Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Току-що изгледах The Fall. Това британците нямат равни в сериалите. Много ми хареса.
Джилиън е съвършена, не знам какво си е правила, но в момента изглежда в пъти по-добре от времето на Скъли.

# 106
И аз много го харесвам. С нетърпение очаквам втори сезон.

# 107
  • София
Дададададаааааааа! Още две седмици!

# 108
На тринайсти, бе, Ване, няма две седмици.

# 109
  • Ямбол
Дададададаааааааа! Още две седмици!

Как две, бе! Започва другата седмица.  Laughing

# 110
  • София
Аз помня 24!
Голяяяяямо зле!

# 111
  • Разпиляна във въображението
Friday Night Lights е последния сериал, който изгледах, но имаше хубав и логичен край. Като изчетох всички не ми липсва никой от тези, които съм гледала.

Липсва ми Бойна звезда Галактика. Може би самият жанр ми липсва.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 21:18 от Miriel

# 112
  • София
От всички изброени само Sex and the City ми е любим, така че само за него гласувах  Peace

# 113
Вероника Марс съм го сложила при криминални/трилър и т.н., както и Breaking Bad. Преценила съм, че там им е мястото, макар че могат да се сложат и тук, да. Вероника не го възприемам толкова като тийн, все пак във всеки епизод се разкриваха разни мистерии/убийства и подобни, пък било то и от тийнейджърка. Grinning Жанр: Crime | Drama | Mystery.

# 114
Не мога да се ориентирам в коя тема да пиша, ама преди време бях питала да ми препоръчате разтоварващ сериал подобен на Two and a half men и някой предложи Mike and Molly - е, много ми хареса, изгледах всички сезони и сега се връщам с молба да препоръчате още някой такъв разтоварващ и забавен. Simple Smile Simple Smile

# 115
Hart of Dixie
Shameless US

# 116
  • срещу двата комина :)))
Broadchurch - направо няма думи колко е добър, все още ме държи за гърлото ...

# 117
  • Разпиляна във въображението
Знам, че преди време имаше кратко обсъждане на Тиранин, но май останах със смесели, към негативни чувства. Сега гледам, че ще го завъртят по Фокса и отново излиза на линия - да го гледам ли?

# 118
Знам, че преди време имаше кратко обсъждане на Тиранин, но май останах със смесели, към негативни чувства. Сега гледам, че ще го завъртят по Фокса и отново излиза на линия - да го гледам ли?

Аз се отказах след трета серия, имаше и харесали го, обаче.

# 119
Много дълга тази анкета бе, това всичкото текущи сериали ли са?
Тиранинът мисля и аз да го почвам.

Сори, кой да ти чете че било за сериал, който е свършил  ooooh!
Извинявам се!

Общи условия

Активация на акаунт