Що е то домашна ноктопластика? -тема 7

• 48 215
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Gotham City
Кажете хубаво лепило за удължители, моля, наскоро купих от DM на Fingers с четка, дадох 8 лв (мисля че) и изкарват точно по един ден и падат  #Cussing out

# 691
Кажете хубаво лепило за удължители, моля, наскоро купих от DM на Fingers с четка, дадох 8 лв (мисля че) и изкарват точно по един ден и падат  #Cussing out
Здравей! Моят съвет е да си купиш лепилото което предлага Джъмбо. То е едно розово, ама му забравих името.На ми издържа и струва около 3 лева. Другото лепило, което съм използвала и много ми харесва е на DIFFERO и струва 2,50 - поне в Русе толкова струва. Дано да съм ти била полезна! Simple Smile

# 692
  • Gotham City
Кажете хубаво лепило за удължители, моля, наскоро купих от DM на Fingers с четка, дадох 8 лв (мисля че) и изкарват точно по един ден и падат  #Cussing out
Здравей! Моят съвет е да си купиш лепилото което предлага Джъмбо. То е едно розово, ама му забравих името.На ми издържа и струва около 3 лева. Другото лепило, което съм използвала и много ми харесва е на DIFFERO и струва 2,50 - поне в Русе толкова струва. Дано да съм ти била полезна! Simple Smile

Благодаря!   bouquet
На Джъмбо не съм ползвала, защото почти никога не съм била доволна от нещата закупени от там  Mr. Green
Диферото също не ми държи, поръчах си на SNB, дано е хубаво  Thinking

# 693
Кажете хубаво лепило за удължители, моля, наскоро купих от DM на Fingers с четка, дадох 8 лв (мисля че) и изкарват точно по един ден и падат  #Cussing out

Благодаря!   bouquet
На Джъмбо не съм ползвала, защото почти никога не съм била доволна от нещата закупени от там  Mr. Green
Диферото също не ми държи, поръчах си на SNB, дано е хубаво  Thinking

Не знам, на мен и двете ми държат дълго. Като залепя удължители и сложа гел отгоре. И като си залепя нокти без гел. Лепилото на SNB не съм го ползвала. Ще може ли да кажеш мнение след като го ползваш?

# 694
  • Gotham City
Да, разбира се, ще споделя Peace

# 695
И от мен привет Simple Smile

Като майка на две деца, почти навършила 33г., в последните 2 седмици съм се заровила в тия теми, клипчета, съвети и т.н. за изграждането на нокти...от както се помня все искам красив маникюр Simple Smile
Решила съм се вече, ще инвестирам Simple Smile
Имам няколко въпроса, ще се радвам да ми дадете посока...

1. Изграждане и поддръжка в домашни условия с гел лак или акрилна пудра

2. Аз умея да рисувам нокти и затова ми се иска да си имам мои Simple Smile Какви са правилата да го правя в единия и в другия случай на изграждане

Благодаря!

# 696
И от мен привет Simple Smile

Като майка на две деца, почти навършила 33г., в последните 2 седмици съм се заровила в тия теми, клипчета, съвети и т.н. за изграждането на нокти...от както се помня все искам красив маникюр Simple Smile
Решила съм се вече, ще инвестирам Simple Smile
Имам няколко въпроса, ще се радвам да ми дадете посока...

1. Изграждане и поддръжка в домашни условия с гел лак или акрилна пудра

2. Аз умея да рисувам нокти и затова ми се иска да си имам мои Simple Smile Какви са правилата да го правя в единия и в другия случай на изграждане

Благодаря!

Здравей! Искам първо да ти кажа , че гел лакът е само за цвят и не става за изграждане на нокъта.Има гел който е за изграждане! Аз лично ти препоръчва с гел. Пробвала съм и с акрил и гел и гелът по  ми харесва и по лесно се обработва. За акрила имаш 20 секунди докато се в твърди и по-трудно се обработва. Якрила е по-вреден от гелът и мономера мирише отвратитенно като отрова.  Това те съветвам аз и както решиш!

# 697
Здравейте, момичета! Гела ми на Супер Нейл свърши и се чудя дали да не си поръчам този път розов? Някой знае ли дали е самоизправняващ се и гъст, защото предния ми беше Скулптинг и беше такъв? Hug

# 698
http://olx.bg/ad/chu-jie-baza-gel-ID4UZbk.html#36a03859d5 избор на база
http://www.beauty1bg.com/produkti-bg/super-nail-leduv-gel-za-izgrazhdane-14-gr избор на гел
имам обезмаслител от първия ми комплект, какво ще кажете като съвет за избора ми:)

# 699
http://olx.bg/ad/chu-jie-baza-gel-ID4UZbk.html#36a03859d5 избор на база
http://www.beauty1bg.com/produkti-bg/super-nail-leduv-gel-za-izgrazhdane-14-gr избор на гел
имам обезмаслител от първия ми комплект, какво ще кажете като съвет за избора ми:)
Давай!  Hug

# 700
Действам значи! Благодаря ☺ обаче се оказа, че с обезмаслителя ми нещо се е случило(плуват някакви неща вътре и не мисля да рискувам), ако си поръчам на същата марка каквато е базата?

# 701
  • Стара Загора
Някой поръчвал ли си е от този гел на Блускай - Bluesky HARD builder clear gel
http://www.nail-bg.com/shop/379/desc/gel-za-izgrazhdane-bluesky- … r-clear-gel-15-ml
Аз си го поръчах, но на моята кутийка не пише Hard, а само че е безцветен. Има два вида, този и още един безцветен. Обадих им се и те ми казаха, че не пишело на кутийката Hard  newsm78 На картинката в сайта си пише. Ако някой го ползва, може ли да погледне на неговата кутийка какво пише?

# 702
Здравейте! Аз днес си махнах гела и изпаднах в потрес. Вие какво си подхранвате ноктите след гел ?

# 703
Аз лично със зехтин, някое масло- натурално. Мажа и хубаво втривам, най-вече преди лягане. За десетина дни ноктите ми се орпавят.

# 704
Здравейте кой гел да избера ? Поръчах snb pink fibergel за 69лв - 45грама. Но се чудя дали направих добър избор Hug

Общи условия

Активация на акаунт