Лидл ::51::

• 77 201
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Под Слънцето
Хей, благодаря на мацката  от сф, която ми посочи къде  има в наличност от уредите за заточване на вериги. Днес  ми го доставиха, звъннаха ми от магазина и както винаги бяха много любезни.   bouquet На касата се случи "моята" касиерка и ми се усмихна ,че от въшките вече няма , демек - да не придирям.  Joy Заредих и стек пепси от прИмоцията , взех си и брошура, от нея пък харесах тавичките  2 бр. за 7 пари. Мернах отгоре  ,че някой също питаше дали са ги пускали преди и удачни ли са. Включвам се и аз към таз питанка...

# 316
Хей, благодаря на мацката  от сф, която ми посочи къде  има в наличност от уредите за заточване на вериги. Днес  ми го доставиха, звъннаха ми от магазина и както винаги бяха много любезни.   bouquet На касата се случи "моята" касиерка и ми се усмихна ,че от въшките вече няма , демек - да не придирям.  Joy Заредих и стек пепси от прИмоцията , взех си и брошура, от нея пък харесах тавичките  2 бр. за 7 пари. Мернах отгоре  ,че някой също питаше дали са ги пускали преди и удачни ли са. Включвам се и аз към таз питанка...
Значи наистина е възможно да си поръчаш липсваща стока в удобния за теб Лидл.

# 317
Конвекторите с крачета ли са или се захващат за стената, интересува ме също и колко са дълги?

И закачалките за врати за колко максимално дебела врата стават?

# 318
  • Варна
Имам такива закачалки от миналата  година, но тъй като всички врати в къщи са дебели / към 4-5 см/ и тези куки не могат да се закачат. Та ги използвам на лирата в банята за кърпи.   Embarassed

Моите съвсем нарочно си ги купих за кухнята. Плоскостите на кухненските шкафове и чекмеджета обикновено са широки 1.8 см.

Някой по-назад в темата пита, но така и нямаше отговор за качеството на Персил и ОМО в Лидл, а аз също се интересувам.

И последно - с какво се изсмуква въздуха от вакуумните кутии?

# 319
Пунчик - аз не съм доволна от това ОМО което е XXL - въобще не е като другото в найлоновите пликове. За Персила нямам отзиви.

# 320
Отчет: без проблем ми допълниха комплекта.

Rainbow2012, не всички са със занижени критерии, някои просто са със занижени финанси. Дори и да не е второто, обикновено се вижда, когато нещо е отваряно, пипано, мачкано, така че не всички купуват "дрехи от кош".

Имаше хубави детски роклички, поне 10 бр., бяха опаковани. Със сигурност са претърпели по-малко опипване, отколкото окачените на закачалка в някой друг магазин.

# 321
Пунчик В темата за перилни препарати стана въпрос и споделеното мнение е, че ОМО-то от Кауфланд е по-добро, а Персила си е нормален официален внос.  Peace

# 322
Апреските и на мен много ми харесаха. Пускали ли са ги миналата зима и имате ли отзиви за тях?

# 323
Апреските и на мен много ми харесаха. Пускали ли са ги миналата зима и имате ли отзиви за тях?
Малко назад в темата ги коментираха. Peace

# 324
  • София
А моето дете е като рекламно лице на Лидл. Направо ми е неудобно да се появявам с нея в магазина  Mr. Green
Много съм доволна от качеството на детските дрехи и ще си ходи горкото Лупилу, докато има номерация за нея  Joy

# 325
  • Пловдив
И аз съм доволна от детските дрехи. Днес пак съм взела две опаковки бебешки блузки размер 86-92. Най-малкия ми син е тригодишен, но дребен и слаб. Има 6 анцунга от лидъл, само с тях ходи в градината. Тези дрехи на тези цени са ми идеални точно за ходене на детска градина. Дрехи с които се пълзи, капе се с храна и се маже с какво ли не.

# 326
Аз пък мисля, че бебешките дрехи са си супер и като дизайн и не стават само за пълзене и капене, поне тези за момиченца са много слади. 4470

# 327
  • София
Конвекторите с крачета ли са или се захващат за стената, интересува ме също и колко са дълги?

И закачалките за врати за колко максимално дебела врата стават?

На снимката си личат два крака...

# 328
  • 1st floor
Моята на банята е алуминиева някаква такава...май няма да стане закачалката. newsm78 Пък и то май не са останали, като ви чета...

# 329
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите за перилните препарати   bouquet

Днес към 18 ч, във Варна, Възраждане имаше закачалки с пеперудки, с място за снимки и на малки квадратчета. Никой, освен мен, не им объръщаше внимание.

Общи условия

Активация на акаунт