Прощавали ли сте изневяра?

• 61 300
  • 824
  •   1
Отговори
# 225
  • Драгоман
Хм защо авторката не се върна ,та да разкаже
Ами ако е автор ?
Той каа че ме обича а всъщност се е срещал с друга и ми е изневерявал, какво да правя ??

Ама той ли ти каза, че го е направил или ти разбра отнякъде? Най-добре си поговорете на тая тема и нека ти каже защо тогава го е направил щом те обича и как би се почувствал той, ако ти му скроиш същия номер ???
  Аз на твое място бих разговаряла на темата, няма да мълча. След разговора ще реша какво да правя! Но или ще си тръгна, или ще му отмъстя с друг! Зависи от неговото отношение към мен.

# 226
Да простил  не е трудно но е трудно да повярваш отново

# 227

Абсолютно съм съгласна. Самата прошка все някога идва, особено ако човек има нагласата и желанието да прости/поради някакви причини/. Оттам нататък обаче става много по-трудно, защото когато веднъж е загубено доверието, живота просто не е същия-наистина. Вътрешната борба, която се води е безкрайна и мъчителна за този, който е простил. Още повече ако човек осъзнава, че не трябва да тормози другия с безпочвена ревност. Да, ама е толкова трудно постижимо и няма общо с времето, което минава. Общо взето - гадна работа. Заслужава си само ако любовта е много силна и изневерилия човек има много други качества и достойнства, освен че е осъзнал грешката си и иска да продължи живота си в семейството/връзката. Най лесно е да попаднеш в някакъв сериал, от който измъкване няма, затова всеки трябва да контролира емоции, ревност и подозрение към половинката си.

# 228
  • Tам през Атлантическия океан

така е  Wink ...а може и просто да спре да ти пука ..... безразличие  Mr. Green

# 229
  • Драгоман

така е  Wink ...а може и просто да спре да ти пука ..... безразличие  Mr. Green
  Да и ти да си правиш какво ти е кеф  Mr. Green

# 230
Аз не бих простил изневяра. При неоспоримо и категорично доказателство обаче.

# 231
  • SF
Като самопризнание?

# 232
Като самопризнание?

Като ги е сгащил един в/у друг Mr. Green Mr. Green

# 233
  • Бургас
Като самопризнание?

Е, винаги може да се оправдае, че се е спънал и паднал върху й. Какво ли не правят неудобните обувки

# 234
Като самопризнание?

Е, винаги може да се оправдае, че се е спънал и паднал върху й. Какво ли не правят неудобните обувки

Аха и сигурно , докато си е завързвал обувките, я е нахендрил отзад  Mr. Green

# 235
Хахахаха Simple Smile сгащването е добро доказателство. Самопризнанието също (макар да трябва да бъде проверено все пак дали се връзват фактите в него). Чиитърс също вършат работа Simple Smile)).

# 236
Какво е "Чиитърс"? Нещо,като безумното "Хванати в изневяра" ли ?  Mr. Green

# 237
Никога не съм изневерявал

# 238
  • Бургас
Като самопризнание?

Аха и сигурно , докато си е завързвал обувките, я е нахендрил отзад  Mr. Green

Е, винаги може да пледира невменяемост пред жената  Mr. Green Доста мъже го докарват визуално и поведенчески

# 239
Прощавала съм и на мен са ми прощавали. Simple Smile
То вече всички мислят толкова разкрепостено, че дори не може да се говори за прошка. Simple Smile
То си е вече нормално явление.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт