Прощавали ли сте изневяра?

• 61 293
  • 824
  •   1
Отговори
# 210
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
искам да попитам има ли тема - как да разбера дали мъжо ми изневерява ?
ако пък няма не е лошо да има ! Simple Smile щото има жени дето имат съмнения ама как да разберат може и да грешат !

Опиши си случая, ние ще ти кажем веднагически. Joy Почти на 100%.
Това майтап, де.
Напиши в търсачката "калиев перманганат" или "лехен" + " топки". Laughing
Joy Hug Верно това с топкодавенето го прочетох точно тук във форума и ми е интересно -
 Първо - има ли човешко същество ( да кажем мъж Mr. Green, )което да се съгласи  на такъв тест и второ -  наистина ли   плуват на повърхността изневерителните органи. Не  ща да го пробвам този експеримент, но ако някой   го тества, моля нека сподели Laughing

Стана ми интересно.  Embarassed Някой може ли да разкаже какъв е тоя странен тест?  Laughing

Прави се върху труп  Mr. Green Twisted Evil

# 211
  • Драгоман
искам да попитам има ли тема - как да разбера дали мъжо ми изневерява ?
ако пък няма не е лошо да има ! Simple Smile щото има жени дето имат съмнения ама как да разберат може и да грешат !

А защо не го попиташ?  Simple Smile

А дали пък ще си признае?  Mr. Green

# 212

[/quote]

[/quote]
[/quote]
ясно е че не
но примерно;
1. Долавям чести позванявания в моб телефон до колежка, примерно 2-3 пъти на ден
питам - защо е необходимо толкова често? отговор - служебни неща от фирмата движели! стана ми съмнително !

# 213
  • Бургас
"Долавянето" предполагам става посредством ровене в телефона  Rolling Eyes

# 214
  • Драгоман

[/quote]
[/quote]
ясно е че не
но примерно;
1. Долавям чести позванявания в моб телефон до колежка, примерно 2-3 пъти на ден
питам - защо е необходимо толкова често? отговор - служебни неща от фирмата движели! стана ми съмнително !
[/quote]
  Аз много пъти съм го питала за разни такива неща и винаги си има оправдание (или е истина - в това никога не може да сме сигурни Wink ) Досега не съм разбирала за изневяра Simple Smile Или наистина е верен или се крие много добре  Mr. Green
   Можеш да бъдеш по-мнителна към поведението му, но не бъди натрапчива, защото това може да го отблъсне.

# 215
говори ми колко е умна тя и колко добре се справяла, глупости - това ужасно ме дразни, не е възможно да е умна като я видя просто си личи !

# 216
  • Насред хаоса
говори ми колко е умна тя и колко добре се справяла, глупости - това ужасно ме дразни, не е възможно да е умна като я видя просто си личи !
Обзела те е някаква ревност, която далеч не е здравословна - нито за теб, нито за връзката ви. Мисля така заради написаното от теб за нея. Ако говориш така и пред него, хич няма да му направиш добро впечатление, освен че ще му навириш егото, та току виж наистина решил да действа, ако не е. Дръж се на положение и наблюдавай внимателно - признаците, че има нещо, си личат, ако познаваш човека до себе си и навиците му.  Peace

# 217
  .
 То аз съм как да кажа малко закръглена а тя е висока слаба и стройна фигура,  какво да мисля просто!

# 218
  • Драгоман
  .
 То аз съм как да кажа малко закръглена а тя е висока слаба и стройна фигура,  какво да мисля просто!

Внимавай да не го подтикнеш към изневяра  Peace Преди време, още в началото на връзката ми със съпруга ми , аз бях много ревнива (не че сега не съм, но се поприкривам, а и той посвикна вече  Mr. Green), много изтерясвах и как да кажа го уплаших с държанието си. Та замалко да го загубя!
  И аз съм ниска и леко закръглена и товА винаги ми е било комплекс, но моя мъж не херсва кльощи. И това не е само по неговите думи, вижда се и от предишните жени, с които е бил, а и приятелите му са ми го казвали. Но аз гледам все да се ограничавам и отслабвам, за да съм на ниво, както се казва.(Въпреки, че малко се бях запуснала след раждането и покрай кърменето.  Embarassed Но се нормализираха нещата)  Това ти е другия вариант - стани и ти слаба и няма да има от какво да се притесняваш Wink

# 219
  • Бургас
  .

И какво от това. И аз имам хубав колега с чувство за хумор, който всеки ден ме разсмива /мъжа ми го познава/. Дай сега да ме ревнува от всеки хубав мъж в обкръжението ми. Той много добре ме познава, знае какво ми е отношението към изневерите, а и също така таргет групата мъже, на които бих обърнала внимание и които са потенциална заплаха.
Не може да ревнуваш мъжа си от всяка кокошка, с която има контакт. Ако ти е комплекс физиката и смяташ, че на мъжа ти не му харесва, направи нещо по въпроса вместо да му ровиш из телефона.

# 220
  • Насред хаоса
  .
Не физиката ти е проблемът, а това, че се сравняваш с други жени и позволяваш самочувствието ти да страда от това. Бъди по-уверена, имай повече самочувствие, гледай на себе си по-положително. Пък ако този проблем с физиката тормози теб самата - ето ти чудесен мотив и стимул да предприемеш действия, чрез които да постигнеш по-добра визия. Не го прави заради него, а заради себе си.

# 221
  • SF
Не съм прощавала изневяра.
Разбира се, никога да не казвам никога, но и не възнамерявам да го правя. Не съм такъв човек просто. Ще се опитам, ще заблудя, че мога и ще се проваля. Не искам да прощавам такова нещо. То е малко като замитане на проблем под килима.
А и не знам доколко е полезно за връзката.
Една от най-близките ми приятелка прости няколко изневери (тя разбра за 3). На мен ми обясняваше (но всъщност го повтаряше заради себе си), че това е любов. Че който обича.... В крайна сметка се разделиха. И не защото тя си тръгна, а защото той й обясни, че повече не иска да я наранява.  Всъщност остана с трети номер изневяра.

# 222
Хм защо авторката не се върна ,та да разкаже

# 223
Хм защо авторката не се върна ,та да разкаже
Ами ако е автор ?
Той каа че ме обича а всъщност се е срещал с друга и ми е изневерявал, какво да правя ??

# 224
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Съм. Не съжалявам,че съм преглътнала.
Но  пък и  нашите  отношения никога  не са били  като  тези, които  ти  описваш между  вас и в предишни  теми.
Ако  с мен се държаха  така, както  твоят мъж  с теб, изневярата  щеше  да ми  дойде  като един отличен повод  да  му  набия яко  и с кеф шутовете. Peace

Общи условия

Активация на акаунт