Що е то домашна ноктопластика? -тема 7

• 48 260
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Кажете хубав обезмаслител моля.

# 61
  • Стара Загора / Пловдив
Здравейте, незнам дали тук е темата, но искам да попитам за промоцията в лидл другата седмица-комплекта за ноктопластика с лампата. Какво ще кажете? Благодаря

# 62
  • Провинция
Може ли линк да видя?

# 63
# 64
# 65
  • Варна
И на мен ще ми бъде интересно, ако може някой да даде мнение  Crazy

# 66
  • Пловдив
здравейте момичета,миналата година по същото време си взех този комплект от лидл,моето мнение е че не си струва
първо геловете не са хубави,много лесно се чупи,но то на комплекта си пише за подсилване на естествен нокът(аз го разбирам гел върху естествен нокът)а аз го използвах за изграждане
второ на лампата и четерите крушки са отгоре,а не  както на другите две от горе и по една от двете страни,което за мен е минус
не съм сменяла крушки още,но и не знам дали ще стават тези китайските(евтените)защото ако се наложи да купувам скъпи направо ще си взема една китайска лампа от продавалника  Wink
това е от мен ако има друго питайте  Peace

# 67
Здравейте на всички. Миналата седмица реших че няма да дам за пореден път 60 лв за ноктопластика и после по 20 за поддръжка. И така вчера си поръчах всичко необходимо за един старт на това мое начинание. Поръчах 2 гела на Лина (бялата кутийка) за проба, ако не ми харесат ще си взема други. Поръчах обезмаслител, база, топ, течност за премахване на лепливия слой, течност за махане на гел. Поръчах си многократни форми за изграждане с идеята че ако не ми харесат в града мога да си набавя еднократни такива. Сега започвам да преглеждам темата за да видя какви съвети мога да си запиша Simple Smile

# 68
Аз пък да питам за крушките-как да разбера кога са за смяна?Ползвам лапата от 3 мес.можеби 10-15 пъти и ми се струва,че не пече.На една приятелка нокътя се счупи и после се обели на люспа,но само единия,а и ми се стори,че е много тънък,май доста съм изпилила за оформяне.На мойте нокти отначало всичко беше бетон,а сега забелязвам,че в основата след 2-3 дни гела е един по-мек и мога да го изчопля с нокът.Та се чудя дали не е от лампата?Колко им е живота на тия крушки и мога ли да сменя само 2 да кажем или трябва всички крушки да се подменят?

# 69
официално 6 месеца.

# 70
Тези гелове и материали за ноктопластика в olx.bg ги има на доста по-ниски цени - Китайската Лина в бели кутийки и гела на Ezflow са на една и съща фабрика, т.е. едно и също качество - 0. Ние ги взимаме от Ибей по 1.20 $ с безплатна доставка и то само за курсистите да се учат с тях. Купувайте хубави гелове - Стар Нейлз са се доказали в тази сфера, винаги евтиното излиза по-скъпо Joy

# 71
Да се похваля с посоченуте продукти от първа страница правя една приятелка и тя е много доволна.Каза дори че повече и харесват от колкото на маникюристката и! За моите все още не лога да изкажа впечатления!
Ето и моите произведения!
https://m.facebook.com/sasha.odajieva/albums/970096776338403/?ref=bookmark

# 72
Много са хубави  Peace

# 73
  • Варна
А да ви питам, когато слагате УВ лак върху ноктопластика как стоят нещата?
Може ли направо върху финалния лепкав слой да се сложи лака, после финиша един и същ ли е и за лак и за гел...? Ох, объкано ми стана, но се надявам някой да се отзове  Laughing

# 74
Момичета може ли да ми препоръчате камуфлажен гел от този телесно розовият за изграждане на френски?От къде да го поръчам или продава ли се по магазините?

Общи условия

Активация на акаунт