ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 8

• 64 325
  • 1 565
  •   1
Отговори
# 720

Глупости  Naughty Друго си е да се мотат безцелно и да плетат интриги. Хем по- лесно, хем по- приятно, хем им идва отвътре  Peace

Каква добродетел има в това да грабнат черпака и по цял ден да въртят някакви манджи? Стига с това готвене, това не е готварско предаване, не ща да гледам готвачки и тук  ooooh!

# 721
  • Варна
Някой помни ли, че баба Захажаева беше първата която го разплака? После го успокоява "Няма да кажа на никой, че си плакал!"
Я го ГЛЕДАЙ ПАК този момент! Нещо ми се струва,че изопачаваш нещата................
Ето моля: http://vbox7.com/play:bdc9fb414f
от 01:00:20 до 01:03:20
И 100 пъти да го гледам ...

Не я познавам разбира се, но то си личи, както при други си личи, че имат алергия /не съм видяла Кучкова, Зорито, Албенка и т.н. да пипнат нещо/

И какво от това? Трябва ли всички жени вкупом да се бутат в кухнята да се доказват коя какво може? На кого е нужно това?
Отилия, има "ГОТВАЧКИ", има и "ТЪРТЕИ"! Нормалните хора са някъде посредата.

# 722
Отилия, дори когато съм съгласна с теб пак се пениш. Да не си от клана Вулеви вече се замислям  newsm78

# 723
Отилия, дори когато съм съгласна с теб пак се пениш. Да не си от клана Вулеви вече се замислям  newsm78

Не се пеня. Само се дразня от това, че готвенето и чистенето някой от вас го издигат в някакъв култ, все едно е най-ценното нещо на света и критерий за това кой човек колко струва  Peace

# 724

Не се пеня. Само се дразня от това, че готвенето и чистенето някой от вас го издигат в някакъв култ, все едно е най-ценното нещо на света и критерий за това кой човек колко струва  Peace

Що бе,  Отилия, на какво им се радваш на тия тук сегашните ВИП-ове /включая и маман, щото и тя незнайно как се оказа такава/  newsm78
Кой с какво те плени, кой каква добродетел показа? Кой струва най- много според теб?

Един имаше, и него вече го няма- Тити  Peace

# 725
 Не знам въпросният Тити с какво толкова ги грабна? На мен не ми стана симпатичен. Мълчи си, реве си, от време на време изтрещява...нищо което да ми хареса. Единствените, които ми харесват от къщата са Албена и майка и. Имам чувството, че всички останали без изключение са супер тъпагьози. С какво са ми харесали Албена и майка и няма да пиша, достатъчно често съм го правила вече в тази тема.

# 726
Не знам въпросният Тити с какво толкова ги грабна? На мен не ми стана симпатичен. Мълчи си, реве си, от време на време изтрещява...нищо което да ми хареса. Единствените, които ми харесват от къщата са Албена и майка и. Имам чувството, че всички останали без изключение са супер тъпагьози. С какво са ми харесали Албена и майка и няма да пиша, достатъчно често съм го правила вече в тази тема.

Тити не ти хареса, но дуото ти хареса  Shocked
Не ми обяснявай повече, няма смисъл  Peace

Р.Р. С какво се занимава в момента твоята любимка?

# 727

Тити не ти хареса, но дуото ти хареса  Shocked
Не ми обяснявай повече, няма смисъл  Peace

Р.Р. С какво се занимава в момента твоята любимка?

Нищо не ти обяснявам, но исках ти да ми обясниш с какво Тити ви спечели? Връщан назад, и нищо не виждам. Нито мисъл, нито забавление, нито нещо интересно у тоя Тити.

# 728
В твоя любим стил няма да намериш нищо интересно в Тити, не си губи времето  Peace

# 729
  • Испания
В твоя любим стил няма да намериш нищо интересно в Тити, не си губи времето  Peace

Нормалните хора не са интересни на широката публика.  Peace И точно на това залагат продуцентите. За огромно мое съжаление.

# 730
В твоя любим стил няма да намериш нищо интересно в Тити, не си губи времето  Peace

Липса на аргументи? Що така?  Mr. Green Кажи де, да разбера на тити кое му е хубавото  Praynig

# 731
А защо по подразбиране трябва да бъдат харесвани Тити, Станка, Пулев и т.н. Само защото имат спортни успехи ли? Все пак това е шоу и е хубаво да се гледа на него като такова. Изпъкват едни, мишкуват други. Едни са по интересни и обичани, други отново интересни, но мразени. Трети никакви ги няма.
Тити може да е добър треньор, но и според мен в шоуто го нямаше.
И защо все се търси тази велика "добродетел"? Не може ли да е просто шоу, което свършва в 22:00ч и след това щракаме с дистанционното на друг канал? Чак генерални заключения и поуки за обществото и животът не е нужно да търсим в режисирани шоу програми.   33uu

# 732
  • Варна
Вулева има голям фен клуб тук, да спориш с тях е като да спориш с идола им ....

Вчера пуснах на жена ми епизода, как Вулеви се тюхкат как не са докарали Воче до насилие ... Коментарът: "Албена има мазния и леко флегматичен маниер на говорене типичен за отрицателните типажи в анимационните филми. Не знаех, че има истински хора които говорят така!"

# 733

Липса на аргументи? Що така?  Mr. Green Кажи де, да разбера на тити кое му е хубавото  Praynig

Аз докато почна да ги гледам и той взе че излезе  Mr. Green
Но помня една много хубава негова реч, помня кадрите, когато излизаше, как никой не намери да каже лоша дума за него.
И той участва в същия режисиран сюжет, но не успя да се омаскари.

Аз за разлика от вас не ги следя толкова, не гледам дневните излъчвания,, явно заради това не съм успяла още да прихвана от чара на Вулеви.

Отилия, не ми отговори на въпроса, какво работи сега Албена?

# 734
  • sofia
А защо по подразбиране трябва да бъдат харесвани Тити, Станка, Пулев и т.н. Само защото имат спортни успехи ли? Все пак това е шоу и е хубаво да се гледа на него като такова. Изпъкват едни, мишкуват други. Едни са по интересни и обичани, други отново интересни, но мразени. Трети никакви ги няма.
Тити може да е добър треньор, но и според мен в шоуто го нямаше.
И защо все се търси тази велика "добродетел"? Не може ли да е просто шоу, което свършва в 22:00ч и след това щракаме с дистанционното на друг канал? Чак генерални заключения и поуки за обществото и животът не е нужно да търсим в режисирани шоу програми.   33uu
Тити не е на нивото на спортните постижения на Станка, не съм убедена, дали и на Тервел. Той е треньор на отбор, пред закриване. По маниер на държане ми напомня Вили "Овчата глава" Вуцов.  hahaha
Веско от намсикъде, моят мъж пък смята, че е смешно мъже да пишат във форум, който се казва "БГ Мама". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт