?Хайде,че трябва да се пуска нова тема.

# 726
  • София
Стели,и аз за такова нещо не давам такива пари.Тези обувки ми се виждат хем грозни,хем скъпи,а и са като чорап.
Алексче,при нас пък остана само хремата и вече се чудя какво да му давам за нея.Капя Назик Кидс,Стеримар и давам Коризалия,ама носа му още тече.В Понеделник ми се иска да го пусна на ясла вече,че в нас пощуря,но не знам дали ще изчезне това чудо въобще.

Дани,

Шуслерова сол 4 по 3 пъти на ден.

# 727
Меци ,имаш право да си в каквото си искаш състояние и да правиш всичко възможно и невъзможно ,реално и нереално ,за да помогнеш на лявото краче,тъй,че спести си обясненията  Naughty
Зузко,ай сЯ с претенции...,че и женствено да бъдело  Mr. Green Ей ти ,да не кажеш ,че нИ ТЪ обичам Дани-зависи каква е хремата .Бистри обичлни секрети или оцветени ,гъсти,жилави...

# 728
  • Sydney
има много хубави бебешки обувки в магазините на zara Simple Smile както и в Gap Simple Smile

# 729
  • Сливен
Здравейте  Hug
Минавам да ви почерпя за РД на моето златно момченце - Алекс, да ми е жив и здрав, все така добричък и умен, пожелавам му да е малко по-уверен, по-нахъсан и да има много щастие и успехи

-
 това ще е тортата за партито в събота, но с неговото име разбира се.

Ивайла пак прави проблеми с този пуст сън, много енергично това дете, умора няма, за разлика от нас, всички останали, които не можем да спим заради нея  Mr. Green
Хубав следобед  Hug

# 730
  • shumen
Алексче,благодаря.Ще взема и с нея да пробвам да видим дали ще изчезне хремата.
Стели,секретите са вече прозрачни,но днеска пак са обилни.
Рокси,честит рожден ден на Алекс.Да е жив и здрав,по уверен и добър ученик.
Дано скоро спре това чудо при Ивка и да започне да си спи пак както трябва.Ние сега като сме в нас малко развалихме режима за спане и ядене и ми се струва,че като го пусна на ясла ще имат проблеми лелите.

# 731
  • При моето слънце
Рокси, да е много здрав малкият голям рожденик, присъединявам се към пожеланията ти към него. Весел празник на цялото семейство   bouquet
От вчера ми е много тъпо за Арвенчето, нямам думи... миличка, ако, четеш, много силно те прегръщам, макар и виртуално  Hug
Скрит текст:
Чакам си прегледа другия четвъртък и ми е едно свито

# 732
  • shumen
Петьофка,какво е станало с Арвенчето?Да не би Насето пак да е болен или нещо с бременността?

# 733
Нещо с бремеността е. Да минава по бързо.

ЧРД на Алекс. Да е жив и здрав на мама. Че тя винаги казва какво добро момче е  Heart Eyes
Рокси, бая се опулих на тортата  Joy

# 734
Рокси да ти е жив и здрав Алекс и аз се присъединявам към пожеланията ти за него! И дано на Ивка и се оправи съня, че много гадно така !Тортата е много готина   Wink

И аз взех обувки на кларкс от продавалника, много са готинки! Но бързо ще му умалеят ,че моето момче е с голямо краче!А вкъщи си караме с терличе.
Между другото сякаш мъжките им модели са по хубави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт