Лидл ::51::

• 77 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Днес ходих да видя за клин,от тези плътните,но нямаше!Е,пак оставих 30лв,да не съм капо-шоколадче с цели лешници и овесените бисквитки с шоколад на Тестино и...други нещица де!

И аз искам да взема от апреските на малката за зимната почивка,но все още не съм решила!Но пък за толкова други неща съм твърдо решена да си купя  Mr. Green
И аз да питам за двете тавички-мнения и наблюдения?

# 301
Влюбена съм в детските дрешки. От днес имаме поредните две блузки , рокля и панталон.

# 302
Уреда за заточване дали върши работа?

# 303
И в магазините ли няма брошури? Мисля че някой беше писал, че е взел новата или се бъркам... newsm78

# 304
В този магазин продават само боклуци.Изнудиха ме два пъти , заради някакви стикита.Трети път няма да има...

# 305
И в магазините ли няма брошури? Мисля че някой беше писал, че е взел новата или се бъркам... newsm78
Аз си взех още сутринта. Става въпрос за магазина в Изток (София).

# 306
Уреда за заточване дали върши работа?
Конкретно този, според мъжа ми не става за нищо  Peace

# 307
# 308
# 309
Купих си костюм за Хелоуин. Взех запечатан, моя размер. Вкъщи се оказа, че липсват две от частите - шапката и шалчето. Ще ходя до магазина, дано ми го допълнят, защото ще е моята срещу тяхната дума.

# 310
  • Русе
Бебешките дрешки са чу-дес-ни!  Grinning
Имаме 2 к-та от блузките, сукман и суитчер.

# 311
  • София
На всички дами отзовали се на идиотските ми въпроси за закачалките, голямо благодаря! HugСамо да не са свършили вече. Simple Smile Нещо много бързо взеха да им се изчерпват стоките на Лидъл?

krasimilo, дано нямаш проблем. На мен в Метро са ми подменяли спален комплект , защото като го отворих вкъщи да го изпера, калъфките за възглавници липсваха. Политиката на веригата е – Доволен клиент, та сигурно ще ти го подменят, стига да има!

# 312
Rainbow2012, според мен не си съвсем права - има доста стоки, които са с прилично качество, особено за цената си - хранителни и нехранителни. Разхвърляно е в някои от магазините, но за това голяма вина имат и някои от клиентите.

# 313
Кои стоки имате предвид ?

# 314
Кои стоки имате предвид ?
Цялата техника, която е с марка Силвър Крест е със страхотно качество на съвсем разумна цена. Да не говорим за три годишната гаранция. Имам дрехи от чист памук, които не са мръднали колкото и да са прани, много приятни за носене с още по--приятни цени. Не става въпрос да се обличам от Лидл за работа или за парти, но за дрехи за свободното време и за в къщи е о к.

Общи условия

Активация на акаунт