Лидл ::51::

• 77 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Варна
Мъ℘♥Мяɣ ,да и аз така си мислех.

# 286
Нещо май аз не схващам. newsm78 Не ми се смейте! Simple Smile Не искам да пробивам нищо. Мога ли да си я провеся тая прословута закачалка  някак си над вратата отгоре и после да си затворя плътно вратата? Нещо не мога да си го представя?
Закачалките се закачат на самата врата отгоре, подобно на кука. После няма никакъв проблем вратата да се затвори плътно. Няма пробиване, няма лепене, могат да се местят от една врата на друга и т.н.

# 287
Здравейте и от мен Simple Smile
Наскоро откриха магазин Лидъл и при нас,на 2 мин пеш от вкъщи(на ъгъла а Каблешков и Луи Айер ).Ходим всеки ден все за нещо и сме много доволни,че го има.
Днес решихме да не минаваме и впоследствие видяхб рошурата,че точно днес ще има блузки,пуловери и джинси за малчуганите.Мисля да отскочим после като се събуди малкият да ги погледна.Някой вече купи ли си от тях и какво мисли?

# 288
  • София
Имам такива закачалки от миналата  година, но тъй като всички врати в къщи са дебели / към 4-5 см/ и тези куки не могат да се закачат. Та ги използвам на лирата в банята за кърпи.   Embarassed

# 289
  • София
Нещо май аз не схващам. newsm78 Не ми се смейте! Simple Smile Не искам да пробивам нищо. Мога ли да си я провеся тая прословута закачалка  някак си над вратата отгоре и после да си затворя плътно вратата? Нещо не мога да си го представя?
Закачалките се закачат на самата врата отгоре, подобно на кука. После няма никакъв проблем вратата да се затвори плътно. Няма пробиване, няма лепене, могат да се местят от една врата на друга и т.н.
Tatuna59, благодаря! Ей това исках да прочета! Явно ще се пробва! Ще ида да грабна една закачалка утре, ще тествам на вратата на банята и ще пиша!

Опс, hris.g, сега видях какво си писала. Премерих си вратата 4 см, а лирата ми в банята е отвесна! Оф, ще ида да ги видя утре на място.....дано са свършили!

# 290
  • гр.Варна
Миналата година и аз си взех от тези закачалки,но понеже вратите на баните ни също са широки ,ММ отряза самата кука и захвана закачалката с болтове отгоре на вратата.Дано сте ме разбрали.  Embarassed

# 291
  • Русе
 mimchoni, не мери цялата врата! По края нали вратата има по-тясна част, тази, която остава отвътре над касата, след като се затвори(ама как го обясних само). Освен ако вратата ти е МДФ, те са равни отвсякъде. Ако е шперплат, трябва да стане.

# 292
  • софия
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14024, това самия крем ли е или сместа за получаването на мъфини newsm78

# 293
Tatuna59, благодаря! Ей това исках да прочета! Явно ще се пробва! Ще ида да грабна една закачалка утре, ще тествам на вратата на банята и ще пиша!

Опс, hris.g, сега видях какво си писала. Премерих си вратата 4 см, а лирата ми в банята е отвесна! Оф, ще ида да ги видя утре на място.....дано са свършили!
За съжаление в нашия Лидл още на обяд закачалките от всички видове бяха свършили. Нямаше нито една Cry

# 294
Аз пък се навих на уреда за мъфини  Rolling Eyes

# 295
  • Пловдив
Уууу,аз кутиите харесах-10бр. за 10лева.

# 296
  • Русе
Тази сутрин майка ми накупи от бебешките неща, че аз не можах да изляза, а на нея и е на път за работа. Аз минах на обяд да видя халата за ММ и за чорапогащници. Последните бяха изчерпани, а халати имаше няколко бр. Хич не ми допадна - прилича на поларен. Изглежда сякаш ще остават пухчета ако се облече на мокро тяло. Сега ще чакам майка ми да се прибере и да ми донесе красотите за беба.

# 297
  • София
Аз пък се навих на уреда за мъфини  Rolling Eyes

това пък ми е супер непрактично... така и така ще бъркаш тестото, ще слагаш хартийки, каква е разликата накрая в уред ли ще си ги сложиш или  в тавичка във фурната?
ей... пак няма брошура... пак ли изненада ще има?

# 298
Да се запиша в темата и аз, днес пратихтатко за бебешките дрешки да вземе от всичко по едно. Ние сме в болницата и утри ще ги гледам кое хубаво кое не, добре че може да се връщат. Много съм доволна аз от бельото им, вече ползвам само тяхни сутиени.

# 299
Здравейте и от мен Simple Smile
Наскоро откриха магазин Лидъл и при нас,на 2 мин пеш от вкъщи(на ъгъла а Каблешков и Луи Айер ).Ходим всеки ден все за нещо и сме много доволни,че го има.
Днес решихме да не минаваме и впоследствие видяхб рошурата,че точно днес ще има блузки,пуловери и джинси за малчуганите.Мисля да отскочим после като се събуди малкият да ги погледна.Някой вече купи ли си от тях и какво мисли?

Взех на малката снощи едно панталонче и рокличка, хубави са, панталончето е плътно. Пуловерите за момченца са дебелички, харесаха ми. Жилетката за момиченце не ми хареса, прекалено много лъщи. Блузките са тънички, като тези, които пускаха преди. При нас бяха изкарали при бебешките дрешки и намалени играчки на Fisher price от 14,99 на 9.99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт