Лидл ::51::

• 77 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Конвектора го имаме от миналата година и сме супер доволни - отопляваме спалнята с него, иначе сме на климатик. Затопля бързо, има 3 степени - 1000 вата, 1300 вата и 2500 вата, има вентилатор, показва зададена температура и темп. в стаята, може да се настрои да се включва и изключва със зададен час мисля, има дистанционно. Загрява стаята много бързо и после лесно си поддържа температурата, за мен е по-добро решение от духалки, стари маслени радиатори и т.н., особено за цената си. Разбира се предполагам, че хубавите конвектори са по-добри, по-икономични, но и с различна цена  Wink Сутринта взехме един за свекърите, че те се топлят на духалки.

# 256
Конвектора го имаме от миналата година и сме супер доволни - отопляваме спалнята с него, иначе сме на климатик. Затопля бързо, има 3 степени - 1000 вата, 1300 вата и 2500 вата, има вентилатор, показва зададена температура и темп. в стаята, може да се настрои да се включва и изключва със зададен час мисля, има дистанционно. Загрява стаята много бързо и после лесно си поддържа температурата, за мен е по-добро решение от духалки, стари маслени радиатори и т.н., особено за цената си. Разбира се предполагам, че хубавите конвектори са по-добри, по-икономични, но и с различна цена  Wink Сутринта взехме един за свекърите, че те се топлят на духалки.
На кутията на моя пише, че има 15 часов таймер. Това какво точно означава? Че може да го настроиш да се изключи след 15 часа или да се включи след еди колко си време?

# 257
  • София
Взех си закачалка за банята, подвижна е, не се монтира, може би ще пада ако бързаш да си вземеш хавлията, но иначе пасна точно на вратата и изглежда доста добре. И овесените бисквити много ми харесаха.
Не се монтира, означава че е на принципа на самозалепяне ли?

# 258
  • София
Едит:
Значи е с 3 степени, отделно и терморегулатор с вентилатор - това е добре.
 А вентилатор шумен ли е?
Има ли "отложен старт"?  Party

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 12:21 от Starrydream

# 259
Скрит текст:
работи така http://www.youtube.com/watch?v=TdPrzSK5dzY
изглежда така http://www.ebay.co.uk/itm/Cordless-Window-Vacuum-SilverCrest-/25 … sh=item3a98a75a36 (но има и пръскачка с кърпа като керхера)
по груби спомени - широчина на перото - 28 см.
НЕ може да чисти хоризонтални повърхности.
струваха 45/49 лв.
Не съм ползвала моята за друго, освен за прозорци. СУПЕР доволна съм
Пунчик, много ти благодаря.   bouquet  Дано да я пуснат скоро пак.

# 260
Ако някой е взел (или поне разгледал) този конвектор - нека сподели мнение:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13751
Аз си го взех, но още нямам впечатления
С колко нагревателя, степени е, има ли вентилатор и шумен ли е?
Има три степени - максималната е 2,300, има вентилатор, дистанционно, таймер. Само не ми е ясно този таймер само за изключване ли е, или може да се зададе включване, което си е всъщност полезната функция

# 261
Конвектора е в къщи и работи от 8.30ч. Доволна съм, минали сме през 2-3други конвектора, този се държи добре. Вентилатора не съм го пускала.

# 262
  • София
Скрит текст:
Ако някой е взел (или поне разгледал) този конвектор - нека сподели мнение:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13751
Аз си го взех, но още нямам впечатления
С колко нагревателя, степени е, има ли вентилатор и шумен ли е?
[/quote]
Има три степени - максималната е 2,300, има вентилатор, дистанционно, таймер. Само не ми е ясно този таймер само за изключване ли е, или може да се зададе включване, което си е всъщност полезната функция
[/quote]
Точно тази функция ми трябва - да се включи 1час преди да се прибера от работа Simple Smile
А тежък ли (на ръка да се носи)?

Дали бързо ще привършат?  Rolling Eyes

# 263
  • Варна
Този конвектор вече е свален от сайта... И преди за някакви пижами бяхте писали нещо такова. Защо свалят уж актуални оферти от сайта си, изчерпани ли са или какво?

# 264
Към 9,30 на Раковска, имаше доволно количество конвектори.

# 265
Този конвектор вече е свален от сайта... И преди за някакви пижами бяхте писали нещо такова. Защо свалят уж актуални оферти от сайта си, изчерпани ли са или какво?

Според мен масово са изчерпани и ги свалят от сайта, за да не заблуждават клиентите. Може и да има някоя изостанала бройка на места.

# 266
Взех си закачалка за банята, подвижна е, не се монтира, може би ще пада ако бързаш да си вземеш хавлията, но иначе пасна точно на вратата и изглежда доста добре. И овесените бисквити много ми харесаха.
Не се монтира, означава че е на принципа на самозалепяне ли?
https://www.aiko-bg.com/i_pictures/30369070041_big.jpg На този принцип е Simple Smile Всички самозалепващи, които съм ползвала досега, се отлепят от влагата

# 267
  • Русе
Ето, такава закачалка ползваме вече втора година и не е паднала нито веднъж, а е натоварена доста  Mr. Green Всъщност падна веднъж, когато я окачвах, но аз си бях виновна и се огъна едната кука.
Скрит текст:

От секцията за печене и аз набелязах доста неща.

Някой искаше XXL седмица. Сега в немския ЛИДЛ е на дневен ред, да се надяваме по-другата седмица да е и при нас.

# 268
    Обадих се на клиентския номер и ми казаха,че другата седмица ще получават пратка с конвекторите и ще ги разпращат поименно на който е записан.

Дано!

# 269
  • София
Klarheit, viki_1974, много ви благодаря. Харесаха ми тия закачалки, но нямам идея  къде да си ги окача?
А тия от клиентския номер да поръчат и малко мъжки пантофи, че ние с дъщерята се уредихме, а мъжът ми си остана със старите! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт