Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Оууу! Надявам се, че най-доброто не е събрано само в трейлъра, както беше с Под купола.

# 676
Дано, дано. Обичам такива мрачни снежни екстериори.

# 677
  • срещу двата комина :)))
абе, някой следи ли Broadchurch, искам да коментирам с някой  Joy

# 678
Аз гледам, какво ти се коментира?

# 679
Аз гледам, какво ти се коментира?

Скрит текст:
последния епизод и по-точно как дискредитираха Ели в съда. Станаха ми много гнусни всекакви адвокати и съдебна власт ... Да не говорим, че не разбирам тоя що не се призна за виновен и кво очаква да се случи

# 680
Ами да, гадно беше това с Ели и адвокатката как си нагласи цялата работа с аферата. Обаче аз съм разочарована от развитието на сезона до момента. Доста слаб, в сравнение с първия.

10 Reasons why we have fallen out of love with Broadchurch, by JIM SHELLEY

# 681
Ами да, гадно беше това с Ели и адвокатката как си нагласи цялата работа с аферата. Обаче аз съм разочарована от развитието на сезона до момента. Доста слаб, в сравнение с първия.

10 Reasons why we have fallen out of love with Broadchurch, by JIM SHELLEY

о, не знам, на мен много ми харесва сезона  Sunglasses

# 682
  • UK
И аз гледам. Снощния епизод сериозно ме ядоса и мен, няма такъв адвокат, който по такъв начин да разпитва свидетел, а прокурора защо не каза нищо? Абсурдно е, в един истински съд, такова нещо не може да се случи. Адвокатът по защитата няма право да разпитва свидетели все едно са обвиняеми, половината от нещата, които онази каза, са грубо нарушение на всички правила. Неща като "ами той може да е намерил телефона и да е искал да го върне" не са защита, ако можеше така, намирането на оръжието на убийството у всеки обвиняем не би имало никакво значение - ами той може да го е намерил. Абсурд след абсурда е това дело и много ме дразни. Оная овца, майката на Дани, още повече ме дразни, бащата и сестрата разбраха, че Ели няма нищо общо, ама онази не. И ми липсва атмосферата от първи сезон, сега са някакви поляни, някакви гледки, залези, морета, скали, слънце, синьо небе... Къде има такова време тук, искам да се преместя. Освен това нямам нужда от личната драма на прокурора, мога да мина и без нея.

# 683
  • Букурещ
И аз гледам- първият сезон определено беше по-добър и въобще много се изненадах, че ще има втори сезон. Просто историята се изчерпа в първия и всичко по- нататък идва излишно и пресолява манджата.

# 684
явно само аз съм доволна от развитието  Joy

# 685
  • UK
Аз бих била доволна ако процесът беше автентичен.

# 686
Аз бих била доволна ако процесът беше автентичен.

аз като пълен лаик не бих могла да изкажа мнение  Sunglasses

# 687
  • UK
Ами примерно, има свидетели на защитата и на обвинението. И двамата адвокати имат право да разпитват свидетелите си, но нямат право да ги разпитват като заподозрени. Освен това нямат право да "свидетелстват", както направи адвокатът по защитата с въпросите за връзката между Ели и Харди. Тя няма право да представя като факти неща, които не може да докаже. Освен това няма право да задава такива въпроси на свидетеля, които целят да провокират реакция като гняв например, с цел свидетелят да каже нещо необмислено, което може да се разбере двусмислено. Няма право да поставя под съмнение неща като намирането на телефона у обвиняемия - иначе, както писах преди, всеки заподозрян може да излезе със същия номер, ако намерят оръжието на убийството или каквото и да било друго веществено доказателство у него "ами аз го намерих". Ако го е намерил, той е трябвало да каже това веднага, да покаже къде го е намерил, да бъдат прегледани записи от камери наблизо и разпитани свидетели. Не може просто ей така да реши, че го е намерил по средата на процеса. За всичко това прокурорът би трябвало да възрази.

Забравих да спомена отхвърленото сампризнание - абсурдно е да се отхвърли самопризнание, понеже някой е пребил заподозрения след това. Заподозрения може да повдигне обвинение, но не и да настоява, че някакво събитие в бъдещето го е накарало да подпише самопризнание.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:07 от Малката Госпожица Мърморана

# 688
ясно, сега ми се изясни, мерси  Peace

# 689
  • Вестерос
Вижте на какво попаднах
http://tvline.com/2015/01/22/supergirl-cast-melissa-benoist-kara-cbs/

Май щяло да има сериал за Supergirl  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт