Що е то домашна ноктопластика? -тема 7

• 48 216
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Тази Александра Лебедева  има ли клипчета или снимки аз не намерих нищо в нета .Ако да може ли линк? Grinning

# 31
няма клипове, във фейсбука й има хиляди снимки, но бъди търпелива докато те приеме
https://www.facebook.com/alexandra.lebedeva.18?fref=ts

# 32
  • Варна
Здравейте момичета!
След много мъки по салони, реших, че може би ще се справя и сама с ноктопластиката. Малко  по малко започвам да събирам комплект.

до края на месец октомври има промоция в beauty1.com там за 30 лв вземаш 2 каквито искаш, може финиш и за изграждане или прозрачен и розов, само базата не се включва
Регистрирах се, но цената ми излиза 39 лв. Вероятно защото се отбелязах като любител...?

# 33
Да, явно за любители е по скъпо.Аз понеже имам сертификати за маникюрист и цената е 30 лв за два.Вече веднъж поръчах, още не съм го пробвала.Поръчах си на Bluesky  HARD BUILDER GEL- SOAK OFF. Сваля се като гел лака.Гледам Radi.d е правила ноктоластики с него и може да даде повече инфо за тях.Но мисля че също са добър вариант, особено за начинаещи или за домашна употреба

# 34
няма клипове, във фейсбука й има хиляди снимки, но бъди търпелива докато те приеме
https://www.facebook.com/alexandra.lebedeva.18?fref=ts
Благодаря,даже вече ме прие  Simple Smile

# 35
  • Варна
Извинявам се много, но не видях от няколко търсения из темата.. Интересува ме какви удължители са хубави и откъде могат да се купят? Дали има вече удължители със остра, а не квадратна форма? И съответно за лепилата - кои са по-добри?

# 36
Извинявам се много, но не видях от няколко търсения из темата.. Интересува ме какви удължители са хубави и откъде могат да се купят? Дали има вече удължители със остра, а не квадратна форма? И съответно за лепилата - кои са по-добри?
Има и остри удължители,разгледай магазините за нокти,лепилата са хубави,различни съм ползвала и все лепят,важно е гела как  е   Simple Smile

# 37
  • Варна
Благодаря, наистина нямам никаква представа, пък и не знаех как да ги търся... Били стилето удължители  Peace Ето какво откри моето търсене, може да е полезно и за още някого: http://www.buyincoins.com/item/48464.html#.VFlc5_msXwk
Дано майсторките да споделят дали го бива...  Praynig

Корегирам се... Намерих безкраен брой резултати от търсенето на "nail tips stileto" в ebay Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 01:53 от Pollly

# 38
Здравейте мили дами и от мен Simple Smile И аз имам едно въпросче - каква пила се ползва за махане на лъскавия слой на естествения нокът при подготовка ,хем да ги матира добре ,хем да не развали структурата им (какъв грит е най-добър според вас ) ? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 39
може да използвам с 240 грит.аз използвам и кубчетата и бумеранг буфер пила с 180 грит

# 40
Благодаря, наистина нямам никаква представа, пък и не знаех как да ги търся... Били стилето удължители  Peace Ето какво откри моето търсене, може да е полезно и за още някого: http://www.buyincoins.com/item/48464.html#.VFlc5_msXwk
Дано майсторките да споделят дали го бива...  Praynig

Корегирам се... Намерих безкраен брой резултати от търсенето на "nail tips stileto" в ebay Rolling Eyes
да,в ибей има и тука има,въпрос на избор Simple Smile

# 41
Благодаря ви много - интересуваше ме точно конкретния грит ,аз си купих 220 - нз все ми се струва ,че са груби и може и с по-финни ,но пък да не стане така ,че да не махнат хубаво горния слой ,защото преди години ,когато си бях правила сама мн си нараних ноктите и като махнах гела ме боляха и бяха като хартийки.Сега пак си правя ,но се страхувам да не стане същото.Благодаря ви

# 42
А от кои пили сте най- доволни,от кой сайт поръчвате?Аз бях взела от продавалника,но не съм много доволна.

# 43
Аз си купувам от Джъмбо по 1лв

# 44
 аз пазарувам пили или от стар нейлз , или от CND , последно си взех на  Bluesky. Леко матирате нокътя, а не грубо пилене

Общи условия

Активация на акаунт