Лидл ::51::

• 77 128
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Не, че нещо, но дъщеря ми в един и същ момент е имала "действащи" обувки №33, 34 и 36. Много зависи и от вида и от производството.

# 541
Аз съм купувала два номера по големи ботуши Делтекс,но от Дайхман,първо защото ги носи с по-дебели чорапи,второ така имат аванс и могат да изкарат още един сезон.Тогава носеше 27,сега като гледам трябва да й купувам 30,защото 29 са на ръба на ставането.

# 542
Момичета, то е ясно, ама различни са номерата при различните марки, нали така?  Wink
На Лидл стоките - дрехи и обувки са една идея уголемени /имаме и кецове, апрески, дрехи и т.н./
Говорим за детската марка на Лидл обувки, а не за другите на Дайхман и т.н.

Пунчик, едва ли и трите ви "действащи" са на една марка, нали?

Не натрапвам мнение, споделям.  Peace

Иначе е ясно за надеждата да изкарат още един сезон, ама не винаги става така. Сами знаете.  Crazy
Ама то родителите решават, та 1,2,3 номера по-големи, ще носи детето, я, къде ще ходи, въпросът е дали ще му е удобно.  Rolling Eyes

# 543
  • Варна
Естествено, че са различни. 33 бяха някакви обувки, 34 маратонки, 36 кецове - купувани от най-различни места.
Казах го, защото никъде не видях да пише, че обувките 30 номер са Лидълски, а тук скочиха да обясняват, че детето ще екато Чарли Чаплин.

Тя носи 30номер,аз взех апрески 32номер,че имаха съвсем малка разлика като наложих подметките!

Иначе - не ми е ясно защо си чешем езиците и предлагам да прикючим с темата  Simple Smile

# 544
  • Варна
Дали има още детски апрески в някой от магазините във Варна? някой има ли наблюдения? Нямам иедя какъв номер ми трябва, ботите му, които носи в момента са 23-ти, ботушите, които са същите на габарити са 21-22, а маратонките 26-ти Crazy Ще меря с рулетката, то е ясно, но да знам дали изобщо да се разкарваме довечера.

# 545
Взех на сина ми 35 номер апрески  носи обувки 34 от Лидл пак /,и според  бяха много големи и ги смених тази вечер ще видим как ще са му.

# 546
Пунчик, не смятам, че си "чешам езика"
Темата е за споделяне на покупки от Лидл, много хора питаха за детските апрески, които и ние също имаме и споделям мнение, че са леко уголемени.
Моето мнение може да е полезно на хора, които искат същите апрески /доста хора питаха назад и бях от първите /даже май първа/ отговорила/.

Та, ако ти си чешеш езика, това е друг въпрос - не видях твоето мнение да има отношение с темата Лидл и продуктите й.  Rolling Eyes

# 547
Щастлива ,не се ядосвай доста хора из форумите това правят да си прехвърлят негативната енергия върху другите.
/Аз си имам един фен бат Бонго  Grinning ,само в тоз форум не ме е налазил да ми сее иронии и подигравки./
  За уголемения размер е добре да се сподели ,защото после може да няма в магазина за смяна. А апреските си заслужават .Доста жени ми ги похвалиха в магазина като купувах. Аз нарочно взех 35 номер уж с перспектива ,но сина ми като писна че са много големи.
 Като в случая ще отбележа ,че съм му купувала с номер по-големи предишните и не са му били толкава хлопащи.
 Благодаря на всички добросъвестно споделящи мнение и препоръки тук и из други форуми. И моля ,когато не можете да помогнете не всявайте спорове и негативи. Както и досадното" чети назад в темата" /а то някъде има и по над 50 теми /.
  Като цяло тази тема още не е узурпирана от тези дето поучително размахват пръст.
 Извинявам се за дългият пост и ако съм ви досадила.
ч

# 548
  • Бургас
Някъде из Сф останали сита?

Това сито снощи го видях "на живо" и се разочаровах....Много е малко, едва ли побере 500г брашно както го дават а и не си заслужава според мен за тази цена. Такива съм виждала на половин цена в "китайските" магазинчета. СПоред мен е добро за пудра захар, но не и за брашно....Ако някой има опит, може и да ме опровергае.....
Опровергавам те веднага Laughing Имам такова сито, макар и на друга марка. Събира около 250грама брашно и лекинко се затруднява, ако е пълно до горе. Бих се затормозила леко и аз да го държа, ако беше с половин килограм брашно. Така че вместимостта си е ОК. А качеството определено би било по-добро от китайските и може да се върне, ако не ти допада, което в китайските е немислимо Wink Моето е от Кауфланд, за 7 или 8 лв - не помня точно, и е за смяна, но за съжаление в нашия Лидл са свършили до едно и дори не можах да ги видя на живо Tired

# 549
  • В една слънчева къща...
Аз пък взех за малката чорапки от тези които бяха по 7 чифта. Тя носи обувки 18 номер, а чорапките 19-22 и бяха точни, да не кажа малки.
Скрит текст:
Аз пък от Бат ви Бонго съм много доволна - посрещна ме много радушно, когато пишех първите си мнения във форума, и ми даде някое и друго съветче

# 550
Това с размерите определено е в помощ,тъй че го одобрявам.Наскоро купих едни розови кецки Лупилу на детето 28 номер и ми се наложи след това да ги връщам и да взема по-големия.Наистина от марка до марка варират размерите.За Лидските нямам наблюдение,но лятото й купих от там сандали 27 номер,така,че като се замисля май наистина са уголемени.

# 551
И аз, и аз  newsm62

# 552
Дали има още детски апрески в някой от магазините във Варна? някой има ли наблюдения? Нямам иедя какъв номер ми трябва, ботите му, които носи в момента са 23-ти, ботушите, които са същите на габарити са 21-22, а маратонките 26-ти Crazy Ще меря с рулетката, то е ясно, но да знам дали изобщо да се разкарваме довечера.
Снощи в Лидъл Възраждане имаше от всичко. Апрески- взехме детски и мъжки, смес за мъфини украси за сладки, коледните изкушения е редовните хранителни кайма, млека, кашкавали и така към осемдесет и ... ooooh!. А да имаше и от ел точилото, за което се сетих на касата и касиеркт ми изкара едно, имало при нея. Предположих, че е върнато, щях да го взема, но много ми стана сметката и се отказах.  Опитах да върна точилото, онова лилавото от преди месец и нещо. Касиерката ми отказа понеже бил минал месец  Thinking. Просто не е функционално, но нищо не казах и с го прибрах, а си мислех, че почти всичко може да се връща.

# 553
Новата брошура - Френска седмица  Peace
http://issuu.com/lidlbg/docs/week_46

# 554
Опитах да върна точилото, онова лилавото от преди месец и нещо. Касиерката ми отказа понеже бил минал месец  Thinking. Просто не е функционално, но нищо не казах и с го прибрах, а си мислех, че почти всичко може да се връща.
Може да се върне закупена стока, стига да отговаря на условията, посочени в началото на темата:
"Гаранция за удовлетвореност
Можете:
- да върнете хранителни продукти закупени от Lidl по всяко време срещу представяне на касов бон;
- да върнете нехранителните продукти закупени от Lidl в рамките на 1 месец срещу представяне на касов бон;
- да върнете горепосочените продукти във всеки от филиалите на Lidl в страната;
- да се обърнете към сътрудниците ни на безплатния телефон относно продукти в гаранция след изтичане на едномесечния период."

Общи условия

Активация на акаунт