Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Госпожице, гледали сме твърде много сериали! А ти даже гледаш повече от мен. Туй е истината.

# 631
  • UK
Възможно е. Отдавна почти нищо не може да ме изненада в който и да било сериал, ясни са ми всички причини, поради които даден герой е такъв или онакъв и прави това или онова, носи еди какви си дрехи дори, в даден спор кои герои ще са на това мнение и кои - на друго и кой е убиеца от първия момент, в който го видим, като съседа, който идва да донесе на разплакания съпруг на жертвата пощата, която погрешка е попаднала в неговата пощенска кутия. Сигурно всички сме така, особено тези, които гледаме много сериали. Не че не ми доставя удоволствие, разбира се, и обикновено героите и сериалите ми харесват въпреки това, просто този сериал някак не ми допадна, съвсем буквални ми дойдоха героите. Simple Smile

# 632
  • София
Ма не мога да ги трая вече тези кримки. Малко вповече идват!

# 633
  • UK
Аз обичам да ги гледам, понеже ми вървят като фон докато правя нещо друго. Хубавото им е, че един случай е един епизод, минава ти покрай ушите и забравяш - не се налага да помниш нещо, което ще е важно след десет епизода, на повечето дори не знам имената на героите, сега в момента не мога да се сетя как се казва героят на Майкъл Уедърли в НСИС, а той е там от първия епизод... Гледам Закон и Ред: СВЮ сега, вече съм на седми сезон и, освен Оливия Бенсън (на която първосигнално викам Бекет), друго име не знам. Те са структурирани еднакво, методите им на действие са еднакви, процедурите еднакви, законите еднакви, бих могла да напиша сама такъв сериал, дотолкова са ми ясни, понеже съм изгледала милион такива епизоди. Нали гледахме колко време сме прекарали в гледане на сериали, при мен в момента показва 10 months, 1 weeks, 6 days, 2 hours, 15 minutes, като MyEpisodes отказва да приеме, че съм изгледала всички епизоди на Симпсънс, не ми приема да ги отбележи като изгледани.

# 634
  • София
Не ги харесвам тези От местопрестъплението- по 20 сезона, в 100 града, множко ми идват.

Последният сериал, който ме изненада беше The leftovers, гледах малко със зяпнала уста и до последно не им хванах всички спатии.

# 635
  • София
Agent Carter

Адски добър, взривно начало.
препоръчвам.  bowuu

# 636
  • Вестерос
Как беше този сайт, в който си въвеждаш сериалите и ти дава времето, през което си гледал. Thinking

# 637
  • Пловдив
Как беше този сайт, в който си въвеждаш сериалите и ти дава времето, през което си гледал. Thinking
MyEpisodes

# 638
  • Пловдив
MyEpisodes

За да отбележа, че съм изгледала дадени серии Acquire или Watch трябва да отметна?  Thinking
Watch ми се струва, че е все едно искам да го гледам

# 639
  • UK
Кликни на най горното дясно квадратче на всеки сезон и ще ти отбележи и двете колонки.

# 640
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снощи глътнах наведнъж 7 епизода от "Моцарт в джунглата". Много приятен сериал е, без да е нещо изключително като да речем "Блайндърс". Гаел Гарсия-Бернал сега е по-магнетичен, отколкото беше като младеж, а присъствието на Малкълм Макдауъл е разкошен бонус. Както и красивата Сафрон Heart Eyes.

# 641
  • Вестерос
MyEpisodes
Не е  този сайт, имаше един друг, в който само си въвеждаш сериалите, които си гледал и ти изчислява времето. Само за това беше направен сайта. Но няма значение не ми е толкова важно, просто се сетих за него. Мерси все пак за отговора Simple Smile

# 642
Аз с включване, да препоръчам приложение, което ползвам за следене на сериалите  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tozelabs.tvshowtime

правиш си листа, има отбелязване на гледаните, както и кой кога излиза. Излизат ти известия, може да даваш оценки и коментари.

И за да не е напълно извън темата и аз да помоля, ако някой намери субтитри за 7ми сезон на Army wives да сподели Simple Smile

# 643
В очакване на 2Б, The Fosters е подновен за 3-ти сезон.  Party

# 644
  • София
В очакване на 2Б, The Fosters е подновен за 3-ти сезон.  Party
Party. В понеделник го дават новия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт