Лидл ::51::

• 77 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
мммм, не ги виждам тези смеси, които бях взела миналата година Sad Бяха на прах, доколкото помня се добавяше масло само, разбиваше се и се печеше, след това се заливаше с шоколадова глазура, която също беше в кутията. Имаше и смеси за дребни сладки. Сега само за мъфини виждам... Дали ще пуснат пак от миналогодишните? Иначе има декорации колкото искаш, но аз исках да си взема от тези супер елементарни за правене, а много ефектни и вкусни сладкиши...

Вероятно тепърва ще добавят към коледните неща, сигурно ще се появят.
Сладкишите са им  хубави, пробвала съм 1-2, но пък откакто спрях да се плаша да си ги забърквам сама, не мога да кажа, че ме влекат такива неща на прах Simple Smile

# 241
  • Варна
O, за пишман готвачи като мен са супер  Mr. Green Хич не мога да се организирам, Коледа май е единственото време в годината, когато се хващам да правя повече от 1 нещо наведнъж и виждам голям зор.

# 242
Почнах да му се чудя на индукционния котлон - има ли някой такъв да сподели - икономичен ли е, добре ли се готви с него? Аз готвя на газ, но другите ми котлони са обикновени керамични. Ако индукцията е по-икономична от газта, както прочетох в нета, да се преориентирам, пък газта да ми е резервният вариант.....

# 243
От марципаните кой бихте препоръчали?
А блатовете за торта хубави ли са?

# 244
  • Варна
Блатовете са хубави. Марципаните се убедих, че са въпрос на вкус, това, което харесва на мен не допада на ММ и обратно. миналата година тук мноооого хвалеха един, на мен не ми се стори нещо особено, без да е лош, разбира се. Така че най-добре да пробваш Simple Smile

# 245
Здравейте, някой да има впечатления от палатките? Дали са здрави?

# 246
  • София
Ако някой е взел (или поне разгледал) този конвектор - нека сподели мнение:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13751

# 247
  • София
А за тавичките мнение? 2 броя на много добра цена, но да не са тънки, пускали ли са ги досега?
Имам належаща нужда точно от такива, но да не са като ламаринка тънки.

# 248
Ако някой е взел (или поне разгледал) този конвектор - нека сподели мнение:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13751
Аз си го взех, но още нямам впечатления

# 249
Блатовете са хубави. Марципаните се убедих, че са въпрос на вкус, това, което харесва на мен не допада на ММ и обратно. миналата година тук мноооого хвалеха един, на мен не ми се стори нещо особено, без да е лош, разбира се. Така че най-добре да пробваш Simple Smile
Благодаря!

# 250
  • София
А за тавичките мнение? 2 броя на много добра цена, но да не са тънки, пускали ли са ги досега?
Имам належаща нужда точно от такива, но да не са като ламаринка тънки.

и аз се интересувам и дали са незалепващи?

# 251
Взех си закачалка за банята, подвижна е, не се монтира, може би ще пада ако бързаш да си вземеш хавлията, но иначе пасна точно на вратата и изглежда доста добре. И овесените бисквити много ми харесаха.

# 252
Здравейте момичета!-ММ сутринта е купил конвектор.Понеже вече я пробвал,да дам отчет:Пуснал я е в стая в която не е отоплявано до сега- 12 градуса е показвал термометъра, и за 10 минути/докато си е направил кафето/  е показвало 16 градуса.Каза,че много добре изглежда и като характеристики и като вид-пък и с 3 години гаранция.... Grinning

# 253
Тази секция за печене...още не съм я видяла, ама като знам колко са ми слаби ангелите  Crazy

# 254
Взех си закачалка за банята, подвижна е, не се монтира, може би ще пада ако бързаш да си вземеш хавлията, но иначе пасна точно на вратата и изглежда доста добре. И овесените бисквити много ми харесаха.

Закачалката я имам от две години, досега не се е случвало да падне.

Апреските категорично не пропускат. Моето дете прекосява всеки гьол, който види, смятам, че това е достатъчен тест за пропускливостта им.

Общи условия

Активация на акаунт