Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
мда много е гадно това и аз си търся някои епизоди.
пробва ли руските торенти?

Ех Нели откога стана такваз скромна  hahaha

# 571
  • Ямбол
Кажи за Галавант, че живо ме вълнува, знаеш.  Laughing
Моля ти се гледай го, искам да го обсъдим после. Praynig

Искаш да не си единствената прецакана, нали?  Mr. Green Поне смешен ли е кажи. Подготви ме някак...

Каква е тази нова мода сериали-мюзикъли.  Rolling Eyes

# 572
  • София
\
A Saving hope гледа ли го въобще някой? Събудиха ли го Шанкс от комата?

От женската гледна точка съм направо девствена. hahaha

Искаш да не си единствената прецакана, нали?  Mr. Green Поне смешен ли е кажи. Подготви ме някак...
Просто трябва да го гледаш, не може да изпуснеш Вини Джоунс как танцува нещо като кан-кан.

# 573
От женската гледна точка съм направо девствена. hahaha

Само 4 си е направо Дева Мария  Joy Joy Joy

# 574
  • КиТ
А колко са Over the rainbow Mr. Green или сама аз имам тоя късмет,да ги откривам такива  Crazy hahaha

# 575
А колко са Over the rainbow Mr. Green или сама аз имам тоя късмет,да ги откривам такива  Crazy hahaha

Нейните не съм ги проверявала хихих
Намерих Тайлър в епизод на CSI  Grinning
http://www.imdb.com/title/tt1280099/?ref_=nm_flmg_act_5

# 576
  • UK
Къде са тея сериали-мюзикъли, търся си нов такъв, аз само за три се сещам, Глий, Смаш и Нашвил.

СВЮ съм го търсила само в Пиратите и КаТ, изобщо не знам къде другаде да гледам. Свалям, примерно, някакъв торент с 12ти сезон, сваля ми 4-5 епизода изцяло, останалите ги държи наполовина. Няколко епизода "Свалих" буквално на 98.8%, което се сваля, поддържа някаква скорост от 1кб/с... Тъкмо почнах седми сезон, имам до осми включително (без 1-4ти, които вече съм изтрила,д е), и после само по някой епизод тук и там.

Сейвинг Хоуп гледах първи сезон, събудиха го накрая, после не съм. Нещо четох спойлери че мадамата на Шанкс се връща при бившия си, или нещо такова, и не ми харесва като развитие, някак нелогично ми се струва след този първи сезон, но ще го изгледам някога - може би като приключи. Обичам да гледам приключили сериали, преди няколко месеца изгледах един английски, малко тежък и мрачен, така де, английски, Afterlife, с Андрю Линкълн, иначе много добър, пълен с неща, на които да се обърне внимание, например апартамента на главната героиня много добре си кореспондираше с това, което се случваше в главата й - всяка стена в различен тапет, кой от кой с по страховита шарка, други шарки по чаршафите, дрехите й от период преди години, подсъзнателно подчертаващи травмата й от това време... Ако не сте го гледали - гледайте го, само два сезона е. Леко психарски е на моменти.

# 577
  • София
Ооо, сериал с Анди и не сте казали, ще го видя.

Този Галавант не е от типа на Глий, той е рицар, любимата му се жени за крал Ричард, бля-бля.

Бум, само четири, но пък какви.

# 578
  • КиТ

Нейните не съм ги проверявала хихих
Намерих Тайлър в епизод на CSI  Grinning
http://www.imdb.com/title/tt1280099/?=nm_flmg_act_5

Пропуск,имаш червена точка  Twisted Evil Joy
Боже кога и актриса стана тя  Crazy Да се жертвам ли  Mr. Green

# 579
Реторично  Peace

Дами заради един пост сме изписали 4 страници  Joy

За вас не знам, но аз смятам да разпускам .... Качили са ми във Vbox7 епизод 12 на The Big Bang Theory  smile3502 на 1-во място в моята класация

# 580
  • София
A Saving hope гледа ли го въобще някой? Събудиха ли го Шанкс от комата?

И аз, и аз  Party
Събудиха го, после пък мацката изпадна в кома, събуди се с амнезия и го разкара...
Мърморанке, гледай, гледай, струва си заради Майкъл и Даниел   Heart Eyes
Аз и Ерика си я харесвам още от Смолвил  Peace

# 581
4 страници за един пост - нарича се избухване, щото сме вулканични  newsm48

Нели дай списъка де, може и на ЛС  Flutter

АМЕРИКАНЦИТЕ се връщат, на 28 януари почва трети сезон

# 582
  • КиТ
Ние по принцип можем и повече от 4 страници,да изпишем  Mr. Green

# 583
  • София
То и без това Ерика я харесвам повече с Даниел, много по-различен образ прави от Илайджа.

Бум, знаеш ги - Лорън, Бланка, Анна Торв и Меган Фокс ( която харесвам само на външен вид, не толкова като актриса). За Анна знам кво ще кажеш. Mr. Green

# 584
  • КиТ
И аз съм фенка на Анчето  Crazy Hug

Тя няма ли да прави някое сериалче,липсва ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт