Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз го изгледах целия. Хареса ми. Напълно в духа на темата "Спомени от комунизма".  Laughing
Ако изтърпите по-мудното действие в първи епизод (нататък става по-динамичен), ако обичате фантастика, пътешествия във времето и случки от Зоната на здрача, ако си падате по руски филми и къси сериали (само 8 серии), ако сте си задавали някога въпроса "Какво ли би станало, ако това не се беше случило?", може да ви хареса и на вас.  Simple Smile
А краят е... Изненада!  Mr. Green
За кой сериал говорите, че не мога да вдяна? Май не съм го засичала.

# 196
# 197
# 198
  • София
Мерси, ей сега ще го дръпна.

# 199
  • София
''Скандал'' заслужава ли си?

че от тази вечер го завъртат по Фокс лайф newsm78
програмирал съм да се запише и мисля да погледна първите две серии, ама се чудя дали да се захващам.
мисля, че бях чел противоречиви мнения за него, ама съм позабравил. Simple Smile

# 200
''Скандал'' заслужава ли си?
Изключително динамичен, има поне по два-три обрата на серия.
Не мога да го сравня с никой друг сериал.
Ако ти харесат първите три серии продължавай нататък.

# 201
  • Пловдив
Аз се зарибих по Forever. Днес се зарибих, но с три серии Simple Smile

# 202
  • София
ок, Бум. Ще го започна със сигурност и после ще преценя. Мерси. Simple Smile

# 203
# 204
Списък на приключили и приключващи сериали http://www.zap2it.com/blogs/2014-15_canceled_tv_shows_list-2014-11

# 205
Някой питаше за адвокатски, криминален, но не много тежък .... Попаднах на RECKLESS и ( http://www.imdb.com/title/tt2734804/ ) изгледах 2 епизода не е лош (извинявам се, ако е коментиран и се повтарям   bouquet)

# 206
  • Пловдив
Пфу. "White collar" го спират. Не знаех. За "Менталист" и "Нюзрум" знаех.

# 207
  • КиТ
Не си забелязала долу в ляво си го изписват даже,че е последен сезон,аз го знаех от доста отдавна Peace
Но почнаха да се по изчерпват,това постоянно гонене и аха да го освободят и нещо става   Joy

# 208
  • Пловдив
Аз за доста сериали мисля, че се изчерпват. Ама не ги спират. "Анатомията на Грей" е не просто изчерпана, ами дълбаят дъното. "Касъл". Ако се замисля и още.

# 209
  • КиТ
А да като има пари Money или това недоразумение Малки сладки лъжкини ooooh! или Кка се запознах с майка ви,там го спрях,че много ме дразнеха,че не показваха майката  Twisted Evil ма поне имаше хумор,пък тия А,че А и накрая нищо  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт