Що е то домашна ноктопластика? -тема 7

• 48 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Виждала съм на Чу жие в Продавалник, но не знам като качество как се. Според мен са цветни и не стават за изграждане.
Лара предлагаше хубави камуфлажни гелове на Старлет.

# 76
Ами за първи опита съм доста доволна. Получи се това което исках. Не снимах, защото ми се насъбраха мноого неща и днес чак като ги свалих се сетих че можеше и да ги снимам. Многократните форми за изграждане са Sucks. Взех си една ролка еднократни. Всичко както казах ми е на Лина и ще карам с този гел докато не свърши. Мисля че за начало за учене си става идеално. По-натам живот и здраве ще си взема някой по-скъп с по-високо качество. Всъщност моля ви обяснете ми как има гелове по 3лв и по 33лв. Каква е разликата? В твърдостта? Наистина като видях този гел на какво е подложен и стои и не мърда (с дете на почти 2 години съм) направо се чудя имам ли нужда от по-здрав. Споделете Онлайн продавачи от които сте доволни (може и на съобщение)

# 77
Твърдостта и гланцираната повърхност. Хубав гел издържа 1 м без поддръжка и няма отлепвания, при поддръжката се пили съвсем малко и се слага 1- 2 слоя гел.
И аз се справях добре с обикновената Лина, но сега виждам разликата е по-хубавите гелове.

# 78
Е да то е ясно че ще има разлика. Ами Април имам рожден ден до тогава ако изкарам с тези тогава ще си поръчам някой по-скъп на мъжо хахахах

# 79
Е то моя гел струва 7лв..  Peace

# 80
Този е розов камуфлажен, а не розов прозрачен като Chu Jie
https://www.facebook.com/170139322997222/photos/a.81885196479261 … ype=3&theater

# 81
https://www.facebook.com/170139322997222/photos/a.81885196479261 … ype=3&theater
Този на лина  в сивата кутийка ли е камуфлажен защото аз имам на чу жи в същата кутийка и е прозрачен

# 82
Е то моя гел струва 7лв..  Peace
Кой гел ползваш сега?Моя привърши и се чудя дали пак чу жи да взема или супернайл

# 83
Този на лина  в сивата кутийка ли е камуфлажен защото аз имам на чу жи в същата кутийка и е прозрачен
Да, на Лина в сивата кутийка - няма нищо общо с този на Чу Жи и цената е перфектна за качеството му. Ползвам го от 3 години

# 84
Да, на Лина в сивата кутийка - няма нищо общо с този на Чу Жи и цената е перфектна за качеството му. Ползвам го от 3 години
Благодаря,а от сайта във фейс ли го поръчваш или има друг сайт?

# 85
Благодаря,а от сайта във фейс ли го поръчваш или има друг сайт?
От Фейсбук страницата, има и телефон за поръчки. Приятелка ми беше дала телефона и като се обадих те ми дадоха страницата, защото ги съсипах с въпроси. Доволна съм защото е фирма не са случайни , получавам всичко със стикери на БГ със срок на годност и фискален бон

# 86
Не мога да се справя с фолиото за декорация. Слагам лепилото, става прозрачно, налагам фолиото но не ми се отпечатва хубаво. Има ли някаква тънкост, ако някой знае ще съм благодарна newsm78

# 87
Този на Лината в сивата кутийка не е хубав, моя съвет е да не по поръчвате.
И не е камуфлажен- прозира. Малко по-наситен изглежда в кутийката от чу-то, но като се сложи няма плътно покритие. Камуфлажният гел трябва да има плътно покритие.
Имам и Чу жие, и Супер наил- и от двата съм много доволна. Напоследък ме е хванал супер мързел и база не ползвам- чу жи-то ми няма никакви отлепвания по 3 седмици.  Peace

# 88
Този на Лината в сивата кутийка не е хубав, моя съвет е да не по поръчвате.
И не е камуфлажен- прозира. Малко по-наситен изглежда в кутийката от чу-то, но като се сложи няма плътно покритие. Камуфлажният гел трябва да има плътно покритие.
Имам и Чу жие, и Супер наил- и от двата съм много доволна. Напоследък ме е хванал супер мързел и база не ползвам- чу жи-то ми няма никакви отлепвания по 3 седмици.  Peace
Лина в Бялата кутийка е прозрачен, а в сивата НЕ. За инфо само Лина в сивата кутийка и Чу Жи са на една и съща фабрика Joy Чу Жи розовия е прозрачен и не е изграждащ. Здрав е, но нямат розов плътен

# 89
За гел база не е обходима, базата е за гел лак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт