ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 8

• 64 328
  • 1 565
  •   1
Отговори
# 360
 Явно, че гласят Гиговата щерка за победител, щом като я спасиха така нагласено. Чудя се тя за какво въобще е вътре. Пари си има, вътре нищо не прави и не показва, пълна мистерия.

# 361
Явна, че гласят Гиговата щерка за победител, щом като я спасиха така нагласено. Чудя се тя за какво въобще е вътре. Пари си има, вътре нищо не прави и не показва, пълна мистерия.
Харесва и да е популярна?  Mr. Green
И аз бях сигурна, че дружно ще я спасят, след като чух мнението на първия " съдия".

# 362
Рехаво го гледам, а това ясен знак, че сезонът не върви. Та чак се учудих, че вече е минал повече от месец, защото то нищо не се е случило и ми се струва, че преди две седмици започнаха. Все чакам нещо от гръмките им реклами да се случи. Обаче признавам, че и самата реклама им направи лоша услуга. Подведоха зрителите с този соц. брадър и хората като не видяха нищо такова, им теглиха една- примерно аз. Очаквах нещо мн по-различно, а то се оказва повече от банално. Според мен вече каквото и да направят няма да вдигнат рейтинга. Гост- звезди, ако изключим майката на Албена, която дори не беше планирана, явно няма да влизат. Или някой е изял парите с хонорара си или имат финансова криза? НО като се замисля, че предните сезони плащаха луди пари на разни холивудски величия, по ми се вярва да е второто.

# 363
Ей, не мога да повярвям "какво виждат ушите ми"! Воче първа каза,кретен на Албена!Майка й  скоропостижно й го върна същото, но цяла вечер ме убеждават,как Людмила е лош и злобен човек и обидила децата на Воче! Shocked А продължението на разговора дето Камелия кълнеше и обиждаше въобще не го дадоха! Е, смятам,че ако нямаше такава антивулева манипулация сигурно и аз щях да я харесвам по-малко! Държанието и думите на Кали да не бяха  п0-добри? Освен това е лъжкиня-напръска кучето, а после пред Албена в друго се кълнеше!
Дограмата  така я смърцафльосаха,че направо Sick(явно  тате е спонсор)
А пропо един процедурен въпрос: Можем ли да затворим темата за ограничен достъп? Днес направо Ви препрочетох в думите на домсъвета!  Па да видим какво ще плямпат на диванчето! Маги с неговите препратки към политиката- е точно така е,нито един политик няма собствена мисъл- всички плагиатстват от някъде!
Очевидно гледаш с ушите си! Всичко в този пост е ЛЪЖА! Sick
Я, да уточним кое от  ,,всичко,, е лъжа - казвай  едно по едно, че ми стана интересно
бтв. Евала, за мъж  доста  ги умееш клетвите  newsm78 - с Воче ще си допаднете, в случай че  не се познавате  Wink

# 364
Явно, че гласят Гиговата щерка за победител, щом като я спасиха така нагласено. Чудя се тя за какво въобще е вътре.....
За баланс.    Grinning
Ако бяха вкарали само простаци и наглеци, досега да са се изклали.
А малко благородство и доброта никому не са излишни.    Peace

# 365
Албена печели Брадъра и всичко си идва на мястото!
Гледайте си работата!  Stop

# 366
Явно, че гласят Гиговата щерка за победител, щом като я спасиха така нагласено. Чудя се тя за какво въобще е вътре. Пари си има, вътре нищо не прави и не показва, пълна мистерия.

Защото определено не й се получава като водеща. Къде ли не се пробва- сутрешни блокове, спортни предавания, комедийни предавания- все греда. Може да е интелигентна и там завършила във Франция, но не става за телевизия. Според мен тя си разнообразява живота с този формат. Няма професионални ангажименти в момента, няма приятел (каза го като влезе), що да не се помота малко из къщата. Явно това й е единствения шанс в момента да е на екран, то не че мн я виждаме де, но тя може да е с друго впечатление за себе си.

# 367
Ей, не мога да повярвям "какво виждат ушите ми"! Воче първа каза,кретен на Албена!Майка й  скоропостижно й го върна същото, но цяла вечер ме убеждават,как Людмила е лош и злобен човек и обидила децата на Воче! Shocked А продължението на разговора дето Камелия кълнеше и обиждаше въобще не го дадоха! Е, смятам,че ако нямаше такава антивулева манипулация сигурно и аз щях да я харесвам по-малко! Държанието и думите на Кали да не бяха  п0-добри? Освен това е лъжкиня-напръска кучето, а после пред Албена в друго се кълнеше!
А пропо един процедурен въпрос: Можем ли да затворим темата за ограничен достъп? Днес направо Ви препрочетох в думите на домсъвета!  Па да видим какво ще плямпат на диванчето! Маги с неговите препратки към политиката- е точно така е,нито един политик няма собствена мисъл- всички плагиатстват от някъде!
Я, да уточним кое от  ,,всичко,, е лъжа - казвай  едно по едно, че ми стана интересно
бтв. Евала, за мъж  доста  ги умееш клетвите  newsm78 - с Воче ще си допаднете, в случай че  не се познавате  Wink

Самата истина. Жалко че и в този сезон манипулациите в повече.

# 368
няма приятел (каза го като влезе),

Има.  Wink
Независимо какво е казала. Вярвам на моите очи, а не на нейните думи пред камера.

# 369

Има.  Wink
Независимо какво е казала. Вярвам на моите очи, а не на нейните думи пред камера.

Честно казано изобщо не ме интересува има или няма, а и това е без значение в случая. Може да има неангажираща връзка- то си е нейна работа по каква причина е казала, че няма.

# 370
Албена печели Брадъра и всичко си идва на мястото!
Гледайте си работата!  Stop
Албена Вулева няма да стане победител в вип брадър 2014.Най вероятно ще стане на 4 място на 3 място виждам Жени и Тачо.Борбата за победата сте е между Уош и Влади.Сега много малко хора гласуват а в финалът винаги гласуват повече хора .Щом наближава финалът май другата седмица е много напрегната за виповете.

# 371

За баланс.    Grinning
Ако бяха вкарали само простаци и наглеци, досега да са се изклали.
А малко благородство и доброта никому не са излишни.    Peace

Ти как разбра, че този ленивец е добър и благороден? Гласът му не се чу на това моме. Като препарирана.

Айде пак гост32! Давай, кажи им на тия лоши лели как стоят нещата. Още, още информация дай.  Laughing

# 372
Има.  Wink
Честно казано изобщо не ме интересува има или няма, а и това е без значение в случая.

На мен ми е вързано с причината й за влизане, по тази причина го споменах. Чудя се защо, след като има човек до себе си? Може наистина да й е скучно. Друго не мога да измисля за нейното влизане.

# 373
Не съм изненадана, че К. Тодорова излезе, от номинираните само Албена ми беше донякъде интересна, така че може да се каже, че съм доволна. Wink

# 374
  • Варна
МОЛЯ???  Подкрепи мнението си с доказателства и после ходи повръщай! Всяко едно изречение, което съм написала мога да подкрепя с материал излъчен  по телевизията! И въобще прочете ли ме или джагаш по диагонал  или Drunk
1. Скандалът започна, когато Албена нарече Воче Идиот за -10%.
2.Едно е да наречеш някого кретен в очите, друго е да му кажеш, че децата му са кретени без да ги познаваш!
3. Дъщерята на Воче поиска извинение от  Захажаева и не го получи, което е говори за тотален изверг!
4. Цялата ситуация беше напълно предизвикана от Албена, което тя си призна със съжалението, че не е успяла да предизвика насилие... Абе ти кое предаване гледа??????
Повече обяснения няма да ти давам!

Общи условия

Активация на акаунт