Лидл ::51::

• 77 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Klarheit, viki_1974, много ви благодаря. Харесаха ми тия закачалки, но нямам идея  къде да си ги окача?
Аз съм си я окачила отвътре на вратата в спалнята. Понеже тук в квартирата нямаме закачалка в коридора, окачам на тази якетата, които ползваме ежедневно. Да не отварям и затварям гардероба по 20 пъти на ден, така е по-бързо Laughing С тази цел я купих.

# 271
Към 9,30 на Раковска, имаше доволно количество конвектори.
+1, и аз от там си го взех към 8 часа  днес. Може спокойно да се носи на ръка, отгоре на кутията има дръжка. Аз така си го примъкнах, че на Раковска няма паркинг. Забелязах, че там и хлебопекарните най-много се задържаха, сигурно заради това че са по-обемни, а на ръка се носят трудно.

# 272
Klarheit, viki_1974, много ви благодаря. Харесаха ми тия закачалки, но нямам идея  къде да си ги окача?

Laughing Laughing Laughing ох, много смешно ми стана ...
Ние имаме подобни и сме много доволни, окачват се на някоя врата.
Мъжът ми ги сложи на вратата на спалнята, тя е винаги отворена /но май и с тях може да се затвори  Rolling Eyes/ и си държим кърпите за банята /те не се виждат, защото както писах вратата е все отворена/

# 273
Конвектора го имаме от миналата година и сме супер доволни - отопляваме спалнята с него, иначе сме на климатик. Затопля бързо, има 3 степени - 1000 вата, 1300 вата и 2500 вата, има вентилатор, показва зададена температура и темп. в стаята, може да се настрои да се включва и изключва със зададен час мисля, има дистанционно. Загрява стаята много бързо и после лесно си поддържа температурата, за мен е по-добро решение от духалки, стари маслени радиатори и т.н., особено за цената си. Разбира се предполагам, че хубавите конвектори са по-добри, по-икономични, но и с различна цена  Wink Сутринта взехме един за свекърите, че те се топлят на духалки.
И ние взехме един за баща ми  Peace

# 274
  • Gorni Bogrov
Момичета,когато пускаха сега гумените ботушки за деца бяха пуснали и кожените ботушки от миналата година (едни сиви с розово и едни черни с лилаво).Дали някъде сте виждали изостанали от тези сивите в София(трябват ми 26-27номер)?

# 275
Хора, разглеждала съм поне 10 пъти брошурата и всеки път като ви чета откривам нови и нови неща  Grinning.  Тази закачалка за врата много хитра, как ще ми влезе в употреба, само да се замъкна до Лидл, че не сме излизала от петък  Mr. Green

# 276
Ние миналата година си взехме закачалки от Лидъл ,но всяка е отделно от другата и са много удобни,не се разваля вратата ,аз си ги ползвм за хавлиите

# 277
Закачалките - имам в банята за хавлии и халати..

Имам и в детската - халата на дребното и жилетки негови..

що не взех сега и за спалнята.. Laughing

доволна съм, не падат, вратата се затваря добре с тях  ииииииииии тези с пеперудите са много хубави..

# 278
  • гр.Варна
Момичета,помагайте.Майка ми не може да включи конвектора.Каза че има отстрани копче за включване и тя го е натиснала.Дисплея е светнал и дотам.Опитала е да натиска и копчетата по дистанционното и каза,че не действат.Аз живея на 300 км. и няма как да и помогна.Давайте съвети или да отиде до магазина  и да и обяснят на място.

# 279
Момичета,помагайте.Майка ми не може да включи конвектора.Каза че има отстрани копче за включване и тя го е натиснала.Дисплея е светнал и дотам.Опитала е да натиска и копчетата по дистанционното и каза,че не действат.Аз живея на 300 км. и няма как да и помогна.Давайте съвети или да отиде до магазина  и да и обяснят на място.

Като го включи от копчето, натиска едно голямо на дистанционното - елипсовидна форма е  Peace И тогава тръгва, после си наглася на колко вата и температура  Peace Да опита в тази последователност.

# 280
  • София
Към 9,30 на Раковска, имаше доволно количество конвектори.
+1, и аз от там си го взех към 8 часа  днес. Може спокойно да се носи на ръка, отгоре на кутията има дръжка. Аз така си го примъкнах, че на Раковска няма паркинг. Забелязах, че там и хлебопекарните най-много се задържаха, сигурно заради това че са по-обемни, а на ръка се носят трудно.
Na 0800... ми казаха, че е изчерпан, другата седмица ще има пак, поискаха ми телефон, за да ме уведомят.

pars  - дистанционното има ли батерии?

# 281
Миналата година имаше, сега предполагам пак, когато взимам нещо от Лидл с батерии, досега винаги е имало включени.

Ох, от коледните неща има много примамливи вкусотии. Довечера май до Лидл ще ходя за лакомства, че нали идва Хелоуин, да съм подготвена  Laughing

# 282
  • София
Нещо май аз не схващам. newsm78 Не ми се смейте! Simple Smile Не искам да пробивам нищо. Мога ли да си я провеся тая прословута закачалка  някак си над вратата отгоре и после да си затворя плътно вратата? Нещо не мога да си го представя?

# 283
  • гр.Варна
Момичета,справихме се. Simple SmileИзтеглих от нета указанието и давах наставления по телефона.Сега дилемата е на колко вата да нагласим конвектора?  newsm78 Според мен на 2300 ще достигне бързо желаната температура,но пък разхода на енергия ще е по-голям.Как процедирате вие?

# 284
Ами може на 2300 да затопли по-бързо и после намаляваш на по-малко и то си включва и изключва, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт