Що е то домашна ноктопластика? -тема 7

• 48 273
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Намирам го за излишно да спорим- за мен прозира и не става. И се гъне, и няма хубав гланц след изпичане.
Аз намирам разлика в твърдостта и блясъка на Лина в сивата кутийка  и Чу жи, не знам къде ги произвеждат- не  ги продавам.  Wink
 Това е моето мнение и не ангажирам никого с него.

# 91
За гел база не е обходима, базата е за гел лак Laughing
Откри топлата вода! Това го повтарям и го пиша на първа страница  не помня вече колко теми Laughing

# 92
За гел база не е обходима, базата е за гел лак Laughing
Откри топлата вода! Това го повтарям и го пиша на първа страница  не помня вече колко теми Laughing
Топлата вода е открита отдавна.....понеже коментара  беше, че Ви МЪРЗИ и напоследък не ползвате база и Чу Жи-то  издържа 3 седмици , затова и коментара ми беше такъв.
Успех и се усмихвайте повече Simple Smile

# 93
Благодаря, да ви се връща двойно!   bouquet

# 94
Здравейте.Имам изграждащ гел на блускай,та въпросът ми е мога ли да го ползвам за гел върху естествен нокът с базата от гел лаковете или е по добре без база?   bouquet

# 95
аз използвам същият, слагам си базата и след това гел , после пак база, цвят и топ.Така както описват от Блускай

# 96
аз използвам същият, слагам си базата и след това гел , после пак база, цвят и топ.Така както описват от Блускай

мерси

# 97
Здравейте и от мен! Отдавна чета вашите коментари, но за първи път пиша. Преди около 1 месец ми подариха стартов комплект за гел лак в домашни условия. Още първия път реших да си сложа удължители и като за първи път се получи добре. Сега вече искам да си сложа гел върху моите нокти, тъй като вече пораснаха, но нямам голям успех - след направата на лака на следващия ден гелът се олющва като люспа. Спазвам всички стъпки за гел лак, но пак не се получава. Предполагам, че грешката е някъде в мен, тъй като четох, че доста мацки използват продуктите на EzFlow, а моите са именно на тази марка.
Моля ви да ми дадете някои съвети, ако сте се сблъсквали с нещо подобно.
Благодаря предварително!

# 98
И аз съм така...слагам гел върху мойте нокти и след два дни се бели като люспа......Мойте гелове са шу-джи (дано да го изговарям правилно...)Помагайте....

# 99
Слагате ли база? Аз с гела на Чу Жие не съм имала никакви проблеми, дори евтиния гел на Лина в бялата кутийка не ми се е отлепял гела на люспа, винаги е бил здрав, но и винаги съм ползвала база.

# 100
На предната страница споделих, че в момента ползвам само обезмаслител на Лина и гела на Чу жи. База ме мързи да слагам(отива още половин час) Blush

# 101
Слагате ли база? Аз с гела на Чу Жие не съм имала никакви проблеми, дори евтиния гел на Лина в бялата кутийка не ми се е отлепял гела на люспа, винаги е бил здрав, но и винаги съм ползвала база.

Да, слагам база всеки път и пак се обелва гела. Не мога да разбера от къде идва проблема.

# 102
nineee, а каква база ползваш? Може да не е съвместима с гела. Добре е да изпилиш леко с електрическа пила под нокътя и да запечаташ с гел отпред, както и малко под нокътя. А обезмаслителя какъв е? Може и да не е обезмаслен хубаво нокътя щом се отлепя така?
Камалия от маникюристка знам, че за начинаещи е почти задължително да се ползва база. Ти си професионалист вече, така че за теб може и без  Hug

# 103
Ползвам база и пак ако падне гела кожичките се отлепя. Слагам половин см до навътре и нямам проблем.

# 104
И аз слагам база и запечатвам под нокътя....Запилвам си моя нокът махам кожички .......И пак се отлепя....

Общи условия

Активация на акаунт